Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor Καναδάς

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor Καναδάς 2017

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς, κοινώς γνωστό ως MA, είναι μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους και μερικές φορές δύο χρόνια, που διδάσκονται βαθμούς συνήθως απαιτούν κάποια πραγματική έρευνα. ΜΑ είναι η πιο κοινή ονομασία για ένα μάστερ και χρησιμοποιείται συχνά.

Ο Καναδάς είναι μια βορειοαμερικανική χώρα που αποτελείται από δέκα επαρχίες και τρεις εδάφη. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της ηπείρου, που εκτείνεται από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό και στο βορρά, στον Αρκτικό Ωκεανό.

Windsor είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα πόλεις του Καναδά όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η πόλη διαθέτει πλήρεις και ερευνητικό προσανατολισμό εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπου οι μαθητές μπορούν να επιτύχουν τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Η πόλη είναι πολύ φιλόξενη, ως εκ τούτου, ακόμα και διεθνείς φοιτητές συρρέουν εδώ για τις σπουδές τους.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor στον Καναδά 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στα Οικονομικά

University of Windsor, Graduate
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Καναδάς Windsor

Το Πανεπιστήμιο του Windsor προσφέρει μονοετές πρόγραμμα MA στα Οικονομικά, που προορίζεται για τους μαθητές με ένα πτυχίο στα Οικονομικά, και ένα πρόγραμμα MA διετές στα Οικονομικά για τους μαθητές με ένα γενικό πτυχίο στα Οικονομικά ή για τους μαθητές με ένα πτυχίο σε άλλο πειθαρχία και κάποια ποσοτική εκπαίδευση. [+]

MAs 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor Καναδάς. Το Πανεπιστήμιο του Windsor προσφέρει μονοετές πρόγραμμα MA στα Οικονομικά, που προορίζεται για τους μαθητές με ένα πτυχίο στα Οικονομικά, και ένα πρόγραμμα MA διετές στα Οικονομικά για τους μαθητές με ένα γενικό πτυχίο στα Οικονομικά ή για τους μαθητές με ένα πτυχίο σε άλλο πειθαρχία και κάποια ποσοτική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα MA στα Οικονομικά προσφέρει μια αυστηρή εκπαίδευση που προετοιμάζει τους μαθητές για το Διδακτορικό προγράμματα και το έργο των μη ακαδημαϊκών τομέων. Μικρό μέγεθος της τάξης δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστεί στενά, μέσα και έξω από την τάξη, με τα μέλη ΔΕΠ. Μπορείτε να βρείτε απόφοιτοι από το πρόγραμμα MA μας στο Ph.D. προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Rice, Πανεπιστήμιο του Τέξας, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας, του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο, Πανεπιστήμιο Carleton, Πανεπιστήμιο της Οτάβα, το Πανεπιστήμιο Guelph, Πανεπιστήμιο McMaster και το Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, μεταξύ άλλων. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους αποφοίτους μας σε μη-ακαδημαϊκές θέσεις εργασίας στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, για παράδειγμα, της JP Morgan, Ernst and Young, τον Μάο Ομάδα Jin, Βιομηχανίας του Καναδά και το Υπουργείο Υγείας του Οντάριο. Περιγραφή του προγράμματος Συνήθως οι μαθητές τόσο στο πρόγραμμα Μ2 και Μ1 λάβει 4 μαθήματα κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου (Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο) και 4 μαθήματα κατά τη διάρκεια Χειμερινό εξάμηνο (Ιανουάριο έως τον Απρίλιο). Δεν υπάρχουν μαθήματα M1 κατά τη διάρκεια της Εαρινό εξάμηνο (Μάιος μέχρι τον Αύγουστο). Συνήθως δεν υπάρχουν μαθήματα M2 κατά τη διάρκεια της Εαρινό εξάμηνο αλλά... [-]