Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor Καναδάς

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor Καναδάς 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που χορηγούνται σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε μελέτη που να αποδεικνύει μια επισκόπηση της δεξιοτεχνίας ή υψηλής τάξης από ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών ή την περιοχή της επαγγελματικής πρακτικής.

Καναδοί δίνουν μεγάλη σημασία στην εκμάθηση, και έχουν αναπτύξει μια πρώτης τάξεως εκπαιδευτικό σύστημα με υψηλές προδιαγραφές. Όχι μόνο δεν τον Καναδά παρέχουν ένα ασφαλές, καθαρό περιβάλλον, αλλά έχει σταθερά κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει από την άποψη της ποιότητας της ζωής από τον ΟΗΕ.

Windsor είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα πόλεις του Καναδά όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η πόλη διαθέτει πλήρεις και ερευνητικό προσανατολισμό εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπου οι μαθητές μπορούν να επιτύχουν τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Η πόλη είναι πολύ φιλόξενη, ως εκ τούτου, ακόμα και διεθνείς φοιτητές συρρέουν εδώ για τις σπουδές τους.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Windsor στον Καναδά 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στην Οικονομία

University of Windsor, Graduate
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Καναδάς Windsor

Το Πανεπιστήμιο του Windsor προσφέρει ένα ετήσιο πρόγραμμα Μάστερ στα Οικονομικά, το οποίο προορίζεται για φοιτητές με πτυχίο Οικονομικών και ένα διετές πρόγραμμα Μάστερ στα Οικονομικά για σπουδαστές με γενικό πτυχίο στα Οικονομικά ή για φοιτητές με πτυχίο σε άλλη πειθαρχία και κάποια ποσοτική εκπαίδευση. [+]

Το Πανεπιστήμιο του Windsor προσφέρει ένα ετήσιο πρόγραμμα Μάστερ στα Οικονομικά, το οποίο προορίζεται για φοιτητές με πτυχίο Οικονομικών και ένα διετές πρόγραμμα Μάστερ στα Οικονομικά για σπουδαστές με γενικό πτυχίο στα Οικονομικά ή για φοιτητές με πτυχίο σε άλλη πειθαρχία και κάποια ποσοτική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα MA στα Οικονομικά προσφέρει μια αυστηρή εκπαίδευση που προετοιμάζει τους φοιτητές για Ph.D. προγραμμάτων και έργων στους μη ακαδημαϊκούς τομείς. Τα μικρά μεγέθη των τάξεων δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά, μέσα και έξω από την τάξη, με τα μέλη του ΔΕΠ.... [-]