Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών σε Μανιτόμπα Καναδάς

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών σε Μανιτόμπα Καναδάς 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Ο Καναδάς είναι η καλύτερη χώρα για να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σας, αν είστε μια διαδραστική πρόσωπο. Σχεδόν κάθε εθνική ομάδα εκπροσωπείται στον Καναδά έτσι 'sa πολυπολιτισμική κοινωνία. Εμπόδιο της γλώσσας δεν είναι ένα θέμα για τους ξένους φοιτητές, όπως ο Καναδάς θεωρείται ο κόσμος 's ηγέτης στην γλωσσική κατάρτιση.

Πολλοί εργοδότες κυνήγι για την ευρεία γνώση, την εμπειρία και την προσαρμοστικότητα οι φοιτητές να αποκτήσουν από τη μελέτη σε αυτή την πόλη. Εξαιρετική ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρέθηκαν σε αυτή την περιοχή, έχουν επίσης αναγνωριστεί και να ταυτιστεί με αυτά τα γνωρίσματα της αριστείας.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών σε Μανιτόμπα στον Καναδά 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts: Θεολογικών Σπουδών

Canadian Mennonite University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Καναδάς Winnipeg

Η Ανωτάτη Σχολή Θεολογίας και το Υπουργείο επιδιώκει να εμπνεύσει και να εξοπλίσει τους φοιτητές για την ποιμαντική διακονία, την ηγεσία, υποτροφία, και την εξυπηρέτηση. [+]

MAs 2018 σε Μανιτόμπα Καναδάς. Η Ανωτάτη Σχολή Θεολογίας και το Υπουργείο επιδιώκει να εμπνεύσει και να εξοπλίσει τους φοιτητές για την ποιμαντική διακονία, την ηγεσία, υποτροφία, και την εξυπηρέτηση. Οι μαθητές από ένα ευρύ φάσμα των ονομασιών και των παραδόσεων προσκληθεί σε μια κοινότητα των μελετητών και πάθος εκπαιδευτικούς που έχουν δεσμευτεί για τη ζωή της εκκλησίας, με εμπειρία στην αποστολή και υπηρεσιών, και επιτυγχάνεται στον τομέα της έρευνας και της δημοσίευσης. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ένα βαθμό απολυτηρίου από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο με ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0 («Β»). Απαίτηση Residency 30 διδακτικές ώρες Απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών Τουλάχιστον 60 διδακτικές ώρες Βασικές απαιτήσεις-30 διδακτικές ώρες στους ακόλουθους τομείς 12 ώρες πίστωσης (τουλάχιστον 3 δ.μ. της Παλαιάς Διαθήκης και 3 διδακτικές ώρες της Καινής Διαθήκης) - Αγία Γραφή Θεολογία και Ιστορία του Χριστιανισμού - 12 διδακτικές ώρες (τουλάχιστον 3 διδακτικές ώρες σε κάθε περιοχή) Πρακτική Θεολογία - 3 ώρες πιστωτικές Μεθοδολογία - 3 ωρών πίστωσης Μαθήματα-όπως απαιτείται για να φθάσει συνολικά 60 διδακτικές ώρες Επιλογή Διατριβή: Οι μαθητές μπορούν να προτείνουν να γράψει μια διατριβή που αντιστοιχεί σε 6 διδακτικές ώρες. Πιστώσεων που έχουν εισπραχθεί μέσω της διπλωματικής εργασίας θα μειώσει την εκλεκτική απαίτηση. Βλέπε σημείωση 4, παρακάτω. Σημειώσεις 1. Οι μαθητές πρέπει να διατηρούν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0 («Β») για να παραμείνει στο πρόγραμμα και να αποφοιτήσουν. 2. Τα μαθήματα που προσφέρονται από το CMU σχολή ή από εκπαιδευτές επίσκεψη στο CMU, είτε στην πανεπιστημιούπολη ή σε απευθείας σύνδεση, θα προσμετρηθούν στον απαίτηση παραμονής. Μαθήματα που λαμβάνονται... [-]