Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Winnipeg Καναδάς

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Winnipeg Καναδάς 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Ένας κύριος 's βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές για να οδηγήσει ή να διαχειριστεί. Ένας κύριος 's βαθμός προετοιμάζει επίσης ένα άτομο για μια σειρά από αναζητήσεις μέσω εξειδικευμένη μελέτη ενός πεδίου.

Αν σκέφτεστε οποιουδήποτε συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα επηρεάσει τη ζωή σας θετικά, ενώ σας δίνει πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, τότε ο Καναδάς 's εκπαιδευτικό σύστημα είναι αυτό που χρειάζεστε. Ταξίδι στον Καναδά για την εκπαίδευσή σας θα σας κάνει να εκτιμήσετε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των καθηγητών σε αυτά τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σπουδές σε Γουίνιπεγκ είναι διασκεδαστικό και περιπετειώδες. Μπορείτε να επιτύχει τους στόχους της εκπαίδευσης σας, και ταυτόχρονα να απολαύσουν τη ζωή σε αυτή τη ζωντανή πόλη. Οι μαθητές μπορούν να επιτύχουν οποιοδήποτε πιστοποιητικό, δίπλωμα και τα προγράμματα σπουδών που επιθυμούν να αποκτήσουν με ακριβώς την εγγραφή στην πόλη 's ιδρύματα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Winnipeg στον Καναδά 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts: Θεολογικών Σπουδών

Canadian Mennonite University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Καναδάς Winnipeg

Η Ανωτάτη Σχολή Θεολογίας και το Υπουργείο επιδιώκει να εμπνεύσει και να εξοπλίσει τους φοιτητές για την ποιμαντική διακονία, την ηγεσία, υποτροφία, και την εξυπηρέτηση. [+]

MAs 2018 στις Ηνωμένες Πολιτείες Winnipeg Καναδάς. Η Ανωτάτη Σχολή Θεολογίας και το Υπουργείο επιδιώκει να εμπνεύσει και να εξοπλίσει τους φοιτητές για την ποιμαντική διακονία, την ηγεσία, υποτροφία, και την εξυπηρέτηση. Οι μαθητές από ένα ευρύ φάσμα των ονομασιών και των παραδόσεων προσκληθεί σε μια κοινότητα των μελετητών και πάθος εκπαιδευτικούς που έχουν δεσμευτεί για τη ζωή της εκκλησίας, με εμπειρία στην αποστολή και υπηρεσιών, και επιτυγχάνεται στον τομέα της έρευνας και της δημοσίευσης. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ένα βαθμό απολυτηρίου από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο με ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0 («Β»). Απαίτηση Residency 30 διδακτικές ώρες Απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών Τουλάχιστον 60 διδακτικές ώρες Βασικές απαιτήσεις-30 διδακτικές ώρες στους ακόλουθους τομείς 12 ώρες πίστωσης (τουλάχιστον 3 δ.μ. της Παλαιάς Διαθήκης και 3 διδακτικές ώρες της Καινής Διαθήκης) - Αγία Γραφή Θεολογία και Ιστορία του Χριστιανισμού - 12 διδακτικές ώρες (τουλάχιστον 3 διδακτικές ώρες σε κάθε περιοχή) Πρακτική Θεολογία - 3 ώρες πιστωτικές Μεθοδολογία - 3 ωρών πίστωσης Μαθήματα-όπως απαιτείται για να φθάσει συνολικά 60 διδακτικές ώρες Επιλογή Διατριβή: Οι μαθητές μπορούν να προτείνουν να γράψει μια διατριβή που αντιστοιχεί σε 6 διδακτικές ώρες. Πιστώσεων που έχουν εισπραχθεί μέσω της διπλωματικής εργασίας θα μειώσει την εκλεκτική απαίτηση. Βλέπε σημείωση 4, παρακάτω. Σημειώσεις 1. Οι μαθητές πρέπει να διατηρούν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0 («Β») για να παραμείνει στο πρόγραμμα και να αποφοιτήσουν. 2. Τα μαθήματα που προσφέρονται από το CMU σχολή ή από εκπαιδευτές επίσκεψη στο CMU, είτε στην πανεπιστημιούπολη ή σε απευθείας σύνδεση, θα προσμετρηθούν στον απαίτηση παραμονής. Μαθήματα... [-]