Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών σε Klaipeda Λιθουανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών σε Klaipeda Λιθουανία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που χορηγούνται σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε μελέτη που να αποδεικνύει μια επισκόπηση της δεξιοτεχνίας ή υψηλής τάξης από ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών ή την περιοχή της επαγγελματικής πρακτικής.

Τη Λιθουανία, επίσημα η Δημοκρατία της Λιθουανίας είναι μια χώρα στη Βόρεια Ευρώπη, το μεγαλύτερο από τα τρία κράτη της Βαλτικής. Βρίσκεται κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Βαλτικής Θάλασσας, στα ανατολικά της Σουηδίας και της Δανίας. Περισσότερο από το 90% των Λιθουανών μιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και το ήμισυ του πληθυσμού μιλά δύο ξένες γλώσσες, κυρίως ρωσικά και αγγλικά.

Βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Dane πόλη Klaipeda είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη Λιθουανία με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό σύστημα. Klaipeda εκπαιδευτικά ιδρύματα ως στόχο να προσφέρουν άξιος εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε φιλελεύθερες επιστήμες και τις τέχνες μέσα από φημισμένα πανεπιστήμια, όπως LLC Διεθνές Πανεπιστήμιο και Klaipėdos Universitetas.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών σε Klaipeda στη Λιθουανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος In TESOL

LCC International University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα January 2018 Λιθουανία Κλαϊπέντα

Το πρόγραμμα Master in TESOL στο LCC Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι προσανατολισμένη προς ένα ευρύ κοινό. Είναι σχεδιασμένο για εκείνους που είναι πρόθυμοι να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας, καθώς και εκείνους που θέλουν μια λεπτομερή γνώση των μεθόδων διδασκαλίας ξένων γλωσσών και την πρακτική εφαρμογή τους σε διεθνή πλαίσια. [+]

Τα προγράμματα Μάστερ στην TESOL είναι κοινά σε πολλά μέρη του κόσμου, αλλά είναι νέα για τη Λιθουανία. Αυτό το διεθνές πρόγραμμα ακολουθεί τρεις βασικές αρχές: θεωρητικές γλωσσικές γνώσεις, την εφαρμοσμένη επιστημονική έρευνα και την πρακτική χρήση της θεωρίας και της έρευνας. Ο πυρήνας αυτού του προγράμματος αποτελείται από κοινωνιογλωσσολογία και η γλωσσολογία, οι οποίες σε συνδυασμό με τη διαχείριση και τη γλώσσα διδασκαλίας παιδαγωγική. ... [-]