Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών σε Klaipeda Λιθουανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών σε Klaipeda Λιθουανία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που χορηγούνται σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε μελέτη που να αποδεικνύει μια επισκόπηση της δεξιοτεχνίας ή υψηλής τάξης από ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών ή την περιοχή της επαγγελματικής πρακτικής.

Τη Λιθουανία, επίσημα η Δημοκρατία της Λιθουανίας είναι μια χώρα στη Βόρεια Ευρώπη, το μεγαλύτερο από τα τρία κράτη της Βαλτικής. Βρίσκεται κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Βαλτικής Θάλασσας, στα ανατολικά της Σουηδίας και της Δανίας. Περισσότερο από το 90% των Λιθουανών μιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα και το ήμισυ του πληθυσμού μιλά δύο ξένες γλώσσες, κυρίως ρωσικά και αγγλικά.

Βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Dane πόλη Klaipeda είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη Λιθουανία με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό σύστημα. Klaipeda εκπαιδευτικά ιδρύματα ως στόχο να προσφέρουν άξιος εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε φιλελεύθερες επιστήμες και τις τέχνες μέσα από φημισμένα πανεπιστήμια, όπως LLC Διεθνές Πανεπιστήμιο και Klaipėdos Universitetas.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών σε Klaipeda στη Λιθουανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ