$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Αναζητήστε Εξ αποστάσεως εκμάθηση Προγράμματα MA σε Λογοτεχνία στις Ηνωμένες Πολιτείες Λονδίνο Ηνωμένο Βασίλειο 2023

Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών ή MA είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο που συνήθως αποκτάται μετά από ένα πρόγραμμα σπουδών καλών τεχνών, κλασσικών σπουδών, κοινωνικών επιστημών ή άλλων, παρόμοιων συγκεντρώσεων. Τα προγράμματα αυ… περαιτέρω

Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών ή MA είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο που συνήθως αποκτάται μετά από ένα πρόγραμμα σπουδών καλών τεχνών, κλασσικών σπουδών, κοινωνικών επιστημών ή άλλων, παρόμοιων συγκεντρώσεων. Τα προγράμματα αυτά έχουν την τάση να διαρκούν ένα έως δύο έτη.

Οι λογοτεχνικές σπουδές διδάσκουν στους φοιτητές σχετικά με το γραπτό υλικό. Ορισμένα προγράμματα μπορεί να εξερευνήσουν εις βάθος ένα συγκεκριμένο είδος λογοτεχνίας όπως το δράμα οι γραπτά από μια συγκεκριμένη περίοδο ή χώρα. Επίσης μπορεί να καλυφθούν λογοτεχνικές θεωρίες.

Ακόμα κι αν παραστεί μου μακρινό μαθήματα εκμάθησης σε απευθείας σύνδεση, πολλά πανεπιστήμια κατέχουν έναρξη σε διάφορες θέσεις. Θα μπορούσε ακόμη και να σταματήσει να παίρνει μαθήματα για πολλές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του έτους χωρίς απόσυρση και χωρίς να ρίχνουν τα δάνεια σπουδαστών σας σε επιστροφή. Αυτό είναι ένα ισχυρό επιχείρημα που πολλοί άνθρωποι εξετάσουμε κατά την εγγραφή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθήματα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, κοινώς γνωστό ως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βρετανία, είναι ένα κυρίαρχο κράτος που βρίσκεται στα ανοικτά των βορειο-δυτική ακτή της ηπειρωτικής Ευρώπης.Οι δύο πιο διάσημα (και παλαιότερα) τα πανεπιστήμια είναι Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ (που συχνά αναφέρεται ως Oxbridge από πολλούς Βρετανούς) Αγγλία έχει επίσης πολλές άλλες παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα, μεταξύ των οποίων αρκετά στο Λονδίνο (κυρίως Imperial College, το London School of Economics, University College Λονδίνο και King 's College του Λονδίνου, όλα είναι μέρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου)

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή και στην οποία βασιλική οικογένεια ζει. Έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, με 412.000 φοιτητές σε 43 πανεπιστήμια.

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στο Ηνωμένο Βασίλειο
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
University of Roehampton
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό το μοναδικό μάθημα σάς επιτρέπει να μελετάτε παιδική λογοτεχνία σε μια ευέλικτη μορφή μερικής απασχόλησης από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Θα εξερευνήσετε τον συναρπα ... +

Αυτό το μοναδικό μάθημα σάς επιτρέπει να μελετάτε παιδική λογοτεχνία σε μια ευέλικτη μορφή μερικής απασχόλησης από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Θα εξερευνήσετε τον συναρπαστικό και ποικίλο κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας και θα εξετάσετε πώς τα κείμενα που απευθύνονται σε νέους μεταφέρουν και προκαλούν ιδέες για την παιδική ηλικία. Θα συνεργαστείτε με προσωπικό που έχει διεθνή φήμη σε τομείς όπως η φιλοσοφία στην παιδική λογοτεχνία, η λαϊκή μυθοπλασία, η εφηβική και νεανική λογοτεχνία, τα παιδικά βιβλία για παιδιά και η συγγραφή για νέους. Ως εκπαιδευόμενος εξ αποστάσεως θα έχετε υποστήριξη από το Τμήμα, τακτική επαφή με τους καθηγητές σας, πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες και ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών βιβλίων και ψηφιοποιημένων αντικειμένων από τη Συλλογή Παιδικής Λογοτεχνίας της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης που περιέχει 3.000 κριτικά, θεωρητικά, βιβλιογραφικά έργα και έργα αναφοράς και περίπου 40 εξειδικευμένα περιοδικά παιδικής λογοτεχνίας. Μέσω αυτού του προγράμματος, θα γίνετε μέλος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας στην Παιδική Λογοτεχνία (NCCRL), που θεωρείται ως το κορυφαίο ίδρυμα για την έρευνα της παιδικής λογοτεχνίας στη Βρετανία. Το NCRCL έχει στενούς δεσμούς με οργανισμούς που εργάζονται για την περαιτέρω μελέτη και διδασκαλία της παιδικής λογοτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων των The International Board on Books for Young People (IBBY), Seven Stories (The National Center for Children's Books) και Booktrust. Το Πανεπιστήμιο είναι επίσης ο αποκλειστικός Creative Partner του Barnes Children's Literature Festival, της μεγαλύτερης εκδήλωσης του Λονδίνου αφιερωμένη στην παιδική γραφή. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με το NCRCL ακολουθώντας το ιστολόγιό τους. Γιατί αυτό το μάθημα Παγκόσμια απήχηση και ευελιξία: μια μελέτη από οπουδήποτε στον κόσμο σε στιγμές που σας ταιριάζουν. Η Δημιουργική Γραφή Pathway έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν φιλοδοξία να γράφουν για παιδιά, επιτρέποντάς σας να μελετάτε τη γραφή από την οπτική γωνία ενός επαγγελματία. Αυτό το MA διδάσκεται από ειδικούς στην παιδική λογοτεχνία από το βραβευμένο Εθνικό Κέντρο Έρευνας για την Παιδική Λογοτεχνία, το οποίο εδρεύει στο Roehampton. -
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Μερικό ωράριο
2 έτη
English (UK)
Διαδικτυακό