Διπλώματα MA στο Λουξεμβούργο

Δείτε όλα τα Κορυφαία Μεταπτυχιακά Τεχνών στο Λουξεμβούργο 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα MA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα κλασσικών σπουδών θεμάτων καλών τεχνών όπως η ιστορία, οι επικοινωνίες, η φιλοσοφία, η θεολογία ή τα Αγγλικά. Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών συνήθως απαιτεί παρακολούθηση μαθημάτων, έρευνα και γραπτές εξετάσεις.

Λουξεμβούργο, επίσημα το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, είναι μια μεσόγεια χώρα στη Δυτική Ευρώπη, συνορεύει με το Βέλγιο, τη Γαλλία, και τη Γερμανία.

Ζητήστε Πληροφορίες Κορυφαία Διπλώματα MA στο Λουξεμβούργο 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Λουξεμβούργο Esch-sur-Alzette

Το Master in Architecture είναι ένα διετές Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα που συνδυάζει ένα παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης και ένα προφίλ πρόγραμμα διαρθρώνεται γύρω από τρεις άξονες: αρχιτεκτονική, Ευρωπαϊκό αστικοποίησης και της παγκοσμιοποίησης. [+]

Ο πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής είναι ένα διετή Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει ένα παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης και ένα προφίλ πρόγραμμα διαρθρώνεται γύρω από τρεις άξονες: αρχιτεκτονική, Ευρωπαϊκό αστικοποίησης και της παγκοσμιοποίησης.

Το Master στην Αρχιτεκτονική εκπαιδεύει μελλοντικούς αρχιτέκτονες με πρόσθετες ειδικές δεξιότητες στον τομέα της έρευνας και της γνώσης στον τομέα του αστικού σχεδιασμού ιδίως για την ευρωπαϊκή πολεοδομία και την παγκοσμιοποίηση.... [-]