Διπλώματα MA στο Λουξεμβούργο

Δείτε όλα τα Κορυφαία Μεταπτυχιακά Τεχνών στο Λουξεμβούργο 2019

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο MA ή Μεταπτυχιακό Τεχνών λαμβάνεται από τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος ενός έως δύο ετών που σπουδάζουν θέματα Ιστορίας, Αγγλικών ή άλλων καλών τεχνών ή κλασσικών σπουδών. Οι σπουδές MA συχνά είναι ένας συνδυασμός έρευνας και μαθημάτων.

Λουξεμβούργο, επίσημα το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, είναι μια μεσόγεια χώρα στη Δυτική Ευρώπη, συνορεύει με το Βέλγιο, τη Γαλλία, και τη Γερμανία.

Ζητήστε Πληροφορίες Κορυφαία Διπλώματα MA στο Λουξεμβούργο 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Λουξεμβούργο Esch-sur-Alzette

Το Master in Architecture είναι ένα διετές Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα που συνδυάζει ένα παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης και ένα προφίλ πρόγραμμα διαρθρώνεται γύρω από τρεις άξονες: αρχιτεκτονική, Ευρωπαϊκό αστικοποίησης και της παγκοσμιοποίησης. [+]

Ο πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής είναι ένα διετή Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει ένα παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης και ένα προφίλ πρόγραμμα διαρθρώνεται γύρω από τρεις άξονες: αρχιτεκτονική, Ευρωπαϊκό αστικοποίησης και της παγκοσμιοποίησης.

Το Master στην Αρχιτεκτονική εκπαιδεύει μελλοντικούς αρχιτέκτονες με πρόσθετες ειδικές δεξιότητες στον τομέα της έρευνας και της γνώσης στον τομέα του αστικού σχεδιασμού ιδίως για την ευρωπαϊκή πολεοδομία και την παγκοσμιοποίηση.... [-]