close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε τα Προγράμματα MA σε Μάρκετινγκ Ειδών Πολυτελείας

Το Master of Arts, ή MA, είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό επίτευγμα που απονέμεται σε εκείνους που πραγματικά ολοκληρώνουν αυστηρά τα μαθήματα σε ό, τι είναι γενικά ένας φιλελεύθερος χώρος βασισμένος στις τέχνες. Ο… περαιτέρω

Το Master of Arts, ή MA, είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό επίτευγμα που απονέμεται σε εκείνους που πραγματικά ολοκληρώνουν αυστηρά τα μαθήματα σε ό, τι είναι γενικά ένας φιλελεύθερος χώρος βασισμένος στις τέχνες. Ορισμένα άτομα χρησιμοποιούν το Master of Arts ως βήμα προς την κατεύθυνση της απόκτησης διδακτορικού διπλώματος, ενώ άλλοι εισέρχονται αμέσως στο εργατικό δυναμικό μετά την εξασφάλιση του.

Ακριβώς τι είναι ένα MA στο Luxury Marketing; Αυτό το ολοκληρωμένο προηγμένο πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται συχνά μέσα σε περίπου δύο χρόνια και δίνει στους σπουδαστές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να καθιερώσουν ανταμείβοντας σταδιοδρομίες που εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι κοινές περιοχές σπουδών στο Master of Arts στο πρόγραμμα μάρκετινγκ πολυτελείας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη μάρκας, την στρατηγική μάρκετινγκ πολυτελείας, το σχεδιασμό, τη μόδα και τον διεθνή καταναλωτισμό, μεταξύ άλλων τομέων. Πρόσθετη έμφαση δίνεται συχνά στις καταναλωτικές συνήθειες αγοράς και στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών μάρκετινγκ και των εκστρατειών.

Πολλοί άνθρωποι ακολουθούν το Master of Arts επειδή οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων τείνουν να αποκομίζουν περισσότερα χρήματα από όσους δεν έχουν πτυχίο ή από πτυχιούχους με μικρότερο βαθμό. Επιπλέον, οι απόφοιτοι έχουν τυπικά τα προσόντα για μια ευρύτερη σειρά παγκόσμιων θέσεων από ό, τι πριν από την εξασφάλιση του πτυχίου.

Σημαντική διακύμανση υπάρχει στο κόστος ενός προγράμματος Master in Luxury Marketing στο άλλο. Εξαιτίας αυτού, οι μαθητές έχουν την εντολή να συμβουλεύονται με κάθε σχολείο ενδιαφέροντος για ακριβή ποσοστά διδασκαλίας και πληροφορίες.

Εκείνοι που επιτυχώς εξασφαλίζουν ένα Master of Arts στο Luxury Marketing προετοιμάζονται για μια ποικιλία λιανικών επαγγελματικών σταδιοδρομιών σε όλο τον κόσμο. Πολλοί συνεχίζουν να εργάζονται στο μάρκετινγκ, στις δημόσιες σχέσεις, στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, στη διαχείριση επιχειρήσεων ή στον στρατηγικό σχεδιασμό. Άλλοι συνεχίζουν να εργάζονται εσωτερικά για μάρκες πολυτελείας, ενώ άλλοι επιλέγουν να διδάξουν πολυτελές μάρκετινγκ ή παρόμοιο θέμα στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο.

Εκείνοι που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που υπάρχουν για όσους διαθέτουν εκπαίδευση πολυτελείας μάρκετινγκ ενθαρρύνονται να διερευνήσουν τη βάση δεδομένων μας σχετικά με συναφή προγράμματα που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Richmond The American International University in London
Kensington, Ηνωμένο Βασίλειο

Το MA στο Luxury Brand Management που προσφέρεται σε συνεργασία με το Condé Nast College είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης ή δύο χρόνια μερικής απασχόλησης εντατικό πρόγραμμα ... +

Το MA στο Luxury Brand Management που προσφέρεται σε συνεργασία με το Condé Nast College είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης ή δύο χρόνια μερικής απασχόλησης εντατικό πρόγραμμα διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη μας στο Kensington. Ο πλοίαρχος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι σπουδαστές να αναπτύξουν τις δεξιότητες διαχείρισης, μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας για να εξερευνήσουν μια συναρπαστική καριέρα σε προϊόντα πολυτελείας, υπηρεσίες και διαχείριση μάρκας μόδας. -
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ