Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Huddersfield Ηνωμένο Βασίλειο

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Huddersfield Ηνωμένο Βασίλειο 2018

Μεταπτυχιακό

MA Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας είναι η πιο κοινή από μια σειρά Masters, ή MA, όπως είναι κοινώς γνωστά, τα οποία έχουν υψηλότερη συγκέντρωση για την επιστήμη και επικεντρώνονται λιγότερο στην πρακτική της τάξης.

UK, Ηνωμένο Βασίλειο είναι πάνω από 300 ετών και αποτελείται από τέσσερα συστατικά των εθνών: Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα κέντρο εκμάθησης για τα τελευταία 1000 χρόνια και έχει πολλά αρχαία και διακεκριμένη πανεπιστήμια. Οι αλλοδαποί φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του φοιτητικού σώματος στα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Χάντερσφιλντ είναι μια μεγάλη πόλη της αγοράς στο Γιορκσάιρ. Kirklees College και το University of Huddersfield βρίσκονται εκεί. Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1825 και σήμερα έχει περίπου 20 χιλιάδες φοιτητές.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Huddersfield στο Ηνωμένο Βασίλειο 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) Ma / PGDip / Βεβαίωση μετεκπαίδευσης

University of Huddersfield Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Huddersfield

Ο γενικός στόχος της Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι να σας εκπαιδεύσει ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού σε ένα διεθνές πλαίσιο και να βελτιωθεί η ποιότητα της επαγγελματικής εξέλιξης σας. [+]

Ο γενικός στόχος της Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι να σας εκπαιδεύσει ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού σε ένα διεθνές πλαίσιο και να βελτιωθεί η ποιότητα της επαγγελματικής εξέλιξης σας. Είστε ενθαρρύνονται να αναπτύξουν κριτική σκέψη και μια σειρά από δεξιότητες και τεχνικές ειδικά για τη διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Το μάθημα θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των σχετικών προσωπικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία στη διαχείριση των ανθρώπων σε μια παγκόσμια αγορά εργασίας. Το μάθημα αυτό σας προσφέρει μια σχετική μείγμα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που αφορούν μονάδες που περιλαμβάνει μια γενική εισαγωγή στις βασικές πτυχές της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και των συναφών διεθνών ζητημάτων (όπως το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και την εταιρική διακυβέρνηση και την επιχειρηματική δεοντολογία), εκτός από τη στρατηγική διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και της διαπολιτισμικής διαχείριση. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους καθηγητές οι οποίοι είναι εξαιρετικά έμπειροι στην παράδοση μαθημάτων μεταπτυχιακού επιπέδου τόσο στη Βρετανία όσο και στο εξωτερικό.... [-]