Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Ceredigion Ηνωμένο Βασίλειο

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Ceredigion Ηνωμένο Βασίλειο 2017

Μεταπτυχιακό

Το μεταπτυχιακό είναι κυρίως για τους φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τη γενική τους εκπαίδευση στα μαθηματικά ή να διδάξουν.

UK, Ηνωμένο Βασίλειο είναι πάνω από 300 ετών και αποτελείται από τέσσερα συστατικά των εθνών: Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα κέντρο εκμάθησης για τα τελευταία 1000 χρόνια και έχει πολλά αρχαία και διακεκριμένη πανεπιστήμια. Οι αλλοδαποί φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του φοιτητικού σώματος στα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ceredigion έχει επίσης Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Lampeter πανεπιστημιούπολη, ίδιο με Carmarthen, αλλά υπάρχει επίσης Aberystwyth University. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουαλίας, με πάνω από 5 εκατομμύρια βιβλία, χάρτες και εκατομμύρια 850 χιλιάδες έργα τέχνης και φωτογραφίες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Ceredigion στο Ηνωμένο Βασίλειο 2017

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here