Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Κέιπ Τάουν Νότια Αφρική

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Κέιπ Τάουν Νότια Αφρική 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Ένας κύριος 's βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές για να οδηγήσει ή να διαχειριστεί. Ένας κύριος 's βαθμός προετοιμάζει επίσης ένα άτομο για μια σειρά από αναζητήσεις μέσω εξειδικευμένη μελέτη ενός πεδίου.

Μια χώρα που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Αφρικής, της Νότιας Αφρικής, έχει μια πλούσια κουλτούρα που δεν θα πάρετε ποτέ αρκετά, ενώ περιοδείες ή τις σπουδές τους εδώ. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν εδώ Αφρικάνδερ και τα αγγλικά, καθώς και ολλανδικά. Η πανεπιστημιακή ζωή της συντριπτικής Νότιας Αφρικής, του Πανεπιστημίου του Γιοχάνεσμπουργκ, ή σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο θα είναι το μυαλό ανατίναξη. Θα αγαπήσετε την αλληλεπίδραση με το Bantus εδώ και το τροπικό κλίμα της περιοχής.

Κέιπ Τάουν της πόλης είναι κυρίαρχης πόλης της Νότιας Αφρικής, και η νομοθετική πρωτεύουσα που μπορεί να φιλοξενήσει το εθνικό κοινοβούλιο. Διαθέτει ένα φημισμένο λιμάνι, και αξιοθέατα, όπως το Cape Point και το βουνό Table που είναι τουριστικά αξιοθέατα. Cape Town διαθέτει ένα καλά οργανωμένο σύστημα των δημόσιων πανεπιστημίων.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ