Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Leeuwarden Κάτω Χώρες

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Leeuwarden Κάτω Χώρες 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα MA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα κλασσικών σπουδών θεμάτων καλών τεχνών όπως η ιστορία, οι επικοινωνίες, η φιλοσοφία, η θεολογία ή τα Αγγλικά. Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών συνήθως απαιτεί παρακολούθηση μαθημάτων, έρευνα και γραπτές εξετάσεις.

Η Ολλανδία είναι μια συστατική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που αποτελείται από δώδεκα επαρχίες στη Βορειοδυτική Ευρώπη και τα τρία νησιά της Καραϊβικής. Αγγλόφωνους μαθητές θα έχουν κανένα πρόβλημα εξεύρεσης κατάλληλων κύκλων μαθημάτων. Για τις διεθνείς φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για τα πανεπιστήμια στην Ολλανδία, πολλές υποτροφίες είναι διαθέσιμες.

Αυτή η δημοφιλής πόλη είναι γνωστή για τον τουρισμό, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα πανεπιστήμια. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως Stenden Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και Gilbert Terpstra Grafische Vormgeving γνωστή για τις καινοτόμες μεθόδους της εκπαίδευσης.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Leeuwarden στην Ολλανδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ