Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Μουσκάτ Ομάν

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Μουσκάτ Ομάν 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που χορηγούνται σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε μελέτη που να αποδεικνύει μια επισκόπηση της δεξιοτεχνίας ή υψηλής τάξης από ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών ή την περιοχή της επαγγελματικής πρακτικής.

Ομάν, που ονομάζεται επισήμως το Σουλτανάτο του Ομάν είναι μια αραβική κατάσταση στη νοτιοδυτική Ασία, στη νοτιοανατολική ακτή της Αραβικής Χερσονήσου. Έχει μια στρατηγικά σημαντική θέση στο στόμιο του Περσικού Κόλπου.

Muscat είναι η πρωτεύουσα του Ομάν, καθώς και η μεγαλύτερη πόλη της Κυβερνείο του Μουσκάτ. Έχει παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια που προσδίδουν ποιότητα της εκπαίδευσης για τους μαθητές. Πιο διάσημο πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το όνομά του ως Σουλτάνος ​​Qaboos University βρίσκεται επίσης εδώ.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Μουσκάτ στο Ομάν 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Ma αγγλική γλώσσα και την επικοινωνία

Hindustan University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2018 Ομάν Μουσκάτ

Ο κεντρικός στόχος είναι να ενδυναμώσει τους μαθητές από λείανση των δεξιοτήτων επικοινωνίας τους, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εργασίας και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας με ευκολία. [+]

Ο κεντρικός στόχος είναι να ενδυναμώσει τους μαθητές από λείανση των δεξιοτήτων επικοινωνίας τους, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εργασίας και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας με ευκολία.

Η ΜΑ Αγγλικής Γλώσσας και της Επικοινωνίας που προσφέρονται από το Τμήμα της αγγλικής γλώσσας, Πανεπιστήμιο Hindustan περιλαμβάνει 20 μαθήματα κατανέμονται σε 4 εξάμηνα σε 2 χρόνια. Από αυτά τα 12 είναι βασικά χαρτιά και 8 μαθήματα.... [-]