Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Μπράγκα Πορτογαλία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Μπράγκα Πορτογαλία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο MA ή Μεταπτυχιακό Τεχνών λαμβάνεται από τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος ενός έως δύο ετών που σπουδάζουν θέματα Ιστορίας, Αγγλικών ή άλλων καλών τεχνών ή κλασσικών σπουδών. Οι σπουδές MA συχνά είναι ένας συνδυασμός έρευνας και μαθημάτων.

Η Πορτογαλία είναι μία από τις θερμότερες ευρωπαϊκές χώρες. Πανεπιστημιακά προγράμματα είναι πολύ προσιτές. Στην πραγματικότητα, η Πορτογαλία έχει ένα από τα χαμηλότερα κόστος διαβίωσης για τους φοιτητές. Απολαύστε τις τις μεγάλες παραλίες της Αλγκάρβε ή τα παλιά φτερά της ιστορίας στην πρωτεύουσα της Λισαβόνας.

Braga είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις στα βορειοδυτικά της Πορτογαλίας και έχει την παλαιότερη Καθολική Αρχιεπισκοπή στη χώρα. Όντας μια μεγάλη πόλη στο δήμο, δύο πανεπιστήμια έχουν την έδρα τους εδώ. Αυτά είναι Minho University και το Universidade Catolica Portuguesa.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Μπράγκα στην Πορτογαλία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

προπτυχιακών σπουδών κατάρτισης των εκπαιδευτικών μάστερ στα ισπανικά ως ξένη γλώσσα

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Πορτογαλία Μπράγκα

Αυτή η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών Μεταπτυχιακό μάθημα πτυχίο SFL είναι το μόνο β-learning μαθημάτων που υφίστανται στην Πορτογαλία, όπου οι μαθητές λαμβάνουν υψηλής ποιότητας, ακαδημαϊκά αυστηρή εκπαίδευση σε περιεχόμενο και παιδαγωγικές γνώσεις. [+]

Ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών: MA (Μπολόνια 2ου βαθμού κύκλου) ECTS: 90 Τύπος του μαθήματος: β-μάθηση Διάρκεια: 3 εξάμηνα του προγράμματος σπουδών Στόχος γλώσσα: Ισπανικά Κύριο επιστημονικό πεδίο: Δάσκαλος μαθημάτων στα ισπανικά ως ξένη γλώσσα (SFL)

Αυτή η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών Μεταπτυχιακό μάθημα πτυχίο SFL είναι το μόνο β-learning μαθημάτων που υφίστανται στην Πορτογαλία, όπου οι μαθητές λαμβάνουν υψηλής ποιότητας, ακαδημαϊκά αυστηρή εκπαίδευση σε περιεχόμενο και παιδαγωγικές γνώσεις.... [-]