Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών σε Cluj-Napoca Ρουμανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών σε Cluj-Napoca Ρουμανία 2017

Μεταπτυχιακό

Ένα MA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα κλασσικών σπουδών θεμάτων καλών τεχνών όπως η ιστορία, οι επικοινωνίες, η φιλοσοφία, η θεολογία ή τα Αγγλικά. Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών συνήθως απαιτεί παρακολούθηση μαθημάτων, έρευνα και γραπτές εξετάσεις.

Ρουμανική πανεπιστημιακά διπλώματα που εκτιμώνται ιδιαίτερα και αναγνωρίζονται στην Ευρώπη και πέραν αυτής, χαμηλότερα δίδακτρα και το κόστος διαβίωσης στην Ευρώπη. Οι Ρουμάνοι έχουν μια παλαιά και πλούσια ιστορία, ειδικά στην πρωτεύουσα Βουκουρέστι με 2 εκατομμύρια κατοίκους. Διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στη Ρουμανία μπορεί να εφαρμοστεί είτε στο Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας ή στο επιλεγμένο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, προκειμένου να λάβουν την επιστολή αποδοχής.

Cluj-Napoca πόλη είναι η πρωτεύουσα της Cluj County στη Ρουμανία και το 2ο πιο πυκνοκατοικημένη μετά το Βουκουρέστι. Είναι μια μητροπολιτική περιοχή με πληθυσμό πάνω από 300.000 κατοίκους. Έχει περίπου 150 προ-πανεπιστημιακό εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών σε Cluj-Napoca στη Ρουμανία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στην επικοινωνία των μέσων ενημέρωσης

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ρουμανία Κλουζ-Ναπόκα

Η MA in Μέσων Επικοινωνίας διδάσκονται στα αγγλικά στο FSPAC προσφέρει στους σπουδαστές μια καλύτερη κατανόηση των τεχνολογιών πολυμέσων, τα μηνύματα, την παραγωγή, τις πρακτικές διανομής και λήψης και εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να γίνει συμβούλους μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι αναλυτές των μέσων ενημέρωσης, ερευνητές, επαγγελματίες ειδικούς της επικοινωνίας, σε απευθείας σύνδεση σύστημα σχεδιαστές, διευθυντές ή τους εκπροσώπους της καμπάνιας ... [+]

MAs 2017 σε Cluj-Napoca Ρουμανία. Η MA in Μέσων Επικοινωνίας διδάσκονται στα αγγλικά στο FSPAC προσφέρει στους σπουδαστές μια καλύτερη κατανόηση των τεχνολογιών πολυμέσων, τα μηνύματα, την παραγωγή, τις πρακτικές διανομής και λήψης και εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να γίνει συμβούλους μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι αναλυτές των μέσων ενημέρωσης, ερευνητές, επαγγελματίες ειδικούς της επικοινωνίας, σε απευθείας σύνδεση σύστημα σχεδιαστές, διευθυντές ή εκπρόσωποι της εκστρατείας. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει έρευνα προσανατολισμένη μαθήματα που δίνουν έμφαση στη χρήση των νέων εργαλείων για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, τα μαθήματα που βασίζονται σε έργα που ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία και την ανάπτυξη των επαγγελματικών ικανοτήτων, δεξιοτήτων προσανατολισμένη μαθήματα εστιάζοντας στις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και ψηφιακών μέσων παραγωγής, web design και αφήγησης και θεωρητικά μαθήματα που στοχεύουν να εντάξουμε την επικοινωνία, την περιγραφή πλαισίων και να συζητήσουν τις συνεισφορές των διαφόρων μελετητών με τη θεωρία των μέσων ενημέρωσης. Το πρόγραμμα MA ενθαρρύνει την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, μάθησης από ομοτίμους και της ομαδικής εργασίας στο πολυπολιτισμικό πλαίσιο της Τρανσυλβανίας και διεπιστημονικό πλαίσιο της UBB. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να λάβουν μέρος σε ερευνητικά προγράμματα του Τμήματος Δημοσιογραφίας και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στούντιο - το τηλεοπτικό στούντιο, το Radio Studio, το newsroom περιοδικό, η φωτογραφία και το εργαστήριο πολυμέσων. Δίδακτρα Τα δίδακτρα για τους πολίτες της ΕΕ είναι 3000 λέι / έτος. Τα δίδακτρα για τους μη-ΕΕ (αυτο-χορηγία) 4500 ευρώ / ακαδημαϊκό έτος για τα προγράμματα μεταπτυχιακό επίπεδο, καταβάλλονται εκ των προτέρων για μια περίοδο 9 ή 10 μήνες (σε... [-]