Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Gaziantep Τουρκία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Gaziantep Τουρκία 2017

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς, κοινώς γνωστό ως MA, είναι μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους και μερικές φορές δύο χρόνια, που διδάσκονται βαθμούς συνήθως απαιτούν κάποια πραγματική έρευνα. ΜΑ είναι η πιο κοινή ονομασία για ένα μάστερ και χρησιμοποιείται συχνά.

Η Τουρκία, επίσημα η Δημοκρατία της Τουρκίας, είναι ένα διηπειρωτικό χώρα, που βρίσκεται κυρίως στην Ανατολία στη Δυτική Ασία και την Ανατολική Θράκη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πολλά τουρκικά πανεπιστήμια (δημόσια και ιδιωτικά) συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών (Socrates, Erasmus, και τα παρόμοια). Ορισμένα έχουν επίσης συμφωνίες με μη ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, πάρα πολύ.

Gaziantep είναι η πόλη με μακρά ιστορία, γιατί είναι μία από τις αρχαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις στη Γη, που χρονολογείται από το 3650 π.Χ.. Υπάρχουν δύο δημόσιο και ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Gaziantep στην Τουρκία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στα Διεθνή Θέματα

Zirve University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2017 Τουρκία Γκαζιαντέπ

Ο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές προηγμένες γνώσεις στις διεθνείς πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, πολιτιστικές, και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. [+]

MAs 2017 στο Gaziantep Τουρκία. Πανεπιστήμιο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Zirve προσφέρει ένα μεταπτυχιακό για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη μελέτη των διεθνών σχέσεων σε προχωρημένο επίπεδο. Διεπιστημονική εστίαση του προγράμματος μας για την μελέτη των μεταβαλλόμενων σχέσεων μεταξύ των διεθνών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών τους αλληλεπιδράσεις. Η έμφαση του Τμήματος για την παροχή κατάλληλες δεξιότητες για την ακαδημαϊκή εργασία και την ανησυχία της για την ανάπτυξη της σε βάθος γνώση των θεμάτων στις διεθνείς σχέσεις αντανακλώνται στο πρόγραμμα με μια σειρά από προχωρημένα μαθήματα. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ως σεμιναρίων στα οποία η συμμετοχή των φοιτητών είναι απαραίτητη. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες διεθνούς φήμης στον τομέα τους, και το Τμήμα έχει πολλούς συνεργάτες και φίλους σε οργανώσεις στην Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν. Οι φοιτητές που επιλέγουν το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων θα βρεθούν απολαμβάνοντας τη διδασκαλία σε μικρές τάξεις με πολλές ευκαιρίες για να αλληλεπιδράσετε με άλλους σπουδαστές και με το προσωπικό, καθώς και να αναπτύξουν μια σειρά ακαδημαϊκών και προσωπικών δεξιοτήτων. Μπορούν να συμμετέχουν σε ζωντανή ερευνητική ατζέντα του Τμήματος των σεμιναρίων, συνεδρίων και την ηγεσία φοιτητής παρουσιάσεις. Το Τμήμα έχει δεσμευτεί για την διεθνοποίηση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του, και σχεδιάζει τις ευκαιρίες ανταλλαγής φοιτητών με τα ιδρύματα εταίρους μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάνω απ 'όλα, το Τμήμα επιδιώκει να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Zirve μια πνευματική τόνωση και ανταμείβοντας εμπειρία. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας και την πνευματική περιέργεια σχετικά με τις πολιτικές... [-]