Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Gaziantep Τουρκία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Gaziantep Τουρκία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών ή MA είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο που συνήθως αποκτάται μετά από ένα πρόγραμμα σπουδών καλών τεχνών, κλασσικών σπουδών, κοινωνικών επιστημών ή άλλων, παρόμοιων συγκεντρώσεων. Τα προγράμματα αυτά έχουν την τάση να διαρκούν ένα έως δύο έτη.

Πανεπιστήμια στην Τουρκία παρέχουν δύο ή τέσσερα χρόνια της εκπαίδευσης για τις προπτυχιακές σπουδές, ενώ μεταπτυχιακά προγράμματα, διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών. Υπάρχουν περίπου 820 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων 76 πανεπιστημίων με συνολικό αριθμό σπουδαστών πάνω από 1 εκατομμύριο. Η ποιότητα της εκπαίδευσης στα τουρκικά πανεπιστήμια ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, κάποια παροχή εκπαίδευσης και των εγκαταστάσεων στο ίδιο επίπεδο με διεθνούς φήμης σχολεία.

Gaziantep είναι η πόλη με μακρά ιστορία, γιατί είναι μία από τις αρχαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις στη Γη, που χρονολογείται από το 3650 π.Χ.. Υπάρχουν δύο δημόσιο και ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Gaziantep στην Τουρκία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στα Διεθνή Θέματα

Zirve University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2018 Τουρκία Γκαζιαντέπ

Ο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διεθνών Σχέσεων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές προηγμένες γνώσεις στις διεθνείς πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, πολιτιστικές, και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. [+]

Πανεπιστήμιο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Zirve προσφέρει ένα μεταπτυχιακό για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη μελέτη των διεθνών σχέσεων σε προχωρημένο επίπεδο. Διεπιστημονική εστίαση του προγράμματος μας για την μελέτη των μεταβαλλόμενων σχέσεων μεταξύ των διεθνών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών τους αλληλεπιδράσεις.

Η έμφαση του Τμήματος για την παροχή κατάλληλες δεξιότητες για την ακαδημαϊκή εργασία και την ανησυχία της για την ανάπτυξη της σε βάθος γνώση των θεμάτων στις διεθνείς σχέσεις αντανακλώνται στο πρόγραμμα με μια σειρά από προχωρημένα μαθήματα. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ως σεμιναρίων στα οποία η συμμετοχή των φοιτητών είναι απαραίτητη. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες διεθνούς φήμης στον τομέα τους, και το Τμήμα έχει πολλούς συνεργάτες και φίλους σε οργανώσεις στην Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν. Οι φοιτητές που επιλέγουν το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων θα βρεθούν απολαμβάνοντας τη διδασκαλία σε μικρές τάξεις με πολλές ευκαιρίες για να αλληλεπιδράσετε με άλλους σπουδαστές και με το προσωπικό, καθώς και να αναπτύξουν μια σειρά ακαδημαϊκών και προσωπικών δεξιοτήτων. Μπορούν να συμμετέχουν σε ζωντανή ερευνητική ατζέντα του Τμήματος των σεμιναρίων, συνεδρίων και την ηγεσία φοιτητής παρουσιάσεις. Το Τμήμα έχει δεσμευτεί για την διεθνοποίηση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του, και σχεδιάζει τις ευκαιρίες ανταλλαγής φοιτητών με τα ιδρύματα εταίρους μας σε παγκόσμιο επίπεδο. ... [-]