Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών σε Joensuu Φινλανδία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών σε Joensuu Φινλανδία 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Ανώτερο μελετητές επίπεδο στη Φινλανδία έχουν εύκολη πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση σε πρακτικό προσανατολισμό σχολές ή πανεπιστήμια. Η φινλανδική κουλτούρα είναι εύκολο να το μάθει από την κυβέρνηση έχει θέσει ένα υπουργείο που είναι αρμόδιο για την ενίσχυση πολιτιστικών, πολιτικών για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τη διεθνή συνεργασία.

Joensuu βρίσκεται στην ανατολική περιοχή της Φινλανδίας. Είναι ένας δήμος στη Βόρεια Καρελία, με πληθυσμό πάνω από 70.000 άτομα. Είναι το σπίτι στο Πανεπιστήμιο του Joensuu.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών σε Joensuu στη Φινλανδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Πολιτισμού

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 2 χρόνια August 2018 Φινλανδία Joensuu

Αυτό το πρόγραμμα, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και απευθύνεται σε διεθνείς υποψηφίους, επιδιώκει να προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν αγγλικά από μια ποικιλία λογοτεχνικών και γλωσσικών προοπτικών. Ο βαθμός αποτελείται από μαθήματα και ερευνητική εργασία. Οι στόχοι του προγράμματος περιλαμβάνουν μια εις βάθος κατανόηση της πολυδιάστατης σύγχρονης αγγλικής μελέτης. αυξημένη συνειδητοποίηση των βασικών συζητήσεων στις σύγχρονες γλωσσολογικές και λογοτεχνικές σπουδές. και την ικανότητα να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα. [+]

MDP στην αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό

Αυτό το πρόγραμμα, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και απευθύνεται σε διεθνείς υποψηφίους, επιδιώκει να προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν αγγλικά από μια ποικιλία λογοτεχνικών και γλωσσικών προοπτικών. Ο βαθμός αποτελείται από μαθήματα και ερευνητική εργασία. Οι στόχοι του προγράμματος περιλαμβάνουν μια εις βάθος κατανόηση της πολυδιάστατης σύγχρονης αγγλικής μελέτης. αυξημένη συνειδητοποίηση των βασικών συζητήσεων στις σύγχρονες γλωσσολογικές και λογοτεχνικές σπουδές. και την ικανότητα να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα. Υπάρχουν συνολικά 15 θέσεις μελέτης διαθέσιμες για διεθνείς φοιτητές. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα ειδικευτούν στη γλωσσολογία ή στις λογοτεχνικές και πολιτιστικές σπουδές. Το Τμήμα έχει διεθνώς αναγνωρισμένους τομείς δύναμης και στις γλωσσολογικές και λογοτεχνικές σπουδές. Στη γλωσσολογία, αυτά περιλαμβάνουν τη διαλεκτολογία, την επαφή με τη γλώσσα, τη μεταβολή της γλώσσας και την αλλαγή, την πραγματικότητα και τη διγλωσσία. Στις λογοτεχνικές και πολιτιστικές σπουδές, οι τομείς της δύναμης του Τμήματος περιλαμβάνουν τη μεταπολεμική και εθνική λογοτεχνία, την αμερικανική λογοτεχνία, τη λαϊκή φαντασία και τη σύγχρονη μυθοπλασία.... [-]