Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών σε Joensuu Φινλανδία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών σε Joensuu Φινλανδία 2017

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Ανώτερο μελετητές επίπεδο στη Φινλανδία έχουν εύκολη πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση σε πρακτικό προσανατολισμό σχολές ή πανεπιστήμια. Η φινλανδική κουλτούρα είναι εύκολο να το μάθει από την κυβέρνηση έχει θέσει ένα υπουργείο που είναι αρμόδιο για την ενίσχυση πολιτιστικών, πολιτικών για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τη διεθνή συνεργασία.

Joensuu βρίσκεται στην ανατολική περιοχή της Φινλανδίας. Είναι ένας δήμος στη Βόρεια Καρελία, με πληθυσμό πάνω από 70.000 άτομα. Είναι το σπίτι στο Πανεπιστήμιο του Joensuu.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών σε Joensuu στη Φινλανδία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος στην Αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 2 χρόνια August 2017 Φινλανδία Joensuu

Αυτό το πρόγραμμα, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και με στόχο τη διεθνή τους αιτούντες, προσπαθεί να δώσει την ευκαιρία να μάθουν Αγγλικά από μια ποικιλία ... [+]

MDP στην Αγγλική Γλώσσα και τον Πολιτισμό

 

Αυτό το πρόγραμμα, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και με στόχο τη διεθνή τους αιτούντες, προσπαθεί να δώσει την ευκαιρία να μάθουν Αγγλικά από μια ποικιλία της λογοτεχνικής και γλωσσικής προοπτικές. Ο βαθμός αποτελείται από μαθημάτων και διατριβής. Οι στόχοι του προγράμματος περιλαμβάνουν σε βάθος κατανόηση της multifacetedness της σύγχρονης αγγλικής μελέτες? αυξανόμενη συνειδητοποίηση των βασικών συζητήσεων στη σύγχρονη γλωσσολογία και φιλολογικές σπουδές? και την ικανότητα να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα. Υπάρχουν συνολικά θέσεων 10 μελέτη που διατίθενται για διεθνείς φοιτητές. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα ειδικεύονται στη γλωσσολογία ή λογοτεχνικών και πολιτισμικών σπουδών. Το Τμήμα έχει διεθνώς αναγνωρισμένες περιοχές της δύναμης και στις δύο γλωσσολογία και λογοτεχνικές μελέτες. Στη γλωσσολογία, αυτές περιλαμβάνουν διαλεκτολογίας, γλωσσικής επαφής, γλωσσική ποικιλία και την αλλαγή, πραγματολογία, και διγλωσσία. Στη λογοτεχνική και πολιτιστικές μελέτες, περιοχές του Τμήματος της αντοχής περιλαμβάνουν μετα-αποικιακής και εθνοτική λογοτεχνία, αμερικανική λογοτεχνία, λαϊκή λογοτεχνία και τη σύγχρονη μυθοπλασία.... [-]