Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στη Kouvola Φινλανδία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στη Kouvola Φινλανδία 2017

Μεταπτυχιακό

Ένα MA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα κλασσικών σπουδών θεμάτων καλών τεχνών όπως η ιστορία, οι επικοινωνίες, η φιλοσοφία, η θεολογία ή τα Αγγλικά. Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών συνήθως απαιτεί παρακολούθηση μαθημάτων, έρευνα και γραπτές εξετάσεις.

Το επίσημο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Φινλανδίας είναι το 7-3-2-2 μοτίβο. Το πανεπιστήμιο διαρκεί δύο χρόνια στην επαγγελματική ή τεχνική εκπαίδευση και, τέλος, δύο χρόνια πριν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Φινλανδία έχει επίσης αρκετές δημόσιες, καθώς και ιδιωτικά πανεπιστήμια που έχουν δυνατότητα πρόσβασης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους σπουδαστές.

Kouvola πόλη είναι το σπίτι σε πάνω από 80.000 κατοίκους Finish. Βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Φινλανδία. Η πόλη έχει πολλά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στη Kouvola στη Φινλανδία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος του πολιτισμού και των τεχνών - σχεδιασμός

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο 3 εξάμηνα August 2017 Φινλανδία Kouvola Kotka Mikkeli +1 περισσότερα

Το πεδίο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών είναι 60 cr, εκ των οποίων 30 είναι cr για τη διατριβή του έργου ανάπτυξης. Οι σπουδές διαρκούν περίπου 1.5 χρόνια [+]

Master of Πολιτισμού και Τεχνών - Σχεδιασμός

Ανώτατη Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Πτυχίο Σχεδιασμού

Το πεδίο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών είναι 60 cr, εκ των οποίων 30 είναι cr για τη διατριβή του έργου ανάπτυξης. Οι μελέτες διαρκέσει περίπου 1,5 χρόνια.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική. Οι μελέτες θα αρχίσουν το φθινόπωρο του 2012, 18 θέσεις φοιτητών. ... [-]