Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Σαντιάγο Χιλή

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Σαντιάγο Χιλή 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο MA ή Μεταπτυχιακό Τεχνών λαμβάνεται από τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος ενός έως δύο ετών που σπουδάζουν θέματα Ιστορίας, Αγγλικών ή άλλων καλών τεχνών ή κλασσικών σπουδών. Οι σπουδές MA συχνά είναι ένας συνδυασμός έρευνας και μαθημάτων.

Εκπαίδευση στην έμφαση Χιλή μια τεχνική και την τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα από ένα πανεπιστήμιο. Τα περισσότερα από τα πανεπιστήμια στη Χιλή προσφέρει καλά εδραιωμένη κουλτούρα των φοιτητών και τη σχέση με τους διεθνείς φοιτητές, ανεξάρτητα από το εμπόδιο της γλώσσας. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Χιλή είναι προσβάσιμη τόσο στον ιδιωτικό όσο και χρηματοδοτούνται από το δημόσιο πανεπιστήμια.

Στο Σαντιάγο, μπορεί κανείς να επιλέξει το αγαπημένο σας πρόγραμμα εκπαίδευσης ή να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα σε πολλές, ιδρύματα ερευνητικά κολέγια και πανεπιστήμια διαθέσιμα. Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στη Χιλή, Universidad de Chile, βρίσκεται εδώ, καθώς και το διάσημο Universidad de Santiago de Chile, η οποία έχει αλλάξει τους ανθρώπους 's ζωής από την άποψη της εκπαίδευσης.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Σαντιάγο στη Χιλή 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Arts in International Business and Policy

Georgetown University’s McDonough School of Business
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 1 έτος January 2019 Χιλή Σαντιάγο

[+]

εμπειρία των φοιτητών

Εισαγωγή

Τυπικά, οι υποψήφιοι εργάζονται σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, πολυεθνικές εταιρείες ή μη κυβερνητικές οργανώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

[-]