Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στη Μινεσότα Ηνωμένες Πολιτείες

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στη Μινεσότα Ηνωμένες Πολιτείες 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Οι ΗΠΑ παραμένουν η πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο για τους ξένους φοιτητές. Τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ κυριαρχούν τα παγκόσμια κατάταξη και η χώρα προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικές τοποθεσίες της μελέτης. Οι κρατικές πανεπιστημιακών συστημάτων μέρει επιδοτούνται από τις κυβερνήσεις των κρατών, και μπορεί να έχει πολλές πανεπιστημιουπόλεις εξαπλωθεί σε όλο το κράτος, με τις εκατοντάδες χιλιάδες των φοιτητών.

Όνομα πολιτεία της Μινεσότα προέρχεται από τη λέξη "Dakota", που σημαίνει "ουρανός-φιμέ νερό". Νερό, δάση, πάρκα, περιοχές άγριας φύσης παρέχουν τις πολλές εγκαταστάσεις αναψυχής για τους επιβάτες και ιδιαίτερα οι φοιτητές. Περισσότερα από 35 κολέγια / πανεπιστήμια και περισσότερα από 20 ιδιωτικά κολέγια προσφέρουν τις υψηλότερες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις στο κράτος.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στη Μινεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master of Arts in Teaching (MAT) (Teacher Preparation)

Walden University
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Minneapolis

Γυρίστε το πάθος σας για τη μάθηση σε μια εκπληρώνοντας σταδιοδρομία ως δάσκαλος για πρώτη φορά με την εγγραφή στο Master of Arts Walden στο πρόγραμμα διδασκαλίας (MAT). [+]

MAs 2018 στη Μινεσότα Ηνωμένες Πολιτείες. [-]