Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο New Hampshire Ηνωμένες Πολιτείες

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο New Hampshire Ηνωμένες Πολιτείες 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

New Hampshire είναι μια βορειοανατολική πολιτεία των ΗΠΑ, που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγγλίας. Η χώρα ήταν από τις πρώτες αποικίες, η οποία αποσχίσθηκε από τη Μεγάλη Βρετανία και συμπεριλήφθηκε στην Αμερική. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος των πανεπιστημίων και των κολεγίων που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο New Hampshire στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Fine Arts (χαμηλή αρμοστεία)

New Hampshire Institute of Art
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Manchester

Χαμηλής κατοικία μας Master of Fine Arts πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις τεχνικές, εννοιολογικές και επαγγελματικής καλλιτεχνικής ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, παρέχει μια κοινότητα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους μαθητές με τρόπους που είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη και τη διατήρηση σε επαγγελματικό επίπεδο της καλλιτεχνικής πρακτικής ... [+]

MAs 2018 στο New Hampshire Ηνωμένες Πολιτείες. Master of Fine Arts (χαμηλή αρμοστεία) Χαμηλής κατοικία μας Master of Fine Arts πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις τεχνικές, εννοιολογικές και επαγγελματικής καλλιτεχνικής ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, παρέχει μια κοινότητα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους μαθητές με τρόπους που είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη και τη διατήρηση σε επαγγελματικό επίπεδο της καλλιτεχνικής πρακτικής. Το χωριό New Hampshire των Πίτερμπορο, ένας από τους κορυφαίους μικρές κοινότητες τεχνών στην Αμερική, και το γειτονικό χωριό του Σαρόν, που βρίσκονται στους πρόποδες του περίφημου βουνού. Monadnock χρησιμεύσει ως όμορφη, απομονωμένη κομβικό σημείο για τις κατοικίες και προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τους καλλιτέχνες. Και οι δύο περιοχές με πλούσια πολιτιστική και καλλιτεχνική ιστορία και έχουν ζωντανή και σύγχρονη ασχολούνται με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές κοινότητες. Οι κατοικίες δέκα ημερών συγκεντρώνεται υποχώρηση-όπως εμπειρίες. Κάθε μαθητής έχει παράσχει την προσωπική του ατομική φροντίδα και καθοδήγηση από υψηλού επιπέδου σχολή. Στόχος μας ως συνεκτική μονάδα σχολή είναι να δούμε κάθε μαθητής να σκάψει βαθιά μέσα στο νόημα της εργασίας του / της και να δημιουργήσει μια παθιασμένη ηθική εργασίας που θα βασιστεί εννοιολογική και τεχνική εκπαίδευση και να χρησιμεύσει ως βάση για την είσοδό τους σε μια επαγγελματική καλλιτεχνική ζωή. Μέσα από τη φροντίδα και τη δέσμευσή μας κάθε φοιτητής θα προωθήσει την κατανόησή τους για το έργο τους και τη θέση της στον κόσμο και να ξεκινήσει και να εξελιχθεί το επαγγελματικό τομέα που ενδιαφέρει Σχετικά με το Πρόγραμμα MFA Ο στόχος του Master of... [-]