Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο New Hampshire Ηνωμένες Πολιτείες

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο New Hampshire Ηνωμένες Πολιτείες 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

New Hampshire είναι μια βορειοανατολική πολιτεία των ΗΠΑ, που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγγλίας. Η χώρα ήταν από τις πρώτες αποικίες, η οποία αποσχίσθηκε από τη Μεγάλη Βρετανία και συμπεριλήφθηκε στην Αμερική. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος των πανεπιστημίων και των κολεγίων που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο New Hampshire στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Fine Arts (χαμηλή αρμοστεία)

New Hampshire Institute of Art
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Manchester

Χαμηλής κατοικία μας Master of Fine Arts πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις τεχνικές, εννοιολογικές και επαγγελματικής καλλιτεχνικής ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, παρέχει μια κοινότητα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους μαθητές με τρόπους που είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη και τη διατήρηση σε επαγγελματικό επίπεδο της καλλιτεχνικής πρακτικής ... [+]

Master of Fine Arts (χαμηλή αρμοστεία)

Χαμηλής κατοικία μας Master of Fine Arts πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις τεχνικές, εννοιολογικές και επαγγελματικής καλλιτεχνικής ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, παρέχει μια κοινότητα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους μαθητές με τρόπους που είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη και τη διατήρηση σε επαγγελματικό επίπεδο της καλλιτεχνικής πρακτικής.... [-]