MArch στην αρχιτεκτονική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ορίστε μια νέα ατζέντα για την αρχιτεκτονική. Με βάση το πτυχίο RIBA Μέρος 1 και το έτος επαγγελματικής πρακτικής, θα εργαστείτε σε κοινωνικά ζωντανά έργα, ενώ θα εξερευνήσετε τις βασικές αρχιτεκτονικές έννοιες και τις προκλήσεις της εποχής μας.

Εισαγωγή

Σε αυτό το μάθημα, θα διερευνήσετε τη μοναδική σχέση μεταξύ αρχιτεκτονικής, τόπου και ανθρώπων μέσα από τις αρχές της ριζοσπαστισμένης περιφερειακής προσέγγισης και των μεθοδολογιών βιώσιμου σχεδιασμού. Με τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, τους καθηγητές, τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και την ευκαιρία να δουλέψετε σε ζωντανά έργα, θα αναπτύξετε και θα βελτιώσετε τη δική σας συμμετοχική πρακτική σχεδίασης.

Το μάθημα βρίσκεται στο στάδιο της επικύρωσης. Προβλέπουμε ότι θα αποφοιτήσετε με ένα RIBA επικυρωμένο και ARB που καθορίζεται Masters in Αρχιτεκτονική στο Μέρος 2 επίπεδο.126714_pexels-photo-1109541.jpeg Lex Φωτογραφία / Pexels

Τι θα μάθετε

Με τη διερεύνηση των ζωτικών συνδέσεων μεταξύ αρχιτεκτόνων, κοινοτήτων και του χτισμένου και φυσικού περιβάλλοντος, θα δημιουργήσετε πολύπλοκα σχέδια που δοκιμάζουν νέες αρχιτεκτονικές υποθέσεις. Θα μάθετε επίσης να αντανακλάτε κριτικά σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού - μια αποφασιστική δεξιότητα σε αυτό το δύσκολο κλάδο.

Μελετήστε ένα μπλοκ

Το πρώτο έτος έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να μεταβείτε από το έτος επαγγελματικής πρακτικής σας στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα ενός Masters in Architecture. Εκτός από την βαθιά κατάδυση στην αρχιτεκτονική θεωρία, θα αναλάβετε έργα συμμετοχικού σχεδιασμού και ολοκληρωμένη μάθηση από ομοτίμους - επιτρέποντάς σας να διερευνήσετε και να αναπτύξετε τη μοναδική σας γλώσσα σχεδιασμού. Θα παράγετε επίσης μια γραπτή διατριβή για να διατυπώσετε την κριτική σκέψη και την ευθυγράμμιση με το σχεδιασμό.

Ενότητες

 • Arc 410 - Μετάβαση
 • Arc 420 - Θέμα - Θεωρία
 • Arc 430 - Συμμετοχή
 • Arc 440 - Τεκτονική

Μελετήστε το μπλοκ δύο

Το τμήμα σπουδών 2 ενθαρρύνει και γιορτάζει παραδειγματική εργασία που αποδεικνύει τα χαρακτηριστικά μεταπτυχιακών στο Μέρος 2. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους θα ολοκληρώσετε ένα τεχνικά ολοκληρωμένο σχέδιο σχεδιασμού για να παρουσιάσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητές σας και την αφοσίωσή σας στην επίλυση προβλημάτων πραγματικού κόσμου μέσω του ανακλαστικού σχεδιασμού.

Ενότητες

 • Arc 510 - Κοινωνική
 • Arc 520 - Τεχνική έκθεση
 • Arc 530 - Ολοκληρωμένη σχεδίαση

Οι παραπάνω ενότητες είναι εκείνες που μελετώνται από τους μαθητές μας ή προτείνονται νέες. Οι δομές και οι ενότητες του προγράμματος μπορούν να αλλάξουν ως μέρος των διαδικασιών βελτίωσης του προγράμματος σπουδών και αναθεώρησης. Εάν μια συγκεκριμένη ενότητα είναι σημαντική για εσάς, συζητήστε το με το μάθημα.

Πώς θα μάθετε

Αυτό το μάθημα παρέχεται κυρίως μέσω ολοκληρωμένων σχεδίων μελέτης στούντιο, καθώς και διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων από ειδικούς.

Η συνδυασμένη μάθηση διδάσκεται μέσα από εντατικές δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη, συμπληρωμένες με online μάθηση εξ αποστάσεως.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μέσω μαθημάτων.

Εκτίμηση

 • Η τυπική αξιολόγηση συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος
 • Η αθροιστική αξιολόγηση πραγματοποιείται στο τέλος κάθε μελετώμενης μελέτης.

Ανατροφοδότηση

 • Η διαδραστική ανατροφοδότηση είναι συνεχής τόσο από το ακαδημαϊκό προσωπικό όσο και από τους συνομηλίκους.
 • Η συνοπτική ανατροφοδότηση πραγματοποιείται στο τέλος κάθε τμήματος μελέτης.

Προσωπικό

Οι καθηγητές μας είναι εθνικοί διάσημοι ειδικοί στους τομείς τους, με σύγχρονες γνώσεις και εμπειρία στον κλάδο. Θα μάθετε επίσης από την εμπνευσμένη επίσκεψη καθηγητές από τα σχετικά επαγγέλματα, με ειδικότητες συμπεριλαμβανομένης? δομές, περιβαλλοντικό σχεδιασμό και μηχανολογία.

Εγκαταστάσεις

 • Αφιερωμένα στούντιο Αρχιτεκτονικής
 • Εργαστήρια - 3D, μέταλλο, ξύλο, ανθεκτικά υλικά, γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων, χύτευση και άλεση
 • Θεματική βιβλιοθήκη με πολλαπλούς πόρους στο διαδίκτυο
 • Εξωτερική κατασκευή χώρων
 • Υποστήριξη σπουδαστών και υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης
 • IT - wifi και σουίτες με ανοικτή πρόσβαση σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις
 • Online Χώρος Εκμάθησης με 24/7, όλο το χρόνο πρόσβαση
 • Reprographics - εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, εκτυπωτές Risograph, υπηρεσίες μεγάλης κλίμακας σάρωσης, laminating και binding

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα προσόντα:

 • Ένα πτυχίο 2: 1 ή μεγαλύτερο από ένα επικυρωμένο μάθημα RIBA Μέρος Ι
 • Ένα πρώτο πτυχίο στην Αρχιτεκτονική από ένα υπερπόντιο ίδρυμα που μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ισοδύναμο με ένα 2: 1 ή μεγαλύτερο από ένα επικυρωμένο μάθημα RIBA Μέρος Ι
 • Ένα πτυχίο 2: 2 από ένα RIBA Μέρος Ι επικυρωμένο μάθημα με αποδεικτικά στοιχεία στο χαρτοφυλάκιό σας από σημαντική ανάπτυξη από την ολοκλήρωση του πτυχίου σας
 • Επιτυχής ολοκλήρωση της εξέτασης του Μέρους Ι του ΜΕΑ
 • Κατάλληλα ακαδημαϊκά ή επαγγελματικά προσόντα ισοδύναμα με τα παραπάνω, τα οποία θα πρέπει να περιγράψετε λεπτομερώς στην αίτησή σας.
 • Επιπλέον, αναμένουμε ότι οι υποψήφιοι έχουν ολοκληρώσει εργασιακή εμπειρία σε αρχιτεκτονική πρακτική ή σχετική πειθαρχία για τουλάχιστον 12 μήνες πριν από την έναρξη μεταπτυχιακών σπουδών.

Αν έχετε ολοκληρώσει το μάθημα BA (Hons) Architecture στο Falmouth με 2: 1 ή παραπάνω, μπορείτε αυτόματα να προχωρήσετε σε αυτό το μάθημα.

Απαιτήσεις γλώσσας

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να επιδείξετε ικανότητες αγγλικής γλώσσας που είναι επαρκώς ανεπτυγμένες για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας. Δεχόμαστε μια σειρά από αναγνωρισμένα προσόντα αγγλικής γλώσσας που ισοδυναμούν με το ελάχιστο ακαδημαϊκό ελάχιστο βαθμολογικό σύστημα του IELTS (International English Testing System, IELTS) 6,5 συνολικά, με ελάχιστο αριθμό 6,0 σε ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση.

Οι διεθνείς υποψήφιοι που χρειάζονται θεώρηση φοιτητών βαθμίδας 4 για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να λάβουν εγκεκριμένη δοκιμή ασφαλούς αγγλικής γλώσσας (SELT) για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων θεώρησης διαβατηρίου ή που έχουν αναγνωρισμένο γλωσσικό τεστ εγκεκριμένο και εγγεγραμμένο από το πανεπιστήμιο. Η ομάδα εισαγωγής μας μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις θεωρήσεις σπουδών ή τις κατάλληλες γλωσσικές εξετάσεις.

Δίδακτρα 2020-21

 • £ 8.500 - πλήρες ωράριο UK / ΕΕ (πληρωτέο τέλος αποδοχής £ 250. Αυτό αφαιρείται από τα δίδακτρα).
 • £ 16.000 - πλήρες ωράριο διεθνών (αμοιβή αποδοχής έως £ 1.000 πληρωτέα, ανάλογα με την ιθαγένεια, η οποία αφαιρείται από τα δίδακτρα).
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... περαιτέρω

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Διαβάστε Λιγότερα
Φάλμουθ , Penryn + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη