MDES στο σχεδιασμό της σκέψης

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι καινοτόμες εταιρείες σήμερα (μεγάλες ή μικρές) επιδιώκουν την αριστεία να δημιουργήσουν την επόμενη πρωτοποριακή καινοτομία - είτε πρόκειται για την προώθηση της τεχνολογίας, για να παραμείνει ανταγωνιστική στην αγορά είτε για να προσφέρει θετικές αλλαγές στην κοινωνία. Για να επιτευχθεί αυτό, οι εταιρείες πρέπει να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, απασχολώντας ταλαντούχους επαγγελματίες με ιδέες και όραμα, σε συνδυασμό με τις δεξιότητες για καινοτομία με αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε ότι η Σχεδιαστική Σκέψη είναι μια ισχυρή διαδικασία που όταν κατακτηθεί θα ενισχύσει τους επαγγελματίες μαθητές μας για να ξεκλειδώσουν το δημιουργικό τους δυναμικό για να δημιουργήσουν νέες ιδέες και να μετατρέψουν αυτές τις ιδέες σε απτά και αποτελεσματικά αποτελέσματα για την καινοτομία

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προωθήσει τις γνώσεις σας στη Σχεδιαστική Σκέψη, να εργάζεται με σιγουριά για να δημιουργήσει πειστικές ιδέες, να σας προσφέρει την ευκαιρία να εφαρμόσετε το Design Thinking στην πράξη με μια εταιρεία, να βελτιώσετε την ευκαιρία της επιτυχίας της εργασίας σας, των δεξιοτήτων και του χαρτοφυλακίου σχεδιασμού καινοτομίας και σας παρέχει την «τεχνογνωσία» για να αναπτύξετε τη μακροχρόνια σταδιοδρομία σας ως δημιουργικού επαγγελματία.

Δομή μαθημάτων

Το Design Thinking MDes αποτελείται από τρία συστατικά: ένα επίσημο διδακτικό στοιχείο που αποτελείται από πέντε ενότητες 40%, Έργα ομάδας 20%, Ατομικό έργο 40%.

Παράδειγμα υπομονάδων

Οι ΜD περιλαμβάνουν πέντε αξιολογούμενες ενότητες που παρέχουν στους φοιτητές γνώση και δεξιότητες σε πολλές πτυχές του σχεδιασμού, με επίκεντρο τον σχεδιασμό, την επιχείρηση, την τεχνολογία και τη διαχείριση.

Υποχρεωτικός

  • Καταναλωτικές τάσεις
  • Σχεδίαση, τεχνολογία και πρωτότυπο
  • Σχεδίαση ολόκληρου του συστήματος
  • Δημιουργική Επιχειρηματικότητα και Επιχειρηματικότητα
  • Διαχείριση Έργου Εισαγωγή

Μεμονωμένο έργο

Το έργο μεμονωμένων διατριβών σάς προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε την ερευνητική τους ικανότητα, το βάθος κατανόησης και την ικανότητά σας να προσφέρετε λύσεις παγκόσμιας κλάσης σε πραγματικά προβλήματα σχεδιασμού στρατηγικής και ηγεσίας.

Ομαδικό έργο

Η εμπειρία του ομαδικού έργου εκτιμάται ιδιαίτερα από τους σπουδαστές και τους υποψήφιους εργοδότες. Θα εργαστείτε σε ομάδες για να λύσετε ένα βιομηχανικό πρόβλημα. Το σχέδιο εφαρμόζει τεχνικές γνώσεις και παρέχει εκπαίδευση στην ομαδική εργασία και την ευκαιρία να αναπτύξει μη τεχνικές πτυχές του διδακτικού προγράμματος. Εάν μελετάτε με μερική απασχόληση, μπορείτε να προετοιμάσετε μια διατριβή για ένα συμφωνημένο θέμα αντί του ομαδικού έργου.

Μελλοντική καριέρα

Οι επιτυχημένοι φοιτητές έχουν μετατρέψει τα όνειρά τους σε μια πραγματικότητα που αναπτύσσει ποικίλες και ικανοποιητικές σταδιοδρομίες σε βιομηχανίες προϊόντων, κατασκευών και υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, οργανισμούς του δημόσιου τομέα όπως οργανισμοί προστασίας του περιβάλλοντος, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού, περιβάλλοντος και επιχειρήσεων .

Προυποθέσεις εισόδου

Ελάχιστες απαιτήσεις: Βρετανική πρώτη ή δεύτερη τάξη πτυχίο σε σχετικό θέμα? ισοδύναμο διεθνές προσόν · σχετική εργασιακή εμπειρία με πτυχίο χαμηλότερης κατηγορίας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν πληροίτε τις επίσημες απαιτήσεις εισόδου.

Πιστοποιητικό ATAS

Οι φοιτητές που χρειάζονται θεώρηση για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλουν αίτηση για πιστοποιητικό ATAS για τη μελέτη αυτού του μαθήματος.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Διαβάστε Λιγότερα
Cranfield , Σουίντον + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη