MGBM - Τίτλος 1: Master of Gorporate Management

Tongji University, School of Economics and Management

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MGBM - Τίτλος 1: Master of Gorporate Management

Tongji University, School of Economics and Management

Master of Global Business Management (MGBM) - Εταιρική διαχείριση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών πλήρους απασχόλησης. Είναι προσαρμοσμένο για νέους πτυχιούχους, τόσο κινέζους όσο και διεθνείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται τόσο για τις διεθνείς επιχειρήσεις όσο και για την κινεζική οικονομία ή για εκείνους που δεν έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης μεταδευτερεύουσα επαγγελματική πείρα που έχουν πολυπολιτισμικές ικανότητες και έχουν ως στόχο να λάβουν σε διεθνείς ηγετικές θέσεις στην καριέρα τους. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες διαχείρισης των σπουδαστών που σχετίζονται με τη διαχείριση των παγκόσμιων επιχειρήσεων και την κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Κίνας, τη δημιουργία μιας κοινότητας διαφορετικού πολιτισμού, την ενίσχυση της διεθνούς έκθεσης των φοιτητών και την προετοιμασία των φοιτητών ως υποψήφιοι για ηγετικές θέσεις διαχείρισης σε ένα διαπολιτισμικό εργασιακό περιβάλλον.

Ερευνητικές κατευθύνσεις

1. Οργάνωση και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού 2. Στρατηγική Διαχείριση και Χρηματοοικονομική Διαχείριση 3. Μελέτη Αγοράς και Μάρκετινγκ 4. Λειτουργία Παραγωγής και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διάρκεια της μάθησης

Σύνολο 2 - 2,5 ετών, συμπεριλαμβανομένων 1 έως 1,5 ετών για μαθήματα προγράμματος και τουλάχιστον 1 έτους για προετοιμασία για διατριβή για μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Όλα τα απαιτούμενα μαθήματα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 4 ετών.

Πιστώσεις

Οι υποψήφιοι υποψήφιοι πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον 28 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 6 μονάδων για δημόσια μαθήματα, 12 μονάδων για τα μαθήματα σπουδών, 8 μονάδων για μη μαθήματα και 2 μονάδες για τους υποψήφιους. Οι διεπιστημονικοί φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν σχετικά μαθήματα στα οικονομικά ή στη διοίκηση μετά την εισαγωγή τους σύμφωνα με τις επαγγελματικές απαιτήσεις.

Καλύτερες στιγμές

  • Αποκτήστε πρακτική αίσθηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κίνα μέσω μιας ενδιαφέρουσας σειράς διαλέξεων, εργαστηρίων και σεμιναρίων από διάσημους μελετητές και εμπειρογνώμονες του κλάδου.
  • Μια βαθιά γνώση του δυναμικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Κίνας και της γνώσης για τον πολιτισμό, την ιστορία, το δίκαιο, την πολιτική της Κίνας κλπ.
  • Πιθανόν να αποκτήσει διπλό πτυχίο μέσα σε 2,5 έτη σπουδών: ένα μεταπτυχιακό από το Tongji και ένα πτυχίο Master από διεθνείς εταίρους όπως ESCP Europe, EMLYON Business School, European Business School, HHL Leipzig, Politecnico di Milano κ.λπ.
  • One-on-one καθοδήγηση με ένα ορισμένο μέλος ΔΕΠ για την εγγραφή διατριβής για τους σπουδαστές που αναζητούν βαθμό.
  • Έκθεση στην πραγματική ζωή των επιχειρήσεων: να ασχοληθεί με τις πραγματικές προκλήσεις σε εταιρείες με έδρα την Κίνα που επιδιώκουν νέες λύσεις στις υπάρχουσες επιχειρηματικές προκλήσεις τους και να οξύνει την πορεία σας σταδιοδρομίας μέσω του διεθνούς προγράμματος διαβούλευσης επιχειρήσεων?
  • Μια πληθώρα εξωσχολικών δραστηριοτήτων στην πανεπιστημιούπολη: π.χ. Περιήγηση στην πόλη της Σαγκάης, Πολιτιστικές δραστηριότητες όπως κοπή χαρτιού, κινεζική καλλιγραφία, παραγωγή νυχιών, Σκιώδης πυγμαχία, μονοήμερη εκδρομή στην πόλη-νερό, Συνομιλία με τον Dean, πάρτι, Διεθνές Καρναβάλι Τροφίμων, Κινέζικα Φεστιβάλ Revelry, κινεζική γωνιά κ.α.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

53539_53521_Timetables.png

Ιθαγένεια των σπουδαστών

Για την εθνικότητα των μαθητών, για παράδειγμα, λαμβάνουμε τα στατιστικά στοιχεία για τα τρία τελευταία ακαδημαϊκά έτη. Εκτός από τους κινέζους δασκάλους, κάθε ακαδημαϊκό έτος, στο πρόγραμμα συμμετέχουν διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από είκοσι χώρες. Έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα σπουδών πλοίαρχος, Master διπλό πρόγραμμα σπουδών και μη πτυχίο πρόγραμμα. Το ποσοστό των ξένων φοιτητών και των κινεζικών φοιτητών είναι περίπου δύο έως ένα. Βρείτε το παρακάτω γράφημα σχετικά με την εθνικότητα των μαθητών. 53398_Skjermbilde_2017-06-30_kl._18.03.42.png

Δίπλωμα και Πιστοποιητικό

Με την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων πτυχίου για τη μελέτη MCM στο Tongji, οι φοιτητές θα έχουν μεταπτυχιακό τίτλο επιστήμης στη διαχείριση και ένα πιστοποιητικό αποφοίτησης από το Πανεπιστήμιο Tongji.

Επικοινωνήστε μαζί μας

semtj@tongji.edu.cn

Προσθέστε: Γραφείο Διεθνούς Συνεργασίας SEM, Δωμάτιο 1301, Κτίριο A Tongji, Αρ. 1500, Siping Rd. Πανεπιστήμιο Tongji, Σαγκάη, PR Κίνα, 200092

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
24 - 30 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Κίνα - Shanghai, Shanghai
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Shanghai, Shanghai
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών