Μελέτη στο παγκόσμιο νούμερο ένα κατέλαβε την πανεπιστημιούπολη τέχνης και σχεδίου για πέντε συναπτά έτη (2015-2019) στην QS World Πανεπιστημιακή Θέση Κατάταξη.

Τα μαθήματα MRC RCA προσφέρονται σε τέσσερα σχολεία (επικοινωνία, σχεδιασμός, τέχνη και ανθρωπιστικές επιστήμες) και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους ερευνητές πρώιμης σταδιοδρομίας τα πνευματικά, τεχνικά και επαγγελματικά εργαλεία για την ολοκλήρωση ερευνητικών έργων υψηλής ποιότητας, είτε σε διδακτορικό επίπεδο είτε στο πλαίσιο των πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών, μέσω των παραδοσιακών κοινωνικοπολιτιστικών, πειθαρχικών και τομεακών ορίων.

Τα προγράμματα MRC RCA παρέχονται μέσω ενός συνδυασμού: δομημένης μάθησης, που αποτελείται από διαλέξεις και μάστερ-μαθήματα από επαγγελματίες και ανώτερους ακαδημαϊκούς. μαθήματα εργαστηρίου που βασίζονται σε μια καθορισμένη εργασία (μια 'σύντομη'). σεμινάρια με καθοδηγούμενους από δάσκαλο, όπου οι μαθητές θα κληθούν να προβληματιστούν σχετικά με υλικό που έχουν διαβάσει ή μελετήσει εκ των προτέρων. και εργασίες ανάθεσης έργων που υποστηρίζουν το δομημένο πρόγραμμα διδασκαλίας. Οι σπουδαστές διδάσκονται από άκρως θεωρημένους και δραστήριους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι επίσης ακαδημαϊκοί, ώστε να παρέχουν ένα κρίσιμο πλαίσιο για το έργο τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε24 περισσότερα μαθήματα αποRoyal College of Art »

Τελευταία ενημέρωση March 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,350 GBP
Δίδακτρα 2017/18: Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ: 12.350 λίρες στερλίνες ετησίως. Εξωτερικό: 32.800 λίρες στερλίνες ετησίως.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη