Επισκόπηση μαθημάτων

Το MRes in Biosciences σας δίνει εξειδικευμένη ερευνητική κατάρτιση ενσωματωμένη στις παγκόσμιες ερευνητικές ομάδες που ενσωματώνονται σε ένα ή περισσότερα από τα ερευνητικά μας θέματα στις Βιοεπιστήμες. Θα επωφεληθείτε από τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας στο δρόμο για την επίτευξη ενός ερευνητικού προσόντα γνήσιας διάκρισης.

Οι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

 • ένα παραθαλάσσιο ερευνητικό σκάφος αξίας 12,5 εκατομμυρίων λιρών
 • το μοναδικό Κέντρο Βιώσιμης Υδατικής Έρευνας
 • προηγμένες υπολογιστικές εγκαταστάσεις με σταθμούς γραφικών υψηλής τεχνολογίας
 • προσαρμοσμένη συμπεριφορά και εργαστηριακές εγκαταστάσεις οικολογίας
 • ειδικό εργαστήριο μοριακής οικολογίας και ενδοκρινολογίας και εργαστήρια

Ο πρώτος όρος αποτελείται από δύο υποχρεωτικές ενότητες που παρέχουν βασικές δεξιότητες στην επιστήμη, γνώση ερευνητικών μεθόδων και επιστημονική ανασκόπηση και μία ενότητα που επιλέγεται από ένα φάσμα που προσφέρεται από το Κολέγιο Επιστημών. Ο δεύτερος και ο τρίτος όρος καλύπτονται από το ερευνητικό έργο.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι απαιτήσεις εισόδου για το MRes Biosciences είναι ένας πρώτος ή ανώτερος βαθμός δεύτερης κατηγορίας στην Bioscience ή ένα σχετικό θέμα.

Οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα αυτό αναμένεται κανονικά να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται παραπάνω. Το Κολλέγιο / Σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει υψηλότερες ακαδημαϊκές βαθμολογίες και προσόντα.

Οι αποφάσεις εισαγωγής λαμβάνουν υπόψη όχι μόνο προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα, αλλά και παράγοντες που περιλαμβάνουν το πρότυπο της ερευνητικής σύνοψης / πρότασης που υποβάλλει ο αιτών, τις επιδόσεις τους σε συνέντευξη (εάν απαιτείται), την ένταση του ανταγωνισμού για περιορισμένους χώρους και τη σχετική επαγγελματική πείρα κατάλληλος).

Πώς εποπτεύεστε

Κατά τη διάρκεια του μακρόχρονου μαθήματος, θα αναλάβετε μια σειρά διδακτικών ενοτήτων προτού προχωρήσετε σε ένα σημαντικό ερευνητικό έργο υπό την καθοδήγηση ερευνητικού προσωπικού εμπειρογνωμόνων που θα καθοδηγήσει και θα στηρίξει την ανάπτυξη ανεξάρτητων ερευνητικών δεξιοτήτων σας, οδηγώντας σε μια διατριβή γραμμένη με το στυλ μια επιστημονική εργασία.

Welsh Provision

Εάν είστε ουαλικός ομιλητής, η ακαδημία μας, η Academi Hywel Teifi είναι εδώ για να σας υποστηρίξει καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο Swansea University . Σας προσφέρουμε:

 • Μια συνέντευξη μέσω του Welsh όταν υποβάλλετε αίτηση για μια θέση.
 • Η επιλογή να λάβετε την προσωπική σας αλληλογραφία στην Ουαλία - θα επικοινωνήσουμε στη συνέχεια μαζί σας στη γλώσσα της επιλογής σας.
 • Η επιλογή να γράψετε και να υποβάλετε τα μαθήματα ή τις εξετάσεις σας μέσω του Welsh (ακόμη και αν έχετε επιλέξει να σπουδάσετε στα Αγγλικά) και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να επισημανθεί το έργο σας στην αρχική του γλώσσα.
 • Ένας ουαλλόφωνος προσωπικός δάσκαλος.
 • Δυνατότητα υποστήριξης ενός ατόμου για τη βελτίωση των ακαδημαϊκών γλωσσικών ικανοτήτων σας.

Από το 2011, ο αριθμός των φοιτητών που σπουδάζουν μέσω του Welsh στο Swansea University αυξήθηκε κατά 40% και τα στοιχεία μας * TEF τα τελευταία δύο χρόνια δείχνουν ότι οι φοιτητές της Welsh-Medium έχουν υψηλό επιδόσεις όσον αφορά την απασχολησιμότητα (* Swansea University TEF επιστροφή 2017 και 2018).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε39 περισσότερα μαθήματα αποSwansea University »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 4, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
19,800 GBP
Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ: 4327 GBP. Διεθνές: 19.800 GBP. (Πλήρης απασχόληση)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη