MS στην Ψυχολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Τμήμα Ψυχολογίας στο Lehigh University είναι ένα τμήμα εντατικής έρευνας όπου οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι καθηγητές εργάζονται συνεργατικά εντός και σε τρεις τομείς: γνωστική, αναπτυξιακή και κοινωνική ψυχολογία. Πολλοί απόφοιτοι από το πρόγραμμα MS συνεχίζουν σε εξαιρετικό διδακτορικό. και Psy.D. προγράμματα.

Ολοκληρώστε ένα Μεταπτυχιακό Πτυχίο Ψυχολογίας - με ειδικότητες στη Γνωστική, Αναπτυξιακή και Κοινωνική Ψυχολογία. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας στο Lehigh University είναι ένα επιλεκτικό πρόγραμμα εντατικής έρευνας που εστιάζει στη Γνωστική, Αναπτυξιακή και Κοινωνική Ψυχολογία - και η σχολή και οι μαθητές μας εργάζονται συχνά στη διασταύρωση αυτών των περιοχών.

Το τμήμα δέχεται κυρίως Ph.D. φοιτητές, οι οποίοι αποκτούν μεταπτυχιακό στη διαδικασία εργασίας για το διδακτορικό. Αλλά κάθε χρόνο μερικοί καλά καταρτισμένοι μαθητές μπορούν επίσης να γίνουν δεκτοί για πτυχίο Master of Science. Διδακτορικό και MS μαθητές ορίζουν έναν τομέα εξειδίκευσης μέσω των ερευνητικών εμπειριών και της επιλογής των μεταπτυχιακών σεμιναρίων.

Το Τμήμα Ψυχολογίας στο Lehigh University είναι ένα τμήμα εντατικής έρευνας όπου οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι καθηγητές εργάζονται συνεργατικά εντός και σε τρεις τομείς: γνωστική, αναπτυξιακή και κοινωνική ψυχολογία. Επιπλέον, συχνά συνεργαζόμαστε στενά με ερευνητές από άλλα τμήματα, προγράμματα και κολέγια, όπως το Πρόγραμμα Υγείας, Ιατρικής και Κοινωνίας, το Πρόγραμμα Γνωστικών Επιστημών, καθώς και τα Κολέγια Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης. Πολλά εργαστήρια συνεργάζονται επίσης με ερευνητές σε άλλα ιδρύματα.

Στιγμιότυπα μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Το μικρό είναι όμορφο. Το πρόγραμμα είναι σκόπιμα μικρό, εξασφαλίζοντας μια ευνοϊκή αναλογία καθηγητή-φοιτητή, στενή συνεργασία καθηγητή-φοιτητή και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Σκοπεύουμε να επεκταθούμε από την τρέχουσα εγγραφή μας σε 17 έως περίπου 20 μαθητές με πλήρη χωρητικότητα.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις. Τα καλά εξοπλισμένα ψυχολογικά εργαστήρια παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για έρευνα. Το τμήμα διαθέτει άφθονες εγκαταστάσεις για έρευνα σε καθέναν από τους τρεις τομείς εξειδίκευσης. Το Lehigh διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα δικτύου και εξαιρετική διαδικτυακή βιβλιοθήκη και ενημερωτική υποστήριξη. Το τμήμα διαθέτει επίσης τις δικές του εγκαταστάσεις υπολογιστών, παρέχοντας λογισμικό στατιστικής, πειραματικής και γενικής χρήσης.

Γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί με κανονική κατάσταση πλήρους απασχόλησης λαμβάνουν κανονικά πλήρη παραίτηση από τα δίδακτρα και ετήσιο επίδομα 9 μηνών (21.630 $ για το 2019-2020). Η υποστήριξη μπορεί να έχει τη μορφή διδασκαλίας, έρευνας, ή μεταπτυχιακού βοηθού, ή υποτροφίας (το τελευταίο μερικές φορές είναι προικισμένο με ένα πιο γενναιόδωρο επίδομα). Πρόσθετη υποστήριξη είναι συνήθως διαθέσιμη το καλοκαίρι. Κατά την αξιολόγηση του πακέτου υποστήριξής μας, λάβετε υπόψη ότι το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλότερο εδώ από ό, τι στις μεγάλες πόλεις.

Μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Η πανεπιστημιούπολη Lehigh's park, στην ιστορική Βηθλεέμ της Πενσυλβανίας, είναι ένας βρώμικος πρώην δενδρολογικός κήπος με πέτρινα κτίρια βικτοριανής εποχής που καλύπτονται από κισσό. Βρίσκεται στην τρίτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Πενσυλβανίας (630.000 κατοίκους), η κοιλάδα Lehigh συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της αστικής και της αγροτικής ζωής. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, τα βουνά Pocono και την ακτή του Νιου Τζέρσεϋ.

Απαιτήσεις προγράμματος Master

Το πτυχίο MS απονέμεται κυρίως σε φοιτητές κατά τη διαδικασία εργασίας προς το διδακτορικό τους. Ωστόσο, καλά εκπαιδευμένοι μαθητές μπορούν επίσης να γίνουν δεκτοί για πτυχίο Master of Science.

Μαθήματα: Τα ελάχιστα απαιτούμενα μαθήματα περιλαμβάνουν: δύο βασικά μαθήματα που καλύπτουν γνωστική ψυχολογία, αναπτυξιακή ψυχολογία ή κοινωνική γνώση. δύο σειρές μαθημάτων στατιστικής και μεθοδολογίας έρευνας · ένα σεμινάριο επαγγελματικής ανάπτυξης · και δύο μαθήματα επιλογής, εγκεκριμένα από τον σύμβουλο.

Έρευνα: Όλοι οι μαθητές ασχολούνται με την έρευνα καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο πρόγραμμα. Οι επίσημες απαιτήσεις περιλαμβάνουν ένα έργο πρώτου έτους που συνήθως παρέχει τη βάση για τη μεταπτυχιακή εργασία.

Τομείς ειδίκευσης

Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης του τμήματος περιλαμβάνουν:

Γνώση και Γλώσσα: Ευρεία εκπαίδευση στη γνωστική ψυχολογία και τη γνωστική νευροεπιστήμη. ειδική εξειδίκευση στον γνωστικό έλεγχο και την προσοχή, εκτελεστικές διαδικασίες, μνήμη, αναπαράσταση γνώσης, γλώσσα, αιτιώδη συλλογισμό και κατηγοριοποίηση.

Κοινωνική και γνωστική ανάπτυξη: Η έρευνα καλύπτει πολλά κεντρικά αναπτυξιακά θέματα, όπως γνωστική, μετα-γνωστική και αντιληπτική ανάπτυξη. γλώσσα, αφήγηση και ανάπτυξη γραμματισμού · συμβολική και παίζει ανάπτυξη? προσκόλληση, κοινωνικο-συναισθηματική και ηθική ανάπτυξη · ανάπτυξη φύλου και ταυτότητας · κοινωνικο-σχεσιακή και κοινωνικο-πολιτιστική ανάπτυξη και ανάπτυξη διάρκειας ζωής.

Κοινωνική Γνώση και Προσωπικότητα: Εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι επιρροές της κατάστασης, οι ατομικές διαφορές και οι μηχανισμοί επεξεργασίας πληροφοριών συνδυάζονται για τη δημιουργία κοινωνικής γνώσης και συμπεριφοράς. Οι τρέχουσες έμφασεις περιλαμβάνουν συνειδητές και ασυνείδητες επιδράσεις στην κοινωνική κρίση, την κοινωνική επιρροή, τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα, τους στόχους, τα κίνητρα και την αυτορρύθμιση, και τις κοινωνικο-γνωστικές αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση και την κατάσταση της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης και της κατάθλιψης.

Προυποθέσεις εισόδου

Ανοιχτές είσοδοι: Φθινόπωρο / Άνοιξη

Προθεσμία πτώσης για έλεγχο αίτησης: 1 Ιανουαρίου

Στοιχεία επικοινωνίας

Καθηγητής Almut Hupbach, Πτυχιούχος Διευθυντής

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: alh309@lehigh.edu

Τηλέφωνο: 610-758-6762

Απαιτήσεις εισδοχής

  • 2 Επιστολές συστάσεως
  • Απαιτούνται βαθμολογίες δοκιμής GRE

Διεθνείς αιτούντες

Οι Διεθνείς Υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν δεξιότητες Αγγλικής γλώσσας ίσες με εκείνες που απαιτούνται για τους σπουδαστές που αναζητούν πτυχίο. Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει να λάβουν μέρος στο τεστ TOEFL και να υποβάλουν βαθμολογίες.

Τελευταία ενημέρωση Ιούν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... περαιτέρω

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη