MS στη Βιοχημεία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Σύνοψη προγράμματος

Το πρόγραμμα Master of Science (MS) στη Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο των Επιστημών προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ηγέτες, καινοτόμοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Η μοναδική εστίαση της USciences στην επιστήμη και την υγειονομική περίθαλψη παρέχει ένα περιβάλλον μικρού προγράμματος με τη σχολή, την υποδομή και τις εγκαταστάσεις πολύ μεγαλύτερων πανεπιστημίων. Οι επιλογές διατριβής και μη διατριβής επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσουν την εκπαίδευσή τους για να υποστηρίξουν τα σχέδια και τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Οι απόφοιτοί μας MS στη Βιοχημεία αφήνουν το πρόγραμμα καλά προετοιμασμένο για τις επιλεγμένες διαδρομές καριέρας τους.

144488_USciences_BioChem-MS

Γιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο των Επιστημών;

 1. Διαπιστευμένο σε εθνικό επίπεδο από την Αμερικανική Εταιρεία Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.
 2. Το σχετικά μικρό μέγεθος του προγράμματος μας επιτρέπει στους μαθητές να συνεργάζονται στενά με την ειδική σχολή μας, διασφαλίζοντας ατομική προσοχή και αφοσίωση στην επιτυχία σας.
 3. Πρόσβαση σε εξελιγμένο εργαστηριακό εξοπλισμό και προηγμένη τεχνολογία, όπως φασματόμετρο NMR 400 MHz, υγρή χρωματογραφία υψηλής πίεσης, φασματοφωτόμετρα φθορισμού και ισχυροί υπερυπολογιστές Beowulf στο West Center for Computational Chemistry and Drug Design.
 4. Τεχνολογία υπολογιστών καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, ξεκινώντας με το πρώτο σας μάθημα στη χημεία. Σχεδόν όλες οι διαλέξεις και εργαστήρια ενσωματώνουν εφαρμογές υπολογιστών.
 5. Συμμετέχετε σε ανεξάρτητη έρευνα υπό την καθοδήγηση ειδικών καθηγητών.
 6. Σχολή που ειδικεύεται στη δομική βιοχημεία, τη βιολογική οργανική χημεία, την ενζυμολογία, τη μοριακή βιολογία, την κυτταρική βιολογία, την ανοσολογία, τη βιοπληροφορική και τη βιοχημική γενετική.
 7. Βιομηχανική εμπειρία μέσω πρακτικής εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης.
 8. Σχολή με εμπειρία στην εκπαίδευση διεθνών φοιτητών με διάφορα υπόβαθρα.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι του MS Biochemistry Program στις USciences είναι σε θέση να εισέλθουν σε βιοτεχνολογίες, χημικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες, εκ των οποίων υπάρχουν πολλοί στην περιοχή της Φιλαδέλφειας. Εναλλακτικά, αυτό το πρόγραμμα παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για διδακτορικό. προγράμματα σε USciences ή σε άλλα ανώτατα πανεπιστήμια ή για ιατρική σχολή.

Σύμφωνα με την έρευνα μισθοδοσίας του 2019 από την Αμερικανική Χημική Εταιρεία, οι χημικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες με πτυχίο MS κερδίζουν μέσο μισθό 85.000 $.

Ευκαιρίες χρηματοδότησης

Οι απαλλαγές από τα δίδακτρα είναι διαθέσιμες για υποψηφίους με υψηλή ειδίκευση για να υποστηρίξουν έως και το ένα τρίτο των διδάκτρων.

Ακαδημαϊκοί

Τα εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών που διατίθενται στο USciences εκμεταλλεύονται τα σύγχρονα όργανα και παρέχουν μια σταθερή βάση για ανεξάρτητη έρευνα. Εκτός από τη δυνατότητα διεξαγωγής έρευνας στους παραδοσιακούς τομείς της χημείας (οργανική, ανόργανη, φυσική, αναλυτική και βιοχημεία), η στενή συνεργασία της σχολής χημείας με τη σχολή φαρμακολογίας, τοξικολογίας, βιοπληροφορικής και φαρμακευτικής έχει οδηγήσει σε ιδιαίτερα ισχυρή έρευνα επικεντρωθεί στην εφαρμογή χημικών μεθόδων για την έρευνα προβλημάτων στις επιστήμες υγείας και την ανακάλυψη φαρμάκων.

Οι μαθητές θα:

 • Επίτευξη μιας εις βάθος κατανόησης των σημαντικών εννοιών που σχετίζονται με όλους τους σημαντικούς τομείς της χημείας που είναι κατάλληλες για το ερευνητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται και να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν.
 • Να είστε εκτεθειμένοι στις εργαστηριακές διαδικασίες και τα χημικά όργανα που είναι απαραίτητα για την επίλυση του ερευνητικού προβλήματος που αντιμετωπίζετε και να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά για το σκοπό αυτό.
 • Γνωρίστε κρίσιμα ζητήματα ασφάλειας και περιβαλλοντικούς κανονισμούς.
 • Να είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε υπολογιστές αποτελεσματικά τόσο για επιστημονικά όσο και για μη επιστημονικά καθήκοντα.
 • Να είστε σε θέση να εξερευνήσετε την επιστημονική βιβλιογραφία χρησιμοποιώντας μια ποικιλία πόρων και να επικοινωνήσετε αυτές τις πληροφορίες αποτελεσματικά.
 • Αποκτήστε ένα επίπεδο δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και κριτικής σκέψης κατάλληλου για τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναζητάτε και να είστε σε θέση να μάθετε ανεξάρτητα.

Οι μαθητές έχουν επίσης μια συναρπαστική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τεχνικές μοντελοποίησης υπολογιστών για να κατανοήσουν και να προβλέψουν τη δομή και τη συμπεριφορά των χημικών και βιοχημικών συστημάτων μέσω του West Center for Computational Chemistry and Drug Design. Η σχολή του West Center αποτελείται επί του παρόντος από μια εστιασμένη ομάδα πέντε μελών ΔΕΠ από το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας με εμπειρία στην υπολογιστική χημεία και τη βιοχημεία. Ένας συνδυασμός πολλών ισχυρών, παράλληλων επεξεργασιών, συμπλεγμάτων «Supercomputer» Beowulf, που εκτελούν εξελιγμένα πακέτα λογισμικού, διατίθεται για χρήση από τους μαθητές.

Οι τομείς εξειδίκευσης στο πτυχίο Βιοχημείας MS στις USciences είναι βιοαναλυτική χημεία και χημεία πεπτιδίων, πρωτεϊνών, λιπιδίων και νουκλεϊκών οξέων.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Πτυχίο;
 • Τρεις αναφορές
 • Επίσημη μεταγραφή κολλεγίων και μεταπτυχιακών σχολικών εργασιών. Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αξιολόγηση μεταγραφής μαθημάτων ανά μάθημα για όλα τα προηγούμενα πτυχία μέσω του WES .
 • Προσωπική δήλωση;
 • Οι βαθμολογίες GRE είναι προαιρετικές για το 2021.
 • Απόδειξη αγγλικής επάρκειας για διεθνείς αιτούντες.

Λεπτομερείς απαιτήσεις αίτησης και προθεσμίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: + 1-888-996-8747

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gradu@usciences.edu

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... περαιτέρω

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη