MS στην Επιστήμη Τροφίμων
Kansas State University College of Human Ecology
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Manhattan, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Εισαγωγή
Η MS στην Επιστήμη Τροφίμων χορηγείται μέσω του Food Science Institute. Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που εκτείνεται σε 5 κολέγια και 11 τμήματα. Η έμφαση στην έρευνα περιλαμβάνει τη χημεία τροφίμων, τη μικροβιολογία των τροφίμων, την ασφάλεια των τροφίμων, την αισθητηριακή ανάλυση, την επεξεργασία τροφίμων, τη μηχανική τροφίμων και τα τρόφιμα (δημητριακά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα και πουλερικά · φρούτα και λαχανικά κ.λπ.). Επαγγελματίες του κλάδου και άλλοι φοιτητές εκτός πανεπιστημιουπόλεως μπορούν επίσης να εγγραφούν στο πρόγραμμα MS εξ αποστάσεως μέσω του τμήματος συνεχούς εκπαίδευσης.