MSc Βιωσιμότητα και προσαρμογή στο δομημένο περιβάλλον

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διδάσκαλοι στο περιβάλλον κτίριο

Η αλλαγή του κλίματος θέτει δύο βασικές προκλήσεις για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική: πώς μπορούν να γίνουν βιώσιμα τα κτίρια και πώς μπορούν να σχεδιαστούν για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος; Αυτό το πτυχίο Master αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις μέσω ενός μοναδικού συνδυασμού ακαδημαϊκής μελέτης με hands-on πρακτική εργασία, δίνοντάς σας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για την ανάπτυξη μιας περιβαλλοντικής σταδιοδρομίας στον τομέα του δομημένου περιβάλλοντος.

Το μάθημα χρησιμοποιεί τις έννοιες της βιωσιμότητας και του μετασχηματισμού προσαρμογής για να πλαισιώσει την κατανόηση του δομημένου περιβάλλοντος στο επίπεδο της κοινότητας και των μεμονωμένων κτιρίων. Βασικά θέματα οικοδόμησης που καλύπτονται από το μάθημα περιλαμβάνουν: διαχείριση ενέργειας και σχεδιασμός χαμηλής ενέργειας, βιώσιμα υλικά, αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιδόσεων και παροχή ενέργειας. Οι σπουδαστές μπορούν να ασχοληθούν περαιτέρω με τα αστικά σχέδια, τις κοινότητες, την οικολογία, το νερό, την οικολογική αποχέτευση, την πολιτική και την οικονομία.

Πώς διδάσκεται το μάθημα;

Το πρόγραμμα MSc μας διδάσκεται είτε με εξ αποστάσεως μάθηση είτε μέσω οικιστικών μονάδων σε ένα από τα πιο ευφάνταστα περιβαλλοντικά κτίρια στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε ένα μείγμα των δύο.

Τι προσόντα θα λάβετε;

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος MSc Βιωσιμότητα και Προσαρμογή στο Κτισμένο Περιβάλλον στο Centre for Alternative Technology οδηγεί στην απονομή Master of Science (MSc) από την UEL.

Οι ενότητες περιλαμβάνουν

 • Ανταγωνιστικότητα και σχεδιασμός
 • Υπηρεσίες οικοσυστήματος, χρήση γης και διαχείριση υδάτων και αποβλήτων
 • Προσαρμογή μετασχηματισμού Πολιτική και οικονομία
 • Πόλεις και Κοινότητες
 • Ροές ενέργειας σε κτίρια - Μέρη Α και Β
 • Παροχή Ενέργειας (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας)
 • Αξιολόγηση και αξιολόγηση της απόδοσης του κτιρίου
 • Βιώσιμα υλικά στο χτισμένο περιβάλλον
 • Εφαρμοσμένο Έργο Κατασκευασμένου Περιβάλλοντος ή Έργο βασισμένο σε Πράσινο Περιβάλλον

Γιατί να σπουδάσετε στο CAT;

Η μελέτη στο Centre for Alternative Technology (CAT) είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Τα τελευταία 40 χρόνια, η CAT ήταν στην πρώτη γραμμή του περιβαλλοντικού κινήματος, πρωτοπορώντας τη χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα και την ανανεώσιμη τεχνολογία. Στο Graduate School of Environment (GSE), οι φοιτητές επωφελούνται από τις εκτενείς πρακτικές και ακαδημαϊκές γνώσεις μας, αποφοίνοντας με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν ηγέτες στον τομέα της βιωσιμότητας. Μάθετε περισσότερα για τις εγκαταστάσεις μας εδώ: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Εκπαιδευτική μάθηση

Στο CAT, η πρακτική μάθηση πραγματοποιείται δίπλα-δίπλα με ακαδημαϊκή μελέτη. Οι κατοικημένες εβδομαδιαίες εβδομάδες διδασκαλίας στο μάθημα διδάσκονται στο Centre for Alternative Technology (CAT), ένα εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον. Φωλιασμένο σε ένα λατομείο αχρηστευμένων σχιστολιθικών στην άκρη του Εθνικού Πάρκου Snowdonia, το CAT είναι ένα ζωντανό εργαστήριο για πρακτικές και βιώσιμες λύσεις. Περιέχει μερικά από τα πιο πρωτοποριακά και φημισμένα οικολογικά κτίρια στη χώρα, καθώς και μία από τις πιο ποικίλες γκάμας εγκατεστημένων τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την επεξεργασία νερού και επεξεργασίας λυμάτων, τη διαχείριση βιώσιμων δασών και στρεμμάτων οργανικών κήπων.

Ευκαμψία

Είναι ένας ευέλικτος βαθμός, που διδάσκεται σε μπλοκ που λαμβάνεται είτε με εντατική κατοικημένη διαμονή πέντε ή έξι νυχτών στο κέντρο, είτε με εξ αποστάσεως μάθηση. Οι φοιτητές MSc είναι ελεύθεροι να επιλέξουν μεταξύ αυτών των τρόπων διδασκαλίας για κάθε ενότητα. Υπάρχει μια επιλογή των ενοτήτων, που λαμβάνονται πάνω από ένα ή δύο χρόνια - που σημαίνει ότι ο βαθμός μπορεί να είναι μερικής απασχόλησης. Είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενώ ταυτόχρονα συνδυάζετε τακτοποιημένα με τις πιέσεις της σύγχρονης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.

Εντυπωσιακό μαθησιακό περιβάλλον

Οι προαιρετικές εβδομαδιαίες μονάδες κατοικίας περιλαμβάνουν διαλέξεις, σεμινάρια, ομαδική εργασία και πρακτικές. Εφαρμοσμένη εργασία τείνει να κυριαρχεί αργότερα την εβδομάδα από τη στιγμή που έχουμε θέσει τις θεωρητικές βάσεις. Αυτές οι εβδομαδιαίες ενότητες παρέχουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό περιβάλλον για να ξεφύγετε από την καθημερινή ζωή και να εφαρμόσετε τον εαυτό σας στη νέα μάθηση. Πολλοί επιφανείς εμπειρογνώμονες δίνουν διαλέξεις επισκεπτών ή πραγματοποιούν σεμινάρια κατά τη διάρκεια αυτών των ενοτήτων, καθώς πρόκειται για ένα μάθημα που επιδιώκει να αξιοποιήσει την εμπειρία και την εκμάθηση του συνόλου του περιβαλλοντικού τομέα.

Είναι αυτή η πορεία για σας;

Αν θέλετε να επισκεφθείτε μια διανυκτέρευση κατά τη διάρκεια μιας ενότητας, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε διαλέξεις και εργαστήρια και να συναντήσετε προσωπικό και σπουδαστές, παρακαλούμε να έρθετε σε μία από τις ανοιχτές ημέρες μας:

 • Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 10:45 π.μ. - 4:30 μ.μ.
 • Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 10:45 π.μ. - 4:30 μ.μ.
 • Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 10:45 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Για να κάνετε κράτηση, επικοινωνήστε με τον Shereen Soliman: study@cat.org.uk

Βιωσιμότητα και Προσαρμογή στο Ενισχυμένο Περιβάλλον: Απαιτήσεις Εισόδου

Τα μαθήματα Βιωσιμότητας και Προσαρμογής στο Built Environment προορίζονται να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Για αποδοχή στο πρόγραμμα ισχύουν οι ακόλουθες απαιτήσεις:

Πτυχίο.

Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα αλλά μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν αποκτήσει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες που αντιστοιχούν στο επίπεδο σπουδών και ότι θα επωφεληθούν και θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να γίνουν δεκτοί. Οι σπουδαστές μπορούν να γίνουν δεκτοί με προχωρημένη αναγνώριση της πιστοληπτικής ικανότητας ή της πιστοποίησης της βιωματικής ή πιστοποιημένης μάθησης σύμφωνα με την πολιτική της Βρετανικής διαπίστευσης (Βιωματικής) Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου.

Ένας φοιτητής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα, με προχωρημένο κύρος, με το ήμισυ των πιστώσεων που σχετίζονται με το βραβείο να επιτυγχάνεται μέσω διαπιστευμένης βιωματικής μάθησης, ή μέχρι τα δύο τρίτα μέσω διαπιστευμένης πιστοποιημένης εκμάθησης. (Σε περίπτωση που συμμετέχει ένας συνδυασμός βιωματικής και πιστοποιημένης μάθησης μέχρι το ήμισυ των πιστώσεων για το βραβείο μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαπιστευμένης βιωματικής μάθησης με περαιτέρω πιστώσεις που επιτυγχάνονται μέσω διαπιστευμένης πιστοποιημένης εκπαίδευσης μέχρι και τα δύο τρίτα των πιστώσεων για το βραβείο ).

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα στάδια του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί μέσω διαδικασιών πιστοποίησης της Βιωματικής Εκμάθησης (AEL) ή Διαπίστευσης Πιστοποιημένης Μάθησης (ACL) ή μέσω εγκεκριμένης συμφωνίας άρθρωσης. Ως εκ τούτου, οι εν λόγω υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν και να αποδείξουν ότι έχουν τα απαιτούμενα μαθησιακά αποτελέσματα όπως απαριθμούνται στις ενότητες για τις οποίες ζητούν εξαίρεση.

Το Πανεπιστήμιο του East London και το CAT είναι αποφασισμένα να διευρύνουν τη συμμετοχή και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Στην περίπτωση των υποψηφίων των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, τότε απαιτείται IELTS 6,5 (ή ισοδύναμο).

Δίδακτρα 2017

 • Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΟΧ £ 6,250 *
 • Διεθνείς φοιτητές - £ 7.500 *

Διαμονή / Τέλη τροφίμων / υπηρεσιών: £ 200 - £ 250 * ανά εβδομάδα παρουσίας μονάδας στο χώρο του ξενοδοχείου

Εργαστήρι ημερών εργασίας (2 ημέρες παρουσίας στο χώρο) £ 100 *

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... περαιτέρω

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη