Read the Official Description

Λεπτομέρειες μαθήματος

Σε μια ολοένα και πιο αλληλοσυνδεόμενη παγκόσμια οικονομία, όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να ανταγωνίζονται μέσα στα σύνθετα δίκτυα παροχής, προκειμένου να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Η αποτελεσματική διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού και της εφοδιαστικής αναγνωρίζεται ως το κλειδί για τη διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας εταιρείας και αυτή η διαπιστευμένη πορεία θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε επιτυχώς το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει σήμερα οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ενημερωμένοι από τους ειδικούς του κλάδου, θα αναπτύξετε την κατανόησή σας για βασικά επιχειρησιακά θέματα όπως η εταιρική στρατηγική και η βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών και θα καταστεί εξειδικευμένος ειδικός στις προμήθειες. Χρησιμοποιώντας τα καθιερωμένα εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και την εφοδιαστική σε περίπλοκα περιφερειακά, εθνικά και διεθνή ζητήματα σε ποικίλα περιβάλλοντα.

Αν είστε ήδη μέλος ενός από τους φορείς διαπίστευσης για αυτό το μάθημα, θα μπορούσατε να υποβάλετε αίτηση για διαπίστευση προηγούμενης μάθησης για να αποκτήσετε εξαιρέσεις από ορισμένες ενότητες.

Οφέλη για το μάθημα

Μια σημαντική δύναμη της πορείας μας είναι η επαγγελματική διαπίστευση και η πρόσβαση και η ευκαιρία ανάπτυξης δικτύων σταδιοδρομίας και επαφών μέσα στα ιδρύματα αυτά. Η πρόσθετη επαγγελματική εμπειρία θα συμβάλει στην απασχολησιμότητά σας κατά την ολοκλήρωση του μαθήματος. Δεδομένου ότι το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS) και το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε το ακαδημαϊκό στοιχείο που απαιτείται για την επίτευξη της επαγγελματικής ιδιότητας μέλους CIPS / CILT και προσφέρει επίσης δωρεάν συμμετοχή των φοιτητών στο CIPS. Εάν είστε ήδη μέλος CIPS ή CILTS, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τυποποιημένη διαπίστευση προηγούμενης μάθησης, να εξαιρεθείτε από ορισμένες βασικές ενότητες και να πληρώσετε μειωμένη αμοιβή.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε σε επαγγελματικά δίκτυα και περιφερειακές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διαπίστευσης. Θα μάθετε με και από επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας, παρέχοντάς σας πολύτιμες ευκαιρίες για να αναπτύξετε την εμπειρία σας και τα δίκτυα σταδιοδρομίας σας.

Στο Leeds Business School είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη της επαγγελματικής σας ανάπτυξης - γι 'αυτό προσφέρουμε ένα πρόγραμμα διαλέξεων φιλοξενουμένων. Οι παλαιότεροι ομιλητές συμπεριλαμβάνουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, τον Γενικό Γραμματέα Shadow στο Υπουργείο Οικονομικών, την προηγούμενη Προεδρία και τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Μάρκετινγκ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της British Bankers Association, τον Chief Economist της Yorkshire Bank και τον Εκδότη της Cosmopolitan.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο ή να έχουν ισοδύναμη εμπειρία ή κατάρτιση, συνήθως μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας.

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του διαπιστευμένου μαθήματος, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τις αυξανόμενες ευκαιρίες απασχόλησης στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και την εφοδιαστική που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια σταδιοδρομία στην αγορά διαχείρισης ή η ενισχυμένη εμπειρία σας θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία άλλων επαγγελματικών σχετικών επαγγελματικών σταδιοδρομιών.

  • Αναλυτής εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Διευθυντής Αλυσίδας Τροφοδοσίας
  • Σχεδιαστής Μεταφορών
  • Υπεύθυνος αγορών

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

Επιμελητεία

Θα χρησιμοποιείτε συνεδρίες εργαστηριακών υπολογιστών για να εξασκήσετε τη χρήση και τη χειραγώγηση του λογισμικού SAP για την παραγωγή αναφορών συγκεκριμένων επιχειρήσεων από την οπτική γωνία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επιχειρηματική διαδικασία

Βελτιώστε την κατανόησή σας για το πώς η αξιολόγηση, η διαχείριση και η βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών σε μια σειρά ρυθμίσεων οδηγεί στην απόδοση ενός οργανισμού.

Πράσινη διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού

Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα βίντεο, αναφορών, άρθρων και άρθρων περιοδικών για να επισημάνετε τις τρέχουσες προσεγγίσεις και τις προσεγγίσεις των κριτικών οργανώσεων για τη διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού από περιβαλλοντική άποψη.

Εταιρική στρατηγική

Αναπτύξτε μια στρατηγική οργανωτική προοπτική καθώς και μια βάση για την εξέλιξη και την εφαρμογή των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και της ικανότητας λήψης αποφάσεων στρατηγικού επιπέδου.

Προμήθεια

Αναπτύξτε την ικανότητά σας να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά μέσω δραστηριοτήτων που βελτιώνουν τις διαπροσωπικές σας δεξιότητες.

Διατριβή

Θα πραγματοποιήσετε ένα σε βάθος ερευνητικό έργο σε μια θεματική περιοχή που είναι κατάλληλη για την πορεία και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Μονάδες επιλογών

Διαχείριση οικονομικών πόρων

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των οικονομικών της λειτουργίας και της οργάνωσης των χρηματοπιστωτικών συστημάτων.

Σύγχρονο μάρκετινγκ

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και κατανοήστε τις αρχές και τα θεωρητικά θεμέλια που διέπουν το σύγχρονο περιβάλλον μάρκετινγκ, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε σε ένα εξειδικευμένο χώρο μάρκετινγκ, όπως το διεθνές μάρκετινγκ ή το μάρκετινγκ υπηρεσιών.

Διαχείριση των ανθρώπων

Ανάπτυξη λειτουργικών γνώσεων και κριτικής κατανόησης των βασικών προοπτικών της ανθρώπινης συμπεριφοράς στο πλαίσιο ενός οργανισμού και της φύσης και των διαδικασιών οργάνωσης και διαχείρισης της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 6500. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται στο 2018/19 είναι £ 12500. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Το μπολ με τριαντάφυλλα

Το Rose Bowl διαθέτει εντυπωσιακούς χώρους διδασκαλίας, αμφιθέατρα, συνεδριακές εγκαταστάσεις και εξαιρετική τοπική φήμη ως επιχειρηματικό κόμβο. Το Rose Bowl τοποθετεί τους μαθητές μας στο κέντρο μιας δυναμικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Σουίτα Ύδρας

Θα χρησιμοποιήσετε προσομοιώσεις κρίσιμης λήψης αποφάσεων σε αυτή την εγκατάσταση για να αναπτύξετε αποτελεσματικές δεξιότητες ηγεσίας και συμμετέχοντες ομάδας. Οι προσομοιώσεις αντιγράφουν την πολυπλοκότητα των σεναρίων πραγματικής ζωής που θα προκαλούσαν τη λήψη αποφάσεων, με στόχο τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων, της κριτικής σκέψης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Program taught in:
Αγγλικά

See 33 more programs offered by Leeds Beckett University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,500 GBP
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ. Διεθνείς φοιτητές: £ 12500 ετησίως.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο