Read the Official Description

Επισκόπηση μαθημάτων

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να διασφαλίζεται ότι υπάρχει ισορροπία θεωρίας με την εφαρμογή και ότι υπάρχουν τακτικές ευκαιρίες για να ασχοληθείτε με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Θα υπάρξουν τακτικές επισκέψεις επισκεπτών από επαγγελματίες της επιχείρησης, μελέτες περιπτώσεων και έργα σε ενότητες που θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για τη θεωρία σε μια σειρά πραγματικών επιχειρηματικών σεναρίων.

Το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες να προβληματιστούν, να αξιολογήσουν και να εφαρμόσουν τις βασικές θεωρίες και τις έννοιες της διεθνούς επιχειρηματικής διαχείρισης, καθώς και να ενθαρρύνουν τη δημιουργική και καινοτόμο σκέψη στην εφαρμογή σχετικών μοντέλων διαχείρισης. Καθώς προχωράτε στις σπουδές σας, δεν θα διδάξετε απλώς ακαδημαϊκή θεωρία που σχετίζεται με το θέμα, θα ενθαρρυνθείτε και θα υποστηρίξετε την ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα σας προετοιμάσουν για την ανάπτυξη της καριέρας σας στη διοίκηση, ειδικά σε σχέση με τις διεθνείς επιχειρήσεις.

Δομή μαθημάτων

Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι να σας εκπαιδεύσει ως δυνητικό διαχειριστή με μια καλή κατανόηση του διεθνούς επιχειρηματικού πλαισίου και μέσα σε αυτό:

  • να αναπτύξετε μια κατανοητή και ολοκληρωμένη κατανόηση των διεθνών αγορών, των επιχειρήσεων και των οικονομικών, βοηθώντας σας να αναλάβετε αποτελεσματικούς ρόλους μέσα στις επιχειρηματικές οργανώσεις
  • παρέχει προηγμένη μελέτη των βασικών εννοιών των διεθνών αγορών και των ανησυχιών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο σε ένα πλαίσιο περιβαλλοντικής αειφορίας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και δεοντολογίας
  • αναπτύξτε το φάσμα των επιχειρηματικών γνώσεων και των δεξιοτήτων που σχετίζονται με τη διαχείριση σε διεθνείς επιχειρήσεις μαζί με την προσωπική αυτογνωσία και την ανάπτυξη, βασισμένη σε θετικές και κρίσιμες στάσεις απέναντι στον ρόλο των οργανώσεων σε έναν δυναμικό και ζωντανό διεθνή επιχειρηματικό χώρο
  • καταδεικνύουν την ικανότητα μετατροπής της θεωρίας σε πράξη μέσα σε περίπλοκα περιβάλλοντα, συστηματικά και δημιουργικά για τη βελτίωση της επιχειρηματικής πρακτικής
  • να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για τη διά βίου μάθηση και την προσωπική σας ανάπτυξη, για να εργαστείτε με αυτοδιάθεση και πρωτοτυπία.

Προδιαγραφές προγράμματος

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μάθημα διατίθενται στις προδιαγραφές του προγράμματος. Σημειώστε ότι οι προδιαγραφές του προγράμματος σχετίζονται με το περιεχόμενο μαθήματος που μελετάται σήμερα από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Για τα νέα προγράμματα, οι προδιαγραφές του προγράμματος θα διατίθενται ηλεκτρονικά πριν από την έναρξη του μαθήματος.

Προυποθέσεις εισόδου

Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ

Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ απαιτούν ένα πρώτο πτυχίο που επιτυγχάνεται στην τάξη 2: 2 ή παραπάνω από ένα εγκεκριμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα ή διαθέτει ισοδύναμο προσόν.

Διεθνείς φοιτητές

Οι σπουδαστές εκτός Η.Β. / ΕΕ, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά, θα απαιτηθούν για να αποκτήσουν το IELTS 6 ή παραπάνω με ελάχιστο όριο στη Γλώσσα 6 στις γραπτές δεξιότητες ή ισοδύναμα αποδεκτά από το Πανεπιστήμιο.

Μερική φοιτητές

Για τους φοιτητές που εργάζονται με μερική απασχόληση, θα δοθεί προσεκτική συμβουλευτική προκειμένου να καταλάβουν ότι πρόκειται για πρόγραμμα προ-εμπειρίας.

Τέλη και χρηματοδότηση

Ηνωμένο Βασίλειο

Τα δίδακτρα για την είσοδο στο μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα το 2018 είναι £ 6.000 για φοιτητές με πλήρες ωράριο UK / EU, Jersey, Guernsey και Isle of Man.

Για επιλογές μερικής απασχόλησης, ανατρέξτε στις χρεώσεις

Μεταπτυχιακό Δάνειο: Ένα νέο Μεταπτυχιακό Δάνειο είναι τώρα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να πληρώσετε για το μάθημα Master σας για φοιτητές που ξεκινούν το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Διεθνές (εκτός ΕΕ) 2018-19

Το δίδακτρο για το 2018 που εισέρχεται σε αυτό το μεταπτυχιακό μάθημα είναι £ 12.500 για τους διεθνείς φοιτητές.

Λόγω των νόμων περί μετανάστευσης, οι Διεθνείς Φοιτητές σε βίζα Tier 4 πρέπει να σπουδάζουν με πλήρη απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της Visa και τις βραχυπρόθεσμες θεωρήσεις σπουδών, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της Διεθνούς Visa και Immigration.

Πώς να εφαρμόσει

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας στο μάθημα μέσω των συνδέσμων Εφαρμογή τώρα. Επιλέξτε την παραλλαγή του μαθήματος που προτίθεστε να αναλάβετε (π.χ. πλήρους ή μερικής απασχόλησης), καθώς ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει σε ένα προσαρμοσμένο έντυπο για το συγκεκριμένο μάθημα. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και έναν κωδικό πρόσβασης και να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με δύο διαιτητές πριν από την υποβολή της αίτησής σας καθώς αυτοματοποιημένο αίτημα θα σβήσει μόλις υποβάλετε και η αίτησή σας δεν θα αναθεωρηθεί μέχρι να έχουν τεθεί και οι δύο αναφορές.

Οι αιτήσεις για τον Ιανουάριο του 2018 πρέπει να υποβληθούν και να ολοκληρωθούν έως τις 29 Ιανουαρίου 2018.

Οι αιτήσεις για τον Σεπτέμβριο του 2018 πρέπει να υποβληθούν και να ολοκληρωθούν έως τις 5 Οκτωβρίου 2018.

Program taught in:
Αγγλικά

See 4 more programs offered by York St John University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 GBP
£ 6.000 για φοιτητές με πλήρες ωράριο UK / EU, Jersey, Guernsey και Isle of Man. £ 12.500 για διεθνείς φοιτητές.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο