MSc Διεθνής Τουρισμός

Leeds Beckett University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc Διεθνής Τουρισμός

Leeds Beckett University

Λεπτομέρειες μαθήματος

Ο τουρισμός και η φιλοξενία επεκτείνουν τις παγκόσμιες βιομηχανίες με αποτέλεσμα την αυξημένη ζήτηση για ειδικευμένα στελέχη για να ηγηθούν και να αναπτύξουν διεθνείς οργανισμούς.

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει την εμπειρία για να εκτελέσετε σε ένα στρατηγικό ανώτερο επίπεδο σε αυτές τις δυναμικές βιομηχανίες υπηρεσιών. Αναλύοντας τις κύριες επιρροές που επηρεάζουν τα διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα του τουρισμού και της φιλοξενίας, θα αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση των ζητημάτων που διαμορφώνουν τη διαχείριση των μεγάλων εταιρειών των βιομηχανιών.

Θα αποκτήσετε ολοκληρωμένη γνώση των διεθνών τουριστικών και τουριστικών προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας εφοδιασμού, πώς να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στη ζήτηση των πελατών και στις παγκόσμιες δυνάμεις που επηρεάζουν τον αειφόρο τουρισμό.

Αν θέλετε να συμπληρώσετε τις ακαδημαϊκές σπουδές σας με ουσιαστική πρακτική εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή σάντουιτς και να εκτελέσετε εκτεταμένη τοποθέτηση εργασίας. Οι προηγούμενοι φοιτητές έχουν εξασφαλίσει τοποθετήσεις με εταιρείες όπως το Radisson Hotels και το Hilton Hotels

Με μια ποικιλία ενοτήτων διαχείρισης και μάρκετινγκ που προσφέρονται και σε συνδυασμό με την ευκαιρία να διεξαγάγει το ερευνητικό σας έργο σε ένα χώρο προσωπικού ενδιαφέροντος, θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την πορεία σας στις φιλοδοξίες σας σταδιοδρομίας.

Οφέλη για το μάθημα

Αυτό το μεταπτυχιακό μάθημα απευθύνεται σε εσάς αν θέλετε να βασιστείτε ή να μετατρέψετε την αρχική σας προπτυχιακή ή επαγγελματική εμπειρία και να έχετε την επιθυμία να σπουδάσετε διεθνή διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας σε υψηλότερο επίπεδο.

Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ικανότητά σας να λειτουργεί αποτελεσματικά σε στρατηγικό επίπεδο στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα των διεθνών βιομηχανιών τουρισμού και φιλοξενίας ή να προχωρήσετε σε ένα προηγμένο πρόγραμμα έρευνας.

Προυποθέσεις εισόδου

Απαιτήσεις: Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο ή να έχουν ισοδύναμη εμπειρία ή κατάρτιση, συνήθως μέσα στο περιβάλλον εργασίας. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας.

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Θα είστε σε θέση να αναλάβετε μια ανώτερη διευθυντική θέση σε μια σειρά διεθνών οργανισμών τουρισμού και φιλοξενίας. Αυτές περιλαμβάνουν καταλύματα, παροχείς τροφίμων και ποτών, κρουαζιερόπλοια και μεταφορείς, κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις που υποστηρίζουν πρωτοβουλίες στον τομέα του τουρισμού τόσο σε περιφερειακό, εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • Διευθυντής τροφίμων και ποτών
  • Διευθυντής ξενοδοχείου
  • Διευθυντής Marketing Τουρισμού
  • Διαχειριστής πωλήσεων ταξιδιών

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

Στρατηγικό μάρκετινγκ

Εξερευνήστε τη διαδικασία και την εφαρμογή της διαχείρισης του μάρκετινγκ και τη στρατηγική στα χαρακτηριστικά των παγκόσμιων τουριστικών και φιλοξενιακών βιομηχανιών. Θα κρίνετε τις έννοιες μάρκετινγκ, τις τακτικές και τις στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να κατανοήσετε το περιβάλλον εσωτερικού και εξωτερικού μάρκετινγκ.

Διεθνής Τουρισμός

Ανάπτυξη δεξιοτήτων, γνώσεων και κατανόησης του διεθνούς τουρισμού και των τουριστών μέσω της ανάλυσης των διεθνών τουριστικών προορισμών και οργανισμών, της αλυσίδας εφοδιασμού τουρισμού, της τουριστικής ζήτησης και των παγκόσμιων δυνάμεων που ενδέχεται να επηρεάσουν τη βιωσιμότητα των τουριστικών συστημάτων.

Φιλοξενία - Παρελθόν, Παρόν

Μελετήστε την ιστορία της βιομηχανίας φιλοξενίας και τις αλλαγές που επηρέασαν την εξέλιξή της. Θα μελετήσετε την επέκταση από τις τοπικές στις εθνικές αγορές και θα αξιολογήσετε τις δυνατότητες για το μέλλον.

Στρατηγική διαχείρηση

Αποκτήστε μια εις βάθος κατανόηση των εννοιών και των τεχνικών της στρατηγικής διαχείρισης και πώς να εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις στον τομέα των υπηρεσιών.

Μέθοδοι έρευνας των μεταπτυχιακών φοιτητών

Εξετάστε τις ερευνητικές ανάγκες και τις κύριες επιρροές που επηρεάζουν το σχεδιασμό και την εκτέλεση μιας εύρωστης έρευνας σχετικά με τον τομέα σπουδών σας.

Ερευνητικό Έργο Μάστερ

Παρακολουθήστε μια σημαντική / εκτεταμένη ατομική ερευνητική δραστηριότητα που σχετίζεται με τη μάθηση από τις διδακτικές σας μονάδες στην ανάλυση ενός συγκεκριμένου θέματος που σχετίζεται με τη μελέτη πεδίου. Η διαδικασία αυτή θα σας προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσετε τις δεξιότητες έρευνας τόσο ακαδημαϊκά όσο και πρακτικά.

Διαχείριση του τουρισμού

Αποκτήστε μια κατανόηση των ορισμών, των εννοιών και των θεωριών που υποστηρίζουν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Θα αξιολογήσετε τις παραδοσιακές και σύγχρονες πρακτικές του κλάδου και θα διερευνήσετε τα θέματα που επηρεάζουν τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στις τουριστικές και φιλοξενιακές βιομηχανίες.

Μονάδες επιλογών

  • Διαχείριση τουριστικών προορισμών
  • Online Marketing - Στρατηγικές
  • Λειτουργίες
  • Στρατηγική Ηγεσία

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 5950. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Εγκαταστάσεις

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Headingley Campus

Η ιστορική πανεπιστημιούπολη Headingley βρίσκεται σε ένα πάρκο 100 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Λιντς.

Γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η διατήρηση της άνεσης είναι εύκολη στο Leeds Beckett - οι σουίτες μας είναι εύκολα προσβάσιμες, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του αθλητισμού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 13, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,950 GBP
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Leeds, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Leeds, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών