Read the Official Description

Λεπτομέρειες μαθήματος

Με βάση την ακαδημαϊκή και βιομηχανική εμπειρία από όλο τον κόσμο, το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών και των οργανισμών που συμμετέχουν στη διαδικασία υποβολής προσφορών και στην παροχή αθλητικών εκδηλώσεων όλων των μεγεθών - από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έως το Half Marathon του Λιντς.

Θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές αθλητικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της αυξανόμενης πίεσης για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των παγκόσμιων οργάνων διοίκησης και του τρόπου διαχείρισης ενός εθελοντικού εργατικού δυναμικού, την εξασφάλιση κατάλληλων πακέτων χορηγίας, τη μείωση του κινδύνου και τη διασφάλιση της υγείας, της ασφάλειας και της ασφάλειας κάθε εμπλεκόμενου μέρους.

Με την ανάπτυξη των εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται, θα είστε σε θέση να προγραμματίζετε και να διαχειρίζεστε στρατηγικά αθλητικά γεγονότα, προς ικανοποίηση των περιφερειακών, εθνικών και διεθνών φορέων.

Το Πανεπιστήμιο έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια για το ακαδημαϊκό μας έργο στην φιλοξενία

Οφέλη για το μάθημα

Το Κέντρο Διαχείρισης Εκδηλώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης, παροχής συμβουλών και έρευνας στον κόσμο. Η εξειδικευμένη ομάδα μας συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες εκδηλώσεων που έχουν σχεδιάσει και αναπτύξει μαθήματα αιχμής που ενημερώνονται από τη βιομηχανία και την έρευνα.

Το προσωπικό μας ασχολείται με εργασίες έρευνας και συμβουλευτικής, δημοσιεύοντας τα ευρήματά τους σε εγχειρίδια και περιοδικά διεθνούς κύρους.

Η UKCEM αναγνωρίζεται ως Κέντρο Αριστείας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων από την Εθνική Ακαδημία Δεξιοτήτων για Αθλητισμό και Ενεργό Αναψυχή. Τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένα από το Ινστιτούτο Φιλοξενίας και αναγνωρίζονται από την National Associated Associates, την British Hospitality Association και την EUROCHRIE.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο ή να έχουν ισοδύναμη εμπειρία ή κατάρτιση, συνήθως μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική. ένα πρότυπο μπορεί να προσεγγιστεί σε αυτόν τον σύνδεσμο. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας για το Πανεπιστήμιο μας, παρακαλούμε να έχετε πρόσβαση σε περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας: IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω των 6,0, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Με την ενίσχυση της γνώσης και της πρακτικής εμπειρίας σας στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, θα έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε πολύπλοκα γεγονότα ορόσημων, ενώ παράλληλα θα κατανοήσετε τις βασικές λειτουργικές δραστηριότητες των αθλητικών χώρων. Η εξειδικευμένη εμπειρία σας θα σας αφήσει σε θέση να αναζητήσετε θέσεις υψηλού επιπέδου με οργανισμούς που συμμετέχουν στον σχεδιασμό και τη φιλοξενία εκδηλώσεων υψηλού προφίλ.

 • Διαχειριστής σπορ γεγονότων
 • Διευθυντής έργου
 • Διευθυντής χώρου
 • Διευθυντής διαχείρισης εισιτηρίων σπορ και εκδηλώσεων

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

 • Αθλητικές Εκδηλώσεις - Επιπτώσεις, Θέματα
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
 • Στρατηγική
 • Διαχείριση λειτουργιών συμβάντων
 • Αθλητικό μάρκετινγκ
 • Μέθοδοι έρευνας των μεταπτυχιακών φοιτητών
 • Ερευνητικό Έργο Μάστερ

Μονάδες επιλογών

Οι ενότητες αυτές υπόκεινται σε αριθμούς φοιτητών. Η ομάδα μαθημάτων συνήθως θα σας αναθέσει σε μια ενότητα κατά τη διάρκεια της πορείας σας.

 • Ερανος
 • Επαγγελματική πρακτική

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 5950. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 11500. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Headingley Campus

Η ιστορική πανεπιστημιούπολη Headingley βρίσκεται σε ένα πάρκο 100 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Λιντς.

Γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η διατήρηση της άνεσης είναι εύκολη στο Leeds Beckett - οι σουίτες μας είναι εύκολα προσβάσιμες, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του αθλητισμού.

Program taught in:
Αγγλικά

See 33 more programs offered by Leeds Beckett University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,950 GBP
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ. Διεθνείς φοιτητές: £ 11500 ετησίως.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο