MSc Επαγγελματική και Οργανωτική Ψυχολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πληροφορία κλειδί

 • Διάρκεια: 1 έτος πλήρους απασχόλησης, 2 έτη μερικής απασχόλησης
 • Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος 2020
 • Εφαρμόστε έως: 1η Αυγούστου 2020 (διεθνής), 1 Σεπτεμβρίου 2020 (UK / EU)

Αν ενδιαφέρεστε για το πώς οι άνθρωποι σκέπτονται και συμπεριφέρονται στην εργασία - και βοηθώντας τους να βελτιστοποιήσουν την ευημερία και την απόδοσή τους - αυτή είναι η πορεία για σας. Θα μάθετε να διαδραματίζετε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της γνώσης και να επηρεάζετε τις βέλτιστες πρακτικές και την πολιτική στον χώρο εργασίας, τόσο σήμερα όσο και στον ταχέως μεταβαλλόμενο χώρο εργασίας του μέλλοντος.

Διδασμένος από την Σχολή Ψυχολογίας και το University of Sussex Business School , θα αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες και γνώσεις σε:

 • Ψυχολογική αξιολόγηση στην εργασία.
 • Μάθηση, κατάρτιση και ανάπτυξη.
 • Ηγεσία, δέσμευση και κίνητρο.
 • Ευεξία και εργασία.
 • Οργανωτικός σχεδιασμός, αλλαγή και ανάπτυξη.

Το μάθημα θα καλύψει επίσης ζητήματα σχετικά με το μέλλον της εργασίας, δίνοντάς σας την τελευταία σκέψη σχετικά με μια σειρά θεμάτων, όπως η ψηφιακή συνδεσιμότητα, η σχετική συσχέτιση στην εργασία, η τάξη και η αρρενωπότητα, η στάση απέναντι στην διαφορετικότητα, η ψυχολογία των καταναλωτών και η σύγχρονη ηγεσία.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια πρακτική άσκηση μέσω των τοπικών επαγγελματικών συνεργασιών μας, μαζί με προσφορές εφαρμοσμένης ερευνητικής μελέτης.

Διαπίστευση και εταιρικές σχέσεις

Αυτό το μάθημα επιδιώκει τη διαπίστευση ενάντια στις απαιτήσεις για την Πτυχιακή Βάση για Chartered Membership (GBC) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (BPS). Η απόκτηση ενός πιστοποιημένου από BPS σειρά μαθημάτων είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε μια καριέρα ως Επαγγελματικός Ψυχολόγος και να εργαστείτε προς την κατεύθυνση του ναυλωμένου καθεστώτος. Όσοι επιθυμούν να επιτύχουν τη διαπίστευση στο Στάδιο 1 πρέπει να κατέχουν το GBC από το BPS.

Τα επαγγελματικά μας δίκτυα περιλαμβάνουν το Ινστιτούτο Roffey Park και το Ινστιτούτο Μελετών Απασχόλησης (IES). Και οι δύο συμμετέχουν με τους μαθητές μας μέσω της παροχής εξειδικευμένων συνεδριών, επαγγελματικής καθοδήγησης και άλλων ad-hoc ευκαιριών.

Πλήρης και μερική απασχόληση

Επιλέξτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα με πλήρη ή μερική απασχόληση. Ως φοιτητής με μερική απασχόληση, θα διδάσκεστε κυρίως σε μία εβδομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, με περίπου δύο εβδομάδες εντατικών μαθημάτων κατά τη θερινή περίοδο του έτους 1, ώστε να ταιριάζει στις εργασιακές δεσμεύσεις σας.

Αυτό το μάθημα υπόκειται σε επικύρωση, σύμφωνα με τις διαδικασίες μας για τη διασφάλιση της ποιότητας των πτυχίων μας. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες λεπτομέρειες της πορείας μπορεί να αλλάξουν. Η διαδικασία επικύρωσης θα ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει το μάθημα.

Τέλη και υποτροφίες

Πόσο κοστίζει?

Αμοιβές

 • Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ: £ 12.450 ετησίως
 • Οι σπουδαστές των νησιών της Μάγχης και του Isle of Man: £ 12.450 ετησίως
 • Διεθνείς φοιτητές: £ 22.500 ετησίως

Λάβετε υπόψη ότι οι αμοιβές σας, μόλις καθοριστούν, ενδέχεται να υποβάλλονται σε αύξηση σε ετήσια βάση.

Αν είστε διεθνής φοιτητής που χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον φοιτητή που ξεκινάει Μάστερ το Σεπτέμβριο του 2020, θα πρέπει να καταβάλετε μια προκαταβολή για τα δίδακτρα.

Πρόσθετα έξοδα

Βρετανική Εταιρεία Ψυχολογικής Εταιρείας (BPS)

Μπορείτε να επιλέξετε να γίνετε μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (BPS). Αυτό κοστίζει περίπου £ 26 (περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον δικτυακό τόπο της BPS). Δεν χρειάζεται να είστε μέλος της πορείας σας.

Η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) επαλήθευσε την εκπαίδευση

Έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε επαλήθευση της βρετανικής ψυχολογικής κοινωνίας (BPS), για παράδειγμα στη χρήση ψυχομετρικών δεξιοτήτων και τεστ προσωπικότητας. Η εκπαίδευση παρέχεται από εξωτερικούς προμηθευτές, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους. Κάθε μάθημα κοστίζει περίπου £ 400. Δεν χρειάζεται να κάνετε την εκπαίδευση για την πορεία σας.

Εκδρομές σε μαθήματα

Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για ταξίδια μαθημάτων όπως επισκέψεις σε επαγγελματικές πρακτικές. Αυτά δεν είναι υποχρεωτικά για το μάθημα. Το κόστος ποικίλλει, αλλά κυμαίνεται από £ 50 έως £ 100. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για τις δικές σας μεταφορές και φαγητό.

Πώς μπορώ να χρηματοδοτήσω την πορεία μου;

Μεταπτυχιακά δάνεια Master

Μπορείτε να δανειστείτε έως και £ 11.222 για να βοηθήσετε με τα τέλη και το κόστος διαβίωσης αν το μάθημά σας αρχίσει την ή μετά την 1η Αυγούστου 2020. Τα δάνεια είναι διαθέσιμα από την εταιρεία Student Loans Company αν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο ή εάν είστε υπήκοος της ΕΕ που σπουδάζει για ένα μάστερ.

Υποτροφίες

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν μαζί μας είναι σε θέση παρά τα οικονομικά εμπόδια, ώστε να συνεχίσουμε να προσελκύουμε ταλαντούχα και μοναδικά άτομα. Οι υποτροφίες για αυτό το μάθημα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Υποτροφίες μεταπτυχιακών φοιτητών - Alekzandra Terzova, Δημοσιογραφία MA από το University of Sussex στο Vimeo.

Εργασία ενώ σπουδάζετε

Το Κέντρο Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εργασία μερικής απασχόλησης ενώ σπουδάζετε.

Καριέρα

Με την αποφοίτηση, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για επαγγελματική πρακτική ως επαγγελματικός ή οργανωτικός / επιχειρηματικός ψυχολόγος σε τομείς όπως:

 • Στο εσωτερικό του ιδιωτικού τομέα και του δημόσιου τομέα (ΜΙ6, στρατιωτικός, NHS, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, κυβέρνηση και δημόσια διοίκηση).
 • Εκδοτικοί οίκοι δοκιμών.
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και ινστιτούτα έρευνας
 • Πολιτικές ομάδες προβληματισμού ·
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης
 • Παροχή συμβουλών σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και σε τμήματα HR / ανθρώπους / ευημερία σε οργανισμούς.
 • Αυτοαπασχολούμενος.

Στο μάθημα, είστε προσκεκλημένοι να συναντήσετε ψυχολόγους από διαφορετικούς κλάδους και να παρακολουθήσετε ημέρες αξιολόγησης πραγματικού κόσμου. Θα καλύψετε επίσης σημαντικούς τομείς σχετικούς με το μέλλον της εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων της τεχνολογίας, της στάσης απέναντι στην ποικιλομορφία και της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... περαιτέρω

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη