Η μορφή της μελέτης: Πλήρης μελέτη

Διάρκεια σπουδών: 2 έτη (4 εξάμηνα)

Εξετάσεις Είσοδος: γραπτή μορφή του τεστ από Οικονομικών και Διοίκησης και Κοινωνικών Επιστημών μόνο στα αγγλικά.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών ευρωπαϊκής αγροτικής διπλωματίας που διδάσκεται στα αγγλικά έχει δημιουργηθεί με βάση το αίτημα του Υπουργείου Γεωργίας της Κροατίας για την εκπαίδευση ειδικών για την Κοινή Γεωργική Πολιτική της ΕΕ που είναι σε θέση να καταλαμβάνουν τις σχετικές θέσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των προβλημάτων και τη σημασία της γεωργίας εντός των ορίων των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κλάδος της μελέτης δεν επικεντρώθηκε στην προσαρμογή της Τσεχικής Δημοκρατίας στις δομές της ΕΕ, αλλά προετοιμάζει ειδικούς με προσανατολισμό στην τρέχουσα (Στρατηγική Ευρώπη 2020) ή στα παγκόσμια ζητήματα και τη θέση της Ευρώπης στην παγκόσμια γεωργία.

Στόχος της μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αγροτική διπλωματία και την αγροτική διοίκηση, με αντίστοιχο θεωρητικό υπόβαθρο και διοικητικές ικανότητες. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής της ευρωπαϊκής αγροτικής διπλωματίας είναι έτοιμος να καταλάβει διοικητικές, διπλωματικές και διευθυντικές θέσεις, κυρίως στον τομέα της δημόσιας διοίκησης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

Οι απόφοιτοι αποκτούν γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία της διπλωματίας, τις διεθνείς διαπραγματεύσεις και την προετοιμασία και επεξεργασία εγγράφων. Τα θεμελιώδη μαθήματα παρουσιάζουν τους αποφοίτους σε βαθύτερη γνώση της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, των γεωργικών και περιφερειακών πολιτικών, καθώς και της παγκόσμιας οικονομίας και του εμπορίου γεωργικών βασικών προϊόντων. Οι απόφοιτοι αποκτούν επίσης διαχειριστικές ικανότητες και είναι σε θέση να επιλύσουν συγκεκριμένα προβλήματα στα επίπεδα των διευθυντικών στελεχών της δημόσιας διοίκησης και να διαχειριστούν και να ελέγχουν δραστηριότητες σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, να διαχειρίζονται πολύπλοκα έργα και δραστηριότητες περιλαμβανομένου του στρατηγικού σχεδιασμού. Είναι ικανές να οδηγήσουν πολυεπίπεδες, πολύπλοκες και ετερογενείς ομάδες ή να δουλέψουν ενεργά υπό την ηγεσία ή σε σχέση τύπου εταίρου με εξειδικευμένους ειδικούς. Μπορούν να διατυπώσουν και να παρουσιάσουν τις δικές τους απόψεις, αντανακλώντας επίσης την προσέγγιση άλλων μελών της ομάδας, μπορούν να εκφράσουν με σαφήνεια πληροφορίες, ιδέες, προβλήματα και λύσεις τόσο σε ειδικούς όσο και σε λαϊκούς, χρησιμοποιώντας τεχνικές πολυμέσων. Είναι σε θέση να επικοινωνούν σε δύο ξένες γλώσσες. Κατέχουν αγγλικά σε επίπεδο μητρικού ομιλητή. Η στοιχειώδης ικανότητα των ΤΠΕ αντιστοιχεί τουλάχιστον στο Πιστοποιητικό ECDL.

Το τμήμα μελέτης οργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας της Κύπρου. Τα αποκτηθέντα προσόντα επιτρέπουν στους αποφοίτους να εργάζονται στα όργανα του Υπουργείου και στα γραφεία του Υπουργείου, καθώς και στους διεθνείς οργανισμούς της ΕΕ. Παραδείγματα εταιρειών όπου οι απόφοιτοι έχουν βρει απασχόληση: Υπουργείο Γεωργίας της CR, Υπουργείο Εξωτερικών της CR, Μόνιμη Αντιπροσωπεία της CR στην ΕΕ.

Προπαρασκευαστικά Επαγγελματικά και Γλωσσικά Μαθήματα (PPL, CŽV)

Γραφείο Διεθνών Σχέσεων Η FEM CULS Prague προσφέρει μαθήματα διάρκειας ενός έτους και εξαμήνου που οδηγούν σε σπουδές σε διαπιστευμένα πανεπιστημιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στα αγγλικά. Δεν υπάρχει καμία εξέταση εισόδου για σπουδές στο PPL.

Απαιτούμενα έγγραφα που πρέπει να υποβάλετε για εισαγωγή σε μαθήματα PPL που οδηγούν σε μελέτες σε διαπιστευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στα αγγλικά:

  • μια σάρωση του Διαβατηρίου σας,
  • αντίγραφο του πτυχίου Bachelor,
  • τα αποτελέσματα ενός τεστ αγγλικής γλώσσας (TOEIC, TOEFL, IELTS ή οποιουδήποτε άλλου),
  • τη διεύθυνση επικοινωνίας και τον αριθμό τηλεφώνου για πληροφορίες DHL σχετικά με το πού (σε ποια πόλη) θα υποβάλλετε αίτηση για τη θεώρηση,
  • ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα,
  • όλοι οι αιτούντες πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCzech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management »

Τελευταία ενημέρωση December 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,000 CZK
ανά ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη