MSc Οικονομικών και Επενδύσεων

University of Bradford School of Management

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc Οικονομικών και Επενδύσεων

University of Bradford School of Management

Τα προγράμματα MSc μας Διαχείριση βαθμολογία μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, κατετάγη Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο Top 60 (Financial Times, 2014). Επιλέγοντας Μπράντφορντ επίσης θα επωφεληθούν από την μελέτη σε μια τριπλή διαπιστευμένο (Equis, AMBA και AACSB) σχολείο των επιχειρήσεων που είναι βαθμολογημένα από τους Financial Times ως ένα από τα Top 60 σχολεία της Ευρώπης.

Το MSc in Finance και Επενδύσεων έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους μεταπτυχιακά προσόντα για μια επιτυχημένη καριέρα στους τομείς των οικονομικών, τραπεζικών και ασφαλιστικών. Αυτό το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης προβλέπει αυστηρή εκπαίδευση στη χρηματοδότηση και στις επενδύσεις για την ανάπτυξη ενός μείγματος των εφαρμοσμένων δεξιότητες που είναι απαραίτητες για ένα ευρύ φάσμα των ρόλων τόσο χρηματοοικονομικών και μη χρηματοοικονομικών οργανισμών.

Στόχος μας είναι να παράγουμε υπεύθυνη ειδικούς που έχουν μια ισχυρή χρηματοδοτικών και επενδυτικών προοπτικών σε τομείς όπως η χρηματοδότηση επιχειρήσεων, την τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση χαρτοφυλακίου, ανάλυση χρηματοοικονομικών παραγώγων, τη μακροοικονομική πολιτική και τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.

ακαδημαϊκή αριστεία μας στον τομέα αυτό εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας διδασκαλία, η οποία υποστηρίζεται από διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό παραδίδονται από ειδικό ερευνητικό μας κέντρο, το Κέντρο Μπράντφορντ Διεθνών Επιχειρήσεων και Οικονομικών (BCIBF). Έχουμε ισορροπήσει με επιτυχία οικονομική θεωρία και την ηγεσία σκέψης με την πρακτική εφαρμογή για την παραγωγή οικονομικών εμπειρογνωμόνων οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση και τις επενδύσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκτεταμένη χρήση Trading Room μας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης στη χρήση του Bloomberg Professional, το οποίο είναι ένα πληροφορίες για την αγορά ένα βιομηχανικό πρότυπο και εμπορική πλατφόρμα που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Bloomberg δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν έκθεση σε «πραγματική ζωή» οικονομικά δεδομένα και να πάρετε μια ιδέα για το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι "πραγματικές" επενδυτικές αποφάσεις που λαμβάνονται στον τομέα της βιομηχανίας.

Σας προσκαλούμε σε τακτική εξωτερικούς εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία ως ομιλητές, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τη σημασία της συζήτησης στην τάξη και τη μελέτη, και να προσφέρει μια ουσιαστική πλαίσιο για την εν εξελίξει γεγονότα της επικαιρότητας ενδιαφέροντος.

Λεπτομέρειες Μαθήματος:

Αυτό το πρόγραμμα 12 μηνών πλήρους απασχόλησης, θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις τεχνικές, αναλυτικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την καριέρα σας στον χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό τομέα ή τη διαχείριση επενδύσεων και περιουσιακών στοιχείων.

Θα μελετήσουμε δέκα υποχρεωτικά μαθήματα για να παρέχει μια σταθερή βάση των βασικών δεξιοτήτων? στον τομέα των οικονομικών, της λογιστικής και διαχείρισης επενδύσεων. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο αιρετό ενότητες της επιλογής σας για να σας βοηθήσει να ειδικεύονται σε μια περιοχή με προσωπικό ενδιαφέρον.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε μεθόδους που βασίζονται σε υπολογιστές της μάθησης χρηματοδότησης. Ως Masters in Finance φοιτητής στο Μπράντφορντ, θα μάθουν να ισχύουν πραγματικά δεδομένα της αγοράς τα πακέτα οικονομικών λογισμικό που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην πράξη.
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει διαδραστικές διαπραγμάτευση προσομοίωση πακέτα λογισμικού (δηλαδή πακέτο προσομοιωτή Αγορά-Class) για να ενισχύσει την κατανόηση της ανάλυσης των επενδύσεων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίων.

Στοιχεία μονάδας:

Υποχρεωτικές ενότητες *

 • Οικονομικά των Επιχειρήσεων
 • Χρηματοδότηση επιχειρήσεων
 • λογιστική
 • Οικονομικές Μοντελοποίηση
 • διαχείρισης χαρτοφυλακίου
 • Ποσοτικές Μέθοδοι στα Χρηματοοικονομικά
 • Ανάλυση των ομολόγων της αγοράς και του πιστωτικού κινδύνου
 • Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων και Αποτίμηση
 • Asset Pricing
 • Διεθνής Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Επιλογή ενοτήτων *

 • Επιλέξτε δύο από τις παρακάτω επιλογές:
 • Advanced Οικονομική Μοντελοποίηση
 • Σύγχρονα Θέματα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Παράγωγα Τιμολόγηση και Διαχείρισης Κινδύνων
 • Παγκόσμια Τραπεζικών Εργασιών & Στρατηγική
 • Διαχείριση χρηματοοικονομικού κινδύνου στην Ευρωπαϊκή Τραπεζική **
 • στρατηγικός Λογιστική

* Πληροφορίες Module μπορεί να αλλάξουν.

** Ως μέρος της συμφωνίας ανταλλαγής της Σχολής με την Ecole Superieure de Commerce στην Τουλούζη, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μελετήσει αυτή την ενότητα στην Τουλούζη κάθε χρόνο.

αίθουσα συναλλαγών:

Η Bradford Trading Room παρέχει στους φοιτητές με hands-on εμπειρία σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον συναλλαγών, δίνοντας μια αίσθηση για το «πραγματικό» επενδυτικές αποφάσεις στον τομέα της βιομηχανίας και πώς να ασχοληθεί υπεύθυνα με τα στοιχεία οικονομικής και χρηματοπιστωτικής αγοράς.

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσει μια ενότητα κατάρτισης και πιστοποίησης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα πανεπιστήμια που ονομάζεται Bloomberg Essentials Training (BESS) που αναγνωρίζεται ευρέως στη βιομηχανία και παρέχει πολύτιμες δεξιότητες οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την χρηματοδότηση, τραπεζικές, ασφαλιστικές και τις συναφείς βιομηχανίες.

Διαπίστευση:

Η Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) να πιστοποιεί αυτό το πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι, με την επιτυχή ολοκλήρωση πτυχίο σας, είστε επιλέξιμοι για τις απαλλαγές από τις εξετάσεις του ACCA - ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το ταξίδι σας να χαρακτηριστεί ως επαγγελματίας λογιστής, θα πρέπει να θέλετε να. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ACCA

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bradford MSc in Finance και Επενδύσεων παρακαλώ visit: http://www.brad.ac.uk/management/programmes/masters/finance-and-accounting/finance-and-investment/

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,000 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Bradford, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Bradford, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
για το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ και £ 14.500 για την Υπερπόντια