MSc Προμήθεια, Logistics και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

University of Salford

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc Προμήθεια, Logistics και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

University of Salford

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα από τα λίγα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι πλέον διπλά διαπιστευμένο τόσο από το CIPS (Chartered Institute of Procurement and Supply Chain Management) όσο και από το CILT (Chartered Institute of Logistics and Transport)

 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας και προετοιμαστείτε για ένα διευθυντικό, συμβουλευτικό ή επιχειρησιακό ρόλο
 • Βάλτε τη θεωρία της εφοδιαστικής σε πραγματική πρακτική με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα επιχειρηματικής καινοτομίας
 • Μερική μελέτη χρόνου
 • Εξωτερική μελέτη διαθέσιμη
 • Εργασία / βιομηχανική ευκαιρία τοποθέτησης
 • Διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Περίληψη μαθήματος

Το πρόγραμμα αυτό θα σας ενθαρρύνει και θα σας προτρέψει να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στις παγκόσμιες προμήθειες, την εφοδιαστική και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας Η διδακτική μας ομάδα δραστηριοποιείται στην έρευνα και θα μάθετε από αυτούς τις σύγχρονες θεωρητικές γνώσεις σε τομείς όπως η αυτοματοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη. Θα εξετάσετε επίσης τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που προσφέρει το Big Data Analytics, το Διαδίκτυο των πραγμάτων, η παραγωγή προσθέτων, η εκτύπωση 3D και η ρομποτική. Η τεχνογνωσία μας υποστηρίζεται από τη συμβολή των εταίρων της βιομηχανίας όπως η Jaguar Landrover, η Brother International και το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ που βοήθησαν στην ανάπτυξη του προγράμματος.

Υπάρχει ουσιαστικό τεχνικό πλαίσιο και εισροή στους τομείς της Προβλέψεως ζήτησης, της διαχείρισης αποθεμάτων, της διαδικασίας / της εφοδιαστικής αλυσίδας / της βελτιστοποίησης της εφοδιαστικής και του Analytics. Συγκεκριμένα, η ενότητα «Προηγμένη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Έργων» συγκεντρώνει δύο πολύ σημαντικές δεξιότητες που αναζητούνται ευρέως στον κλάδο.

Θα ενθαρρυνθείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας πηγαίνοντας πέρα ​​από την ακαδημαϊκή βιβλιογραφία για να δείτε τις τελευταίες εξελίξεις που δημοσιεύονται στον σχετικό εμπορικό τύπο. Θα σας ζητηθεί επίσης να εξετάσετε τις ηθικές συνέπειες της παγκόσμιας προμήθειας, για παράδειγμα, να εξετάσετε παγκόσμια καταστροφικά γεγονότα σε σχέση με την παραγωγή και την παροχή υπηρεσιών.

Εκτός από τη διδασκαλία από ακαδημαϊκούς, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από άλλους φοιτητές, από ειδικούς προσκεκλημένους καθηγητές και από την αλληλεπίδρασή σας με τους δύο επαγγελματικούς φορείς, το Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) και το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT ) σε συνέδρια, προσκεκλημένα γεγονότα και πολλά άλλα.

Το μάθημα προσφέρει επίσης εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω του επίσημου συνεργάτη μας Robert Kennedy College, Ζυρίχη της Ελβετίας.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το πρόγραμμα παραδίδεται αποκλειστικά και υπάρχουν πολλά σημεία εισόδου όλο το χρόνο. Οι μαθητές θα ακολουθήσουν τις παρακάτω ενότητες σε μια ακολουθία ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης τους.

Το μάθημα παραδίδεται σε τέσσερις ενότητες εντατικών περιόδων μελέτης. Για κάθε μπλοκ, μελετάτε μία ενότητα για περίοδο 6 εβδομάδων. Η διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο παραδίδεται στην πανεπιστημιούπολη για 6 ώρες κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε το διδακτικό στοιχείο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Καινοτομίας ένα απόγευμα την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων.

Οι φοιτητές μερικής φοίτησης μελετούν εναλλακτικές ενότητες (μία ενότητα, μία μονάδα μακριά) για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους σε δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πραγματοποιήσετε επίσης ανεξάρτητη μελέτη στον δικό σας χρόνο με online υποστήριξη μέσω του εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Blackboard.

Για το τελευταίο τρίτο των σπουδών σας, θα εργαστείτε στο Πρόγραμμά σας για την Καινοτομία στην Εργασία, δουλεύοντας με τη δική σας ή άλλη οργάνωση σε μια ζωντανή ενημέρωση.

Εξάμηνο 1

 • Παγκόσμια διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού
 • Διαχείριση λειτουργιών και πληροφοριών

Εξάμηνο 2

 • Κίνδυνος Προμηθειών και Διαχείριση Συμβολαίων
 • Προηγμένη διαχείριση έργου και διοικητικής μέριμνας

Εξάμηνο 3

 • Πρόγραμμα επιχειρηματικής καινοτομίας (BIP)

Αυτή η ενότητα αντιστοιχεί στις τελικές 60 μονάδες του πτυχίου σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ζωντανό πρόγραμμα, τοποθέτηση, πρακτική άσκηση ή διατριβή, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις προσδοκίες σας για σταδιοδρομία και να βελτιώνουν την επαγγελματική σας εμπειρία.

Θα σας δοθεί ένας επόπτης που θα σας καθοδηγήσει μέσω του έργου BIP. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το Student Hub και τη Φοιτητική ζωή. Το Student Life μπορεί να σας βοηθήσει με την προετοιμασία / τοποθέτηση υποστήριξης για τους σπουδαστές και τις ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για να εξασφαλίσουν τις βέλτιστες πρακτικές. Το Student Hub μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε θέσεις πρακτικής άσκησης, τοποθετήσεις και live projects για το Business Innovation Project.

Προυποθέσεις εισόδου

Κανονικά ένα πτυχίο 2: 2 ή ισοδύναμο ή επιτυχής ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού.

Ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών προσόντων είναι επίσης αποδεκτό είτε με μερική είτε με πλήρη εκπλήρωση των απαιτήσεων εισόδου.

Όταν ένας φοιτητής έχει αποκτήσει αναγνωρισμένο πτυχίο Honours αλλά δεν πληροί την κανονική προϋπόθεση προσόντων, μπορούν να θεωρηθούν ακόμα για την είσοδο, εάν μπορούν να αποδείξουν σχετική επαγγελματική εμπειρία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών μετά την εξέταση και αποδεκτού επιπέδου ευθύνης.

Διαπίστευση Προηγούμενης Μάθησης (APL)

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις από φοιτητές οι οποίοι ενδέχεται να μην έχουν τυπικά / παραδοσιακά κριτήρια συμμετοχής αλλά έχουν σχετική εμπειρία ή την ικανότητα να ακολουθήσουν επιτυχώς το μάθημα.

Η διαδικασία Διαπίστευσης Προηγούμενης Μάθησης (APL) θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετρήσετε την εργασία και τη ζωή σας. Η διαδικασία APL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο σε μαθήματα ή για να σας δώσει εξαιρέσεις από τμήματα της πορείας σας.

Για την είσοδο μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο μορφές APL: η διαπίστευση της εκ των προτέρων πιστοποιημένης μάθησης (APCL) ή η διαπίστευση προηγούμενης εμπειρικής μάθησης (APEL).

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Οι διεθνείς υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν επάρκεια στα αγγλικά. Μια βαθμολογία IELTS 6,5 (κανένα στοιχείο κάτω από 5,5) δεν αποτελεί απόδειξη αυτού.

Εάν το προσόν αγγλικής γλώσσας είναι ελαφρώς χαμηλότερο από αυτό το επίπεδο, οι υποψήφιοι ενδέχεται να είναι σε θέση να λάβουν ένα από τα πολλά μαθήματα Αγγλικών που είναι διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο.

Κατάλληλο για

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για αποφοίτους που θέλουν να δημιουργήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της προμήθειας, της εφοδιαστικής και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού ή για τα υπάρχοντα στελέχη που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας τους

Προφίλ υποψηφίου

Η προμήθεια και η εφοδιαστική είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο και αυτή η πορεία είναι ιδανική αν θέλεις να οικοδομήσεις μια σταδιοδρομία σε αυτόν τον δυναμικό τομέα. Το ιστορικό σας μπορεί να είναι στη ναυτιλία, την εφοδιαστική ή τις γενικές επιχειρήσεις.

Τέλη 2018-19

 • Πλήρης απασχόληση: £ 8.550
 • Μερική απασχόληση: £ 1.425 ανά 30 πιστωτικές μονάδες
 • Διεθνής πλήρης απασχόληση: £ 14.400

Πρόσθετα έξοδα

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε και άλλα έξοδα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν βιβλία, χαρτικά, εκτυπώσεις, δεσμευτικά και γενικά έξοδα διαμονής και επισκέψεις.

Διδασκαλία

Η διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο παραδίδεται στην πανεπιστημιούπολη για δύο μισές ημέρες κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε το διδακτικό στοιχείο του Προγράμματος Επιχειρηματικής Καινοτομίας κάθε Τετάρτη το απόγευμα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων, με μια ανεξάρτητη μελέτη που ολοκληρώνεται στον δικό σας χρόνο μέσω του εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Blackboard. Τα ατομικά ωράρια σπουδαστών θα παρασχεθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επαγωγής.

Η διδασκαλία παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων και σεμιναρίων, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα μαθησιακών δραστηριοτήτων.

Εκτίμηση

Κατά τη διάρκεια της πορείας σας, θα χρησιμοποιηθεί μια σειρά τεχνικών αξιολόγησης. Οι τύποι αξιολόγησης περιλαμβάνουν: δοκίμια, αναθέσεις, εξετάσεις πολλαπλών επιλογών, δοκιμές σε απευθείας σύνδεση, αναφορές ομάδων και εργασίες χαρτοφυλακίου. Ο συντελεστής στάθμισης μεταξύ των εξετάσεων και των μαθημάτων κυμαίνεται μεταξύ μονάδων και ετών.

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι μας είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι σε πολλές χώρες για τη γνώση και το πάθος τους για την προμήθεια και την παροχή υπηρεσιών.

Οι πρόσφατοι μεταπτυχιακοί προορισμοί έχουν συμπεριλάβει θέσεις με:

 • Rolls-Royce plc
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • CitiBank

Οι ρόλοι εργασίας περιλάμβαναν αναλυτές απογραφής, υπεύθυνους προμηθειών και διαχειριστές, διαχειριστές ναυτιλιακών εταιρειών, ελεγκτές αποθηκών, διαχειριστές μεταφορών, εφοδιαστικής και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύνδεσμοι με τη βιομηχανία

Το University of Salford μεγάλωσε από τα ιδρύματα του τέλους του 19ου αιώνα που παρείχαν ένα ταλαντούχο, τεχνικά καταρτισμένο και επαγγελματικό εργατικό δυναμικό για να υποστηρίξει τις ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Στον 21ο αιώνα, αυτό εξακολουθεί να είναι ισχυρό. Ενώ η βιομηχανία έχει αλλάξει σημαντικά, η ανάγκη για εκπαίδευση με επίκεντρο τον κλάδο είναι εξίσου σημαντική σήμερα.

Διδάσκουμε τις δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες και, ως εκ τούτου, οι απόφοιτοι μας απολαμβάνουν εξαιρετικές προοπτικές διεθνούς σταδιοδρομίας.

Το πρόγραμμα σπουδών στα μεταπτυχιακά μας προγράμματα εξισορροπεί την ακαδημαϊκή διδασκαλία και την επαγγελματική εμπειρία. Οι εταίροι του κλάδου μας δίνουν τη συμβολή τους στο πρόγραμμα σπουδών έτσι ώστε η διδασκαλία να αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της βιομηχανίας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες που θέλουν οι εργοδότες. Το Επιχειρηματικό Πρόγραμμα Καινοτομίας, το οποίο αποτελεί το τελευταίο τρίτο της μελέτης σας, έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει πραγματική εμπειρία ώστε να εφαρμόσετε τη θεωρία που έχετε μάθει.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 11, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,550 GBP
£ 14.400 Διεθνές / £ 8.550 UK
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Manchester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Manchester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών