Read the Official Description

Λεπτομέρειες μαθήματος

Στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, επικεντρώνεται όλο και περισσότερο η ανάγκη υιοθέτησης υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής για τις κοινότητες και διατηρούν το περιβάλλον και τους τοπικούς πολιτισμούς. Αυτό το μάθημα συμβάλλει στην κάλυψη της προκύπτουσας ζήτησης για διευθυντικά στελέχη με τη δυνατότητα εφαρμογής στρατηγικών τουριστικών στρατηγικών στο πλαίσιο του μάρκετινγκ, των λειτουργιών και της ανάπτυξης προϊόντων.

Θα εξερευνήσετε τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό και θα καταλάβετε ότι οι αρχές του υπεύθυνου τουρισμού είναι οι ίδιες με τις Yorkshire Dales καθώς βρίσκονται στην Γκάμπια. Εκτός από την ανάπτυξη της υποκείμενης γνώσης, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε, να εφαρμόζετε και να αξιολογείτε υπεύθυνες πολιτικές και πρακτικές στον τομέα του τουρισμού.

Αυτή είναι η μόνη υπεύθυνη τουριστική πορεία στον κόσμο που πιστοποιείται από το πρόγραμμα UNWTO.TedQual που έχει δημιουργήσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών. Δίδεται από το προσωπικό με εμπειρία από πρώτο χέρι στον τομέα της διαχείρισης του τουρισμού, της έρευνας και της παροχής συμβουλών, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί σας την παγκόσμια εμπειρία τους.

Οφέλη για το μάθημα

Για να υποστηρίξετε τις σπουδές σας, θα σας δοθεί ένας προσωπικός μέντορας της βιομηχανίας. Οι μέντορές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες του τουρισμού και όλοι έχουν αποφοιτήσει από αυτό το πρόγραμμα μάστερ, έτσι ώστε να καταλάβουν το ταξίδι σας. Ο μέντορας σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης σχετικά με την αναζήτηση σταδιοδρομίας, παροχής συμβουλών σχετικά με τις τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση του βιογραφικού σημειώματος και παροχής συμβουλών σχετικά με τις εργασίες, τα μαθήματα και την ισορροπία εργασίας / προσωπικής ζωής. Έχουμε πάνω από 20 μέντορες από περιοχές τόσο διαφορετικές όπως το πρόγραμμα Gambia Travel Foundation, TUI UK

Η διδασκαλία μας βασίζεται στη συμβουλευτική και την έρευνα στον κλάδο. Η ποιότητα της έρευνάς μας είναι εμφανής στα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στην Άσκηση Αξιολόγησης της Έρευνας που ολοκληρώθηκε το 2014, όπου ο Leeds Beckett κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη χώρα για αθλητικές και αθλητικές δραστηριότητες, για ψυχαγωγία και τουρισμό.

Το προσωπικό που διδάσκει αυτό το μάθημα έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο υπεύθυνο κίνημα τουρισμού και φιλοξενίας μέσω ερευνητικών και αναπτυξιακών εργασιών με τη βιομηχανία και την κυβέρνηση, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα. Η Lucy McCombes είναι πιστοποιημένος ελεγκτής Travelife και ο Δρ Simon Woodward είναι πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικού Τουρισμού ICOMOS-UK και διαχειριστής του Κέντρου Ερευνών Τοπίου.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο και μια επαγγελματική εμπειρία ενός έτους σε σχετικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Ταξιδιών, Τουρισμού, Φιλοξενίας, Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Μάρκετινγκ, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Οικολογίας, Ανάπτυξης, Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Διαχείρισης Έργων ή Σχεδιασμού.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις απαιτήσεις ακαδημαϊκής εισόδου αναμένεται να έχουν αντίστοιχη εμπειρία και κατάρτιση από ένα σχετικό περιβάλλον εργασίας.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας: IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω των 6,0, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Θα ενισχύσετε την ικανότητά σας να λειτουργείτε αποτελεσματικά σε στρατηγικό επίπεδο μέσα στους οργανισμούς προστασίας και τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και θα έχετε εμπειρία και εμπιστοσύνη για να σχεδιάσετε, να εφαρμόσετε και να διαχειριστείτε υπεύθυνα τουριστικά προγράμματα. Οι απόφοιτοι έχουν συνεχίσει να εργάζονται ως υπεύθυνοι διαχείρισης βιωσιμότητας και προϊόντων για ταξιδιωτικούς πράκτορες και έχουν αναλάβει ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε κυβερνητικά τμήματα και σε διεθνείς μη κυβερνητικούς οργανισμούς.

  • Σύμβουλος Υπεύθυνου Τουρισμού
  • Διαχειριστής βιώσιμων προϊόντων
  • Σύμβουλος Ανάπτυξης Φιλανθρωπίας
  • Διαχειριστής βιώσιμων προορισμών

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

Υπεύθυνη Θεωρία Τουρισμού

Αυτή η εισαγωγική ενότητα για το μάθημα εισάγει την έννοια του υπεύθυνου τουρισμού και εξασφαλίζει ότι όλοι οι μαθητές έχουν μια κοινή βάση γνώσεων σχετικά με τα τουριστικά περιουσιακά στοιχεία και την τουριστική βιομηχανία. (Αυτή η ενότητα δεν είναι διαθέσιμη σε φοιτητές πλήρους φοίτησης).

Διαχείριση Προορισμού Τουρισμού: Σχεδιασμός

Η ενότητα αυτή επικεντρώνεται στις στρατηγικές που διατίθενται για τη διαχείριση ενός προορισμού, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης του ρόλου των οργανισμών του δημόσιου τομέα και των τοπικών κοινοτήτων στη διαχείριση του τουρισμού και στην εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς μπορούν να συνεργαστούν με την κοινωνία των πολιτών για την επίτευξη των στόχων του υπεύθυνου τουρισμού διαχείριση.

Μάρκετινγκ Υπεύθυνος Τουρισμός

Αποκτήστε μια κατανόηση των αρχών και των διαδικασιών διαχείρισης του μάρκετινγκ και μάθετε να τις εφαρμόζετε στην τουριστική βιομηχανία, προκειμένου να ενθαρρύνετε τη βιώσιμη παραγωγή και την υπεύθυνη κατανάλωση.

Κοινότητες, Πολιτισμός

Εξερευνήστε τις σχέσεις μεταξύ των κοινοτήτων υποδοχής, της μοναδικής κουλτούρας και της κληρονομιάς τους, καθώς και των τουριστών που επισκέπτονται αυτούς τους προορισμούς. Θα αποκτήσετε μια κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν και δοκιμάζουν χώρους και πώς μπορούν να διαχειρίζονται υπεύθυνα αυτά τα μέρη και τα περιουσιακά στοιχεία της κληρονομιάς.

Τουρισμός για την τοπική οικονομική ανάπτυξη

Ανάπτυξη κριτικής κατανόησης των θεωρητικών εννοιών και πρακτικών στρατηγικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιοποίηση του τουρισμού και την προώθηση της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης, της ενδυνάμωσης της κοινότητας και της μείωσης της φτώχειας.

Φυσικός πόρος

Η ενότητα αυτή επικεντρώνεται στη σχέση του τουρισμού με τους φυσικούς πόρους. Θα αναπτύξετε αναλυτικές δεξιότητες και στρατηγικές για την αποτελεσματική διαχείριση των επισκεπτών σε φυσικές και αγροτικές περιοχές και για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των τουριστικών επιχειρήσεων.

Μέθοδοι έρευνας των μεταπτυχιακών φοιτητών

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει την εκμάθηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την έρευνα και την αξιολόγηση υπεύθυνων τουριστικών πρωτοβουλιών και την πραγματοποίηση ρεαλιστικών συστάσεων για βελτιώσεις.

Ερευνητικό Έργο Μάστερ

Αυτή η τελική ενότητα σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας σε έναν οργανισμό, προορισμό ή πρωτοβουλία της επιλογής σας και να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας για τη διαχείριση έργων και την επιχειρηματική έρευνα για να αξιολογήσετε και να βελτιώσετε την πρωτοβουλία, βασισμένη στη θεωρητική κατανόηση του υπεύθυνου τουρισμού.

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 5950. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 11500. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Headingley Campus

Η ιστορική πανεπιστημιούπολη Headingley βρίσκεται σε ένα πάρκο 100 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Λιντς.

Γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η διατήρηση της άνεσης είναι εύκολη στο Leeds Beckett - οι σουίτες μας είναι εύκολα προσβάσιμες, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του αθλητισμού.

Program taught in:
Αγγλικά

See 33 more programs offered by Leeds Beckett University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,950 GBP
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ. Διεθνείς φοιτητές: £ 11.500 ετησίως.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο