MSc Ψυχολογία (Βραβείο Μετατροπής)

Leeds Beckett University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc Ψυχολογία (Βραβείο Μετατροπής)

Leeds Beckett University

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αν έχετε μικρή ή καθόλου εμπειρία ψυχολογίας, αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία που απαιτούνται για ένα πρώτο βήμα προς μια καριέρα σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα. Το μάθημα έχει διαπιστευτεί από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) και εάν αποφοιτήσετε με μέσο όρο 50 τοις εκατό ή περισσότερο θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην BPS.

Θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη και κριτική κατανόηση της γνωσιακής, της κοινωνικής, της αναπτυξιακής και της βιολογικής ψυχολογίας, των ατομικών διαφορών και των εννοιολογικών και ιστορικών θεμάτων στην ψυχολογία. Προετοιμάζοντας την ολοκλήρωση της διατριβής σας, θα αναπτύξετε επίσης τις ερευνητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ποιοτικής έρευνας πέραν εκείνων που αναμένουν οι πτυχιούχοι.

Αυτό το μάθημα αφορά σπουδαστές που δεν έχουν σπουδάσει ψυχολογία πριν, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει προπτυχιακό πτυχίο με ψυχολογική συνιστώσα ή που έχουν αναλάβει προπτυχιακό πρόγραμμα ψυχολογίας μη διαπιστευμένο από το BPS.

Οφέλη για το μάθημα

Διαθέτουμε μια πλούσια εμπειρία στην παροχή μαθημάτων αναγνωρισμένων από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία, μια εξαιρετική φήμη για την ενθουσιώδη και εξαιρετικά κινητήρια διδασκαλία και υποστήριξη των φοιτητών μας και καινοτόμες μορφές αξιολόγησης. Το σύνολο του διδακτικού προσωπικού μας είναι ερευνητικό ενεργό και έχει τα κατάλληλα προσόντα για να υποστηρίξει τις σπουδές σας.

Η πορεία μας θα σας προσφέρει προστιθέμενη αξία σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας και στην αίτησή σας για μαθήματα που προσφέρουν Chartership, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα που απαιτούν αυτές τις ερευνητικές δεξιότητες. Η απασχολησιμότητα και ο σχεδιασμός σταδιοδρομίας τονίζονται σε όλη την πορεία μας με την κατάλληλη υποστήριξη ενσωματωμένη στη μάθηση σας. Οι ερευνητικές δεξιότητες που θα αναπτύξετε παρέχουν επίσης την ιδανική προετοιμασία για σπουδές για διδακτορικό.

Το μάθημά μας αποτελείται από 180 μονάδες (90 μονάδες ECTS) στο Επίπεδο 7: (7 x 20 πιστωτικές ενότητες, καθώς και ένα 40 ερευνητικό πρόγραμμα Masters). Κάθε 20 πιστωτικές ενότητες αντιστοιχούν σε 200 ώρες μαθησιακής μάθησης, από τις οποίες περίπου 30 ώρες μπορεί να είναι ώρες άμεσης επαφής, ενώ ο υπόλοιπος χρόνος διατίθεται για μαθησιακή μάθηση. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα, ανάλογα με το αν σπουδάζετε με μερική ή μερική απασχόληση. Η διπλωματική εργασία των μεταπτυχιακών φοιτητών θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του εξαμήνου 2 και της θερινής περιόδου.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα πτυχίο δεύτερης κατηγορίας και Μαθηματικά, Αγγλική γλώσσα

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας: IELTS 6,5 χωρίς ικανότητες κάτω των 6,0, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος είναι το πρώτο βήμα για μια σταδιοδρομία σε έναν από τους εξειδικευμένους τομείς της ψυχολογίας, όπως η υγεία, η κλινική, η συμβουλευτική, η εκπαιδευτική, η ιατροδικαστική, η επαγγελματική ή η αθλητική άσκηση και η ψυχολογία. Ο στόχος της απασχολησιμότητας και της σταδιοδρομίας τονίζεται και υποστηρίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας και οι ερευνητικές δεξιότητες που θα αναπτύξετε παρέχουν επίσης την ιδανική προετοιμασία για τη διδακτορική του διατριβή.

  • Ψυχολόγος
  • Σύμβουλος
  • Κοινωνικός / Ερευνητής Αγοράς

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

Καλλιέργεια

Μελετήστε αυτό το διαπιστευμένο μάθημα της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και θα αρχίσετε να επιδεικνύετε μια λεπτομερή και κριτική βασική κατανόηση μιας σειράς σύγχρονων θεμάτων, ερευνητικών μεθοδολογιών και πρακτικών στην Αναπτυξιακή, Κοινωνική και Ατομική Διαφορά Ψυχολογίας. Θα δείξετε επίσης την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα στην εφαρμογή της γνώσης και την κατανόηση του πώς ανακαλύπτεται και αναπτύσσεται η γνώση στην ψυχολογία των αναπτυξιακών, κοινωνικών και ατομικών διαφορών.

Ψυχολογική έρευνα

Αποκτήστε ένα θεμέλιο στην ψυχολογία ως επιστήμη, εξετάζοντας τις μεθόδους της έρευνας που χρησιμοποιήθηκε και την επίδραση της δοκιμασίας των υποθέσεων και των στατιστικών των συμπερασμάτων μέσα από την ανάπτυξη μεθόδων. Θα ασχοληθείτε με το σχεδιασμό και το σχεδιασμό της έρευνας και τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων χρησιμοποιώντας ποσοτικές και ποιοτικές μεθόδους.

Το μυαλό που ενσωματώθηκε

Διαδραστικά μάθετε και κατανοείτε μια σειρά θεμάτων στον τομέα των Βιολογικών, Γνωστικών και Σχετικών Ατομικών Διαφορών Ψυχολογίας και ενοποιείτε αυτές τις περιοχές πίσω στο σώμα, αντί να είστε εσωτεριστικά στο μυαλό. Η ενότητα αποσκοπεί να σας προσφέρει την ικανότητα να αξιολογήσετε κριτικά τα βασικά θέματα, τις έννοιες, τις θεωρητικές προσεγγίσεις και τις μεθοδολογίες έρευνας στο πλαίσιο της βιοψυχολογίας, της γνωστικής και ψυχικής ασθένειας και να αναπτύξετε μια εκτίμηση των πολλών εφαρμογών αυτών των ιδεών.

Σκέψη, Ζώντας

Θα ενθαρρυνθείτε να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε κριτικά τις σχέσεις μεταξύ εγκεφάλου και συμπεριφοράς, τόσο για τη σύγχρονη συμπεριφορά όσο και για την εξέλιξή μας. Θα διερευνήσετε τη γνωστική και βιολογική βάση της μνήμης, της σκέψης, της μάθησης, του συναισθήματος και της συνείδησης, για τους ανθρώπους και όπου υπάρχουν αποδείξεις, για ορισμένες από αυτές τις διεργασίες στα μη ανθρώπινα ζώα.

Εργαζόμενος

Ανάπτυξη ιδεών στην ψυχολογία των κοινωνικών, αναπτυξιακών και συναφών ατομικών διαφορών και κριτική εξέταση ορισμένων από τους κύριους τομείς του τρέχοντος ερευνητικού ενδιαφέροντος και της συζήτησης στον τομέα της κοινωνικής, αναπτυξιακής και σχετικής ατομικής διαφοράς ψυχολογίας.

Εφαρμογή Ψυχολογίας

Εξερευνήστε τις διαφορετικές διαδρομές για αναγνώριση ως Chartered Psychologist - θα βοηθηθείτε στην ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου PDP και ενός σχεδίου σταδιοδρομίας στις αρχές της καριέρας σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε κριτικά κάποια εφαρμογή ψυχολογικής έρευνας σε έναν πιθανό ή προοριζόμενο τομέα σταδιοδρομίας. Η ενότητα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί τα θέματα σε όλο το MSc, ειδικά την επαγγελματική και ερευνητική δεοντολογία, την εφαρμογή της θεωρίας της ψυχολογίας στην πρακτική του πραγματικού κόσμου και τις ερευνητικές μεθόδους αξιολόγησης.

Ψυχολογική έρευνα

Αυτή η ενότητα θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον σχεδιασμό της έρευνας και τόσο τις ποσοτικές όσο και τις ποιοτικές μεθόδους συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο της ενότητας Ψυχολογική έρευνα και στατιστικές. Θα αναπτύξει τις δεξιότητές σας που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της έρευνας διατριβής και την παραγωγή της διατριβής.

Διατριβή

Αναλάβετε ένα ερευνητικό πρόγραμμα στην ψυχολογία και επιδεικνύετε τις δεξιότητες που έχετε αναπτύξει στις ενότητες ερευνητικών μεθόδων. Επιπλέον, η ενότητα αυτή δίνει μεγάλη έμφαση στην αυτοδιαχείριση και παρέχει την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας στη διαχείριση έργων, την επίλυση προβλημάτων και την ανεξάρτητη σκέψη.

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 5950. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 11500. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Εργαστήριο βιοψυχολογίας

Στο εργαστήριό μας "CogBio", θα βρείτε υπολογιστές με εξειδικευμένο λογισμικό που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να αναλάβετε την ανάλυση δεδομένων και τη γνωστική και βιολογική ψυχολογία.

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Διαπροσωπικές ικανότητες σουίτα

Έχουμε πολλά ιδιωτικά δωμάτια που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις συμβουλευτικές σας ικανότητες. Έχουν εξοπλιστεί με εγκαταστάσεις εγγραφής έτσι ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε και να βελτιώσετε την πρακτική σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 13, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 17, 2018
Duration
Διάρκεια
12 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,950 GBP
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ. Διεθνείς φοιτητές: £ 11500 ετησίως.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Leeds, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 17, 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 17, 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Leeds, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών