MSc αναψυχή, τον τουρισμό και το περιβάλλον

Wageningen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc αναψυχή, τον τουρισμό και το περιβάλλον

Wageningen University

Το πρόγραμμα αναψυχή, τον τουρισμό και το περιβάλλον είναι μία από τις λίγες μελέτες αναψυχής και τουρισμού που σχετίζεται όλο τον κόσμο που δεν επικεντρώνονται στη διαχείριση ή την εμπορία. Πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα Master που περιλαμβάνει θεωρίες από πολλούς διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους? αντανακλά κριτικά τις τρέχουσες πρακτικές τουρισμού και ανοίγει συζητήσεις σχετικά με τις καινοτόμες ιδέες. Ο συνδυασμός αυτός μαζί με μια πολύ διεθνή ομάδα φοιτητών και καθηγητών είναι μοναδικό στον κόσμο.

Περίληψη του προγράμματος

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν ένα αυξανόμενο ποσοστό του ελεύθερου χρόνου και των χρημάτων τους σε δραστηριότητες αναψυχής και τουρισμού που σχετίζεται με. Το οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο των υπηρεσιών αναψυχής και τουρισμού στο περιβάλλον έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί. Τι παρακινεί τους τουρίστες να επισκεφθούν μακρινούς προορισμούς; Πώς αυτό επηρεάζει τα ταξίδια τους τοπικούς πολιτισμούς και τις οικονομίες; Και πώς τα θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα, την αυθεντικότητα, την ταυτότητα και την εμπορευματοποίηση ταιριάζει στην εικόνα; Κατά τη διάρκεια της διετούς Αναψυχή πρόγραμμα MSc, Τουρισμού και Περιβάλλοντος μπορείτε να μάθετε το σκεπτικό πίσω από τη μετατροπή του ορισμένες περιοχές στην αναψυχή και τον τουρισμό περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε έννοιες όπως το τοπίο, το διάστημα, τον τόπο, την τοπικότητα, την αυθεντικότητα και την αειφορία.

Ταχέως αναπτυσσόμενη και δυναμική στον τομέα
Με την ένταξη στην MSc αναψυχή, τον τουρισμό και το πρόγραμμα για το περιβάλλον, θα μελετήσει τα ζητήματα της ταχέως αναπτυσσόμενης αναψυχής και τουρισμού. Κοιτάς αναψυχή και τον τουρισμό από μια ιστορική και φιλοσοφική προοπτική, μαθαίνοντας για την κοινωνική και πολιτισμική θεωρία και πώς να εφαρμόσει αυτές με τη χρήση προηγμένων μεθόδων έρευνας και τεχνικών ανάλυσης. Το MSc ενσωματώνει το ρόλο των κυβερνητικών, τις επιχειρήσεις και τις οργανώσεις «τρίτου τομέα» στη διαδικασία της καινοτομίας προς μια βιώσιμη (τουρισμός) ανάπτυξη.

Κορυφαίοι μάθηση άκρη
Είναι ένα εξαιρετικά διεθνές πρόγραμμα? μέλη ΔΕΠ από πολλά μέρη του κόσμου έρχονται να Wageningen και να δώσει διαλέξεις, συγκεντρώνει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών εμπειρία. Θα συζητήσει μαζί τους και τους άλλους σχετικά με τις διαδικασίες της παγκοσμιοποίησης, καθώς και στην εμπειρία της αναψυχής και του τουρισμού στο πλαίσιο του χωροταξικού, φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Αμφισβήτηση της διεθνούς πρακτικής
Πρακτική σας μπορεί να σας μεταφέρει σε όλο τον κόσμο, όπως έχουμε οργανισμούς-εταίρους που βρίσκονται σε κάθε ήπειρο. Σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από αυτές, συχνά, η ζωή-μεταβαλλόμενες ευκαιρίες. Τα έργα είναι απίστευτα μεγάλη ποικιλία, που κυμαίνονται από τη μελέτη του βιώσιμου τουρισμού στο Περού για να γαστρονομική κουλτούρα στην Ισπανία και πολλά άλλα. Τρελαίνονται για την πρακτική σας μπορεί να είναι και οπουδήποτε μπορεί να σας πάρει, θα τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά επωφεληθούν από αυτό.

Αναπτύξτε μια διεθνή προοπτική
Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της μελέτης σε Wageningen είναι ότι θα συνεργαστούμε με φοιτητές και επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα διεθνών και πολιτισμικό υπόβαθρο. Μπορείτε να συζητήσουν κριτικά σύγχρονα ζητήματα στον τομέα της αναψυχής, του τουρισμού και του περιβάλλοντος, και να αναπτύξουν τη δική σας διεθνή προοπτική.

Μελλοντική σταδιοδρομία σας

Ψάχνετε για μια καριέρα που βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά MSc σας. Αυτό μπορεί να είναι στους τομείς της πολιτικής και του σχεδιασμού, της έρευνας, ή παροχή συμβουλών, και ανάπτυξης, ή ως επιχειρηματίας. Πολλοί απόφοιτοι μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο, που εργάζονται για κυβερνητικές υπηρεσίες και ΜΚΟ στον τομέα της ανάπτυξης και εφαρμογής πολιτικής. Άλλοι εργάζονται για γραφεία συμβούλων, ερευνητικά ινστιτούτα ή οργανισμούς που συνδέουν το δίκτυο αναψυχής και τουριστικούς οργανισμούς με ινστιτούτα διατήρησης, ή ιδιωτικές επιχειρήσεις με κρατικούς οργανισμούς και κοινότητες. Φυσικά, αν θέλετε να συνεχίσετε με την έρευνα, μπορείτε να εισάγετε ένα διδακτορικό πρόγραμμα, είτε εδώ στο Wageningen ή με πανεπιστήμια συνάδελφο σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ένα εκτεταμένο και καλά αναπτυγμένο δίκτυο για να προχωρήσει την καριέρα σας προς τα εμπρός.

Απόφοιτος κολλεγίου Ana Ραγκούζ «Εγώ λάτρευε και απόλαυσα εργάζονται για MSc μου! Μου έδωσε μια καταπληκτική ποικιλία των προσωπικών εμπειριών, διευρύνοντας τους ορίζοντές μου δουλεύοντας σε ομάδες με ανθρώπους από πολλές κουλτούρες και ειδικότητες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί τόσο καλά? Θα μπορούσα να βάλω αμέσως τη θεωρία στην πράξη, και έχω αναπτύξει την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά, εμπνέει για δημιουργική δράση. Σε κάποιο σημείο, οι σωστοί άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται, οι άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να εμπιστεύονται και να πάρει μαζί με, και δουλέψαμε σκληρά μαζί. Ήμουν σε θέση να λαμβάνουν υπόψη και την harvesThink και ΚΡΟΥΣΗ έργα HUB ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός -. Που μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε τον εαυτό μου »(www.impacthub.net)

Σχετικά προγράμματα MSc Διεθνών Σπουδών Ανάπτυξης MSc Management, Οικονομίας και Καταναλωτών Σπουδών MSc Ανάπτυξης και Αγροτικής Καινοτομίας MSc Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας Σπουδών MSc Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Προγραμματισμού

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εγγραφή στα MSc αναψυχή, τον τουρισμό και το περιβάλλον απαιτεί:
- Ένα πτυχίο (ή ισοδύναμο) σε ένα από τα κοινωνικά ή επιστήμες του χώρου.
Οι μαθητές αναμένεται επίσης να έχουν γνώση των μεθόδων και τεχνικών
έρευνα των κοινωνικών επιστημών και της γνώσης της αναψυχής, του τουρισμού και / ή κοινωνική γεωγραφία.
- Ένα μέσο βαθμό (GPA) για αυτό το BSc τουλάχιστον το 70% του μέγιστου βαθμού
- Άριστη γνώση της αγγλικής, τόσο των γραπτών και προφορικών
- Καλή γνώση στα μαθηματικά ή / και στατιστικά στοιχεία
- Βασικές δεξιότητες πληροφορικής

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
-
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Locations
Κάτω Χώρες - Wageningen
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Κάτω Χώρες - Wageningen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price ΕΕ / ΕΖΕΣ € 2.000 * Μη ΕΕ / ΕΖΕΣ € 16.000 *