MSc ανθρώπινη γεωγραφία: γεωγραφία του περιβάλλοντος

University of Amsterdam

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc ανθρώπινη γεωγραφία: γεωγραφία του περιβάλλοντος

University of Amsterdam

Περιβαλλοντική Γεωγραφία: Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Το μάστερ στην Περιβαλλοντική Γεωγραφία επικεντρώνεται στις αλληλεπιδράσεις ανθρώπου-οικοσυστήματος και βρίσκεται σε καλή θέση για να ρίξει φως στις αποθαρρυντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι έχουμε ξεπεράσει τη φέρουσα ικανότητά της Γης και πλησιάζουν τα πλανητικά όρια. Άλλα επιχειρήματα υποστηρίζουν ότι η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα μας εξοπλίσει την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων στο μέλλον. Το πρόγραμμα εστιάζει στη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των οικοσυστημάτων τους. Αυτό γίνεται με τη λήψη ενός ισχυρού Χωροταξικής και έρευνα της επίδρασης των δύο παγκόσμιες και τοπικές περιβαλλοντικές μεταβολές στον άνθρωπο.

Διακυβέρνηση της κλιματικής αλλαγής

Το μάστερ στην περιβαλλοντική γεωγραφία θα ξεκινήσει με μια ευρεία κάλυψη όλων των βασικών ζητημάτων και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στη διακυβέρνηση της αλλαγής του κλίματος - τα αίτια και τις επιπτώσεις, την πολιτική, τις πολιτικές και τα μέτρα που μπορούν να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή. Αυτό το πρόγραμμα θα εξετάσει τα αίτια της κλιματικής αλλαγής και θα εστιάζει στη δυναμική της ενέργειας και τη χρήση της γης προκλήσεις. Θα εξετάσει επίσης τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και να επικεντρωθεί στην αλλαγή υδρολογικές συνθήκες και η επίδρασή τους στην παγκόσμια βιοποικιλότητα, τα τρόφιμα, το νερό, τα προς το ζην και υποδομών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Δυναμική της πραγματικής ζωής και των σχέσεων σε διάφορα επίπεδα

Περιβαλλοντική Γεωγραφία δεν θα προσφέρουν μόνο μια αφηρημένη εστίαση, αλλά θα εξετάσει επίσης την πραγματική ζωή και τις σχέσεις δυναμική βιώσει

 • παγκόσμιο επίπεδο (αλλαγή των σχέσεων Βορρά-Νότου)
 • περιφερειακό επίπεδο (υπερεθνική και διασυνοριακή εμπειρίες)
 • εθνικό επίπεδο (πολιτικά διλήμματα και υβριδικά ρυθμίσεις διακυβέρνησης)
 • και τοπικό επίπεδο (οι δυνατότητες και τα όρια της δράσης σε συγκεκριμένα πλαίσια, είτε αστικές ή αγροτικές).

Σπουδές Γεωγραφία στο Άμστερνταμ

Γεωγραφία είναι όλα σχετικά με τις σπουδές τους ανθρώπους, χώρο και τον τόπο - και το Άμστερνταμ είναι το ιδανικό μέρος για να το κάνουμε αυτό. Πρώτα απ 'όλα η ίδια η πόλη της Άμστερνταμ είναι η ιδανική τοποθεσία και διασταύρωση με τη μελέτη, τη διερεύνηση, την εμπειρία γεωγραφία. Δεύτερον, το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, ένα σημαντικό ερευνητικό πανεπιστήμιο, προσφέρει το πρόγραμμα Μάστερ διδάσκονται από ένα από τα υψηλότερα κατατάσσεται τμήματα γεωγραφίας στην ηπειρωτική Ευρώπη. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Ανωτάτη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών (GSSS) του Άμστερνταμ παρέχει μια ζωντανή και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Η GSSS τιμές ποικιλομορφία τόσο στην έρευνα όσο και ακαδημαϊκό περιεχόμενο, το ακαδημαϊκό προσωπικό και μαθητικό πληθυσμό.

Έμφαση στην έρευνα: το ακαδημαϊκό προσωπικό

Οι διδάσκοντες στο Μεταπτυχιακό κομμάτι Περιβαλλοντικής Γεωγραφίας είναι όλοι ενεργοί ερευνητές που συμμετέχουν στο Άμστερνταμ Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών Ερευνών (AISSR), τα ερευνητικά κέντρα του Άμστερνταμ όπως το Κέντρο Πολεοδομικών Μελετών, IMES, πρόσβαση της Ευρώπης και πολλά διεθνή ερευνητικά δίκτυα και σχέδια. Φέρνουν αυτή την ερευνητική πείρα και τα δίκτυά τους στο πρόγραμμα. Το τραγούδι βασίζεται σε έρευνα αιχμής έργα από τη σχετική ερευνητική ομάδα του Άμστερνταμ Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών Ερευνών. Insights από αυτά τα ερευνητικά έργα έχουν ενταχθεί στο κύριο θεματικό φυσικά, και τα έργα διατριβή του Δασκάλου που λαμβάνουν χώρα κατά το δεύτερο εξάμηνο του προγράμματος. Η διδασκαλία σε αυτό το κομμάτι είναι οργανωμένη σε μικρές ομάδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρή έρευνα κλίμακα κοινότητες στις οποίες το ακαδημαϊκό προσωπικό και οι σπουδαστές συνεργάζονται στενά σε μια λιγότερο τυπική και πιο ανοικτό περιβάλλον.

Προφίλ Φοιτητών

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος Ανθρωπογεωγραφία καλωσορίζει

 • τόσο σε διεθνές όσο και Ολλανδών φοιτητών?
 • τόσο UvA αποφοίτους και φοιτητές από άλλα (ολλανδικά και αλλοδαπά) πανεπιστήμια?
 • τόσο σπουδαστές με πτυχίο στην Ανθρωπιστική Γεωγραφία & Σχεδιασμό όσο και φοιτητές με πτυχίο πανεπιστημίου σε σχετικό κλάδο και τομέα σπουδών.

Αυτό κάνει την ομάδα των μαθητών σε μεγάλο βαθμό και τα αποτελέσματα σε μια διεθνή τάξη με ελκυστικές ομαδικές συζητήσεις και όλοι οι συμμετέχοντες φέρνουν στο συγκεκριμένο ιστορικό και τις εμπειρίες τους. Το πρόγραμμα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και απαιτητική, και περιμένουμε τους μαθητές να αφιερώσουν την πλήρη προσοχή στις σπουδές τους, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους. Οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά στο περιεχόμενο του προγράμματος από την οργάνωση κομμάτι συνεδρίες του σεμιναρίου, αλλά και τη συνεχή αμφισβήτηση από τους εμπλεκόμενους στο ακαδημαϊκό προσωπικό να εξερευνήσουν τα όρια της ανθρώπινης γεωγραφίας.

Αρμοδιότητες

Μέσα σε διάφορους διεπιστημονική και προσανατολισμένη πρόβλημα σχέδια, το πρόγραμμα ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε:

 • GIS - Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών
 • Social Science Research Methods - τόσο ποιοτικές μεθόδους, ποσοτικές μεθόδους και μεθόδους μικτής?
 • Παρουσίαση και Επικοινωνίας - να ρίξει μια ιδέα ή να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας?
 • Συνεργασία - να εργάζονται σε ομάδες και αξιολογούν το έργο των συνομηλίκων.

Ο συνδυασμός του δίδαξε τις δεξιότητες, μαζί με το κομμάτι εξειδίκευση και την εστίαση στην εργασία θα προετοιμάσει τους μαθητές για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία ως γεωγράφος σε ένα ευρύ φάσμα των θεσμικών πλαισίων: είτε δημόσια υπηρεσία, κερδοσκοπικό τομέα ή την κοινωνία των πολιτών, είτε σε τοπικό, εθνικό, διεθνείς ή διεθνείς οργανώσεις.

Φιλοδοξία στην έρευνα;

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα της μελέτης, προσφέρουμε επίσης μια διετή έρευνα Μάστερ στη Διεθνή Αναπτυξιακών Μελετών και Πολεοδομικών Μελετών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 21, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Locations
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ. Οι σπουδαστές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 14.740 ευρώ ετησίως.