MSc αρχιτεκτονική τοπίου και το σχεδιασμό

Wageningen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc αρχιτεκτονική τοπίου και το σχεδιασμό

Wageningen University

Η Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμός προγράμματος Τοπίου σας διεγείρει να φτάσουν στην κορυφή στον τομέα της χωροταξίας, της αρχιτεκτονικής τοπίου και ερευνητικό τοπίο. Η μελέτη περιλαμβάνει την έρευνα, το σχεδιασμό και το σχεδιασμό του τοπίου για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν θέσεις για να είναι λειτουργική, ουσιαστική, βιώσιμη και όμορφη.

Περίληψη του προγράμματος

Τοπία αποτελούν περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Φυσικά τοπία είναι συχνά όμορφα από μόνα τους, όμως τα περισσότερα από αυτά που ζούμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα της περίπλοκης αλληλεπίδρασης μας με τον φυσικό κόσμο. Η νέα γενιά των αρχιτεκτόνων τοπίου και χωροτάκτες κατανοήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη διαμόρφωση και τη δημιουργία των τοπία που σχηματίζουν ένα βασικό στοιχείο του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Ο στόχος σας είναι να μελετήσει και να σχεδιάσει βιώσιμες λύσεις για σημαντικές προκλήσεις τοπίου, όπως η κλιματική αλλαγή, τις ενεργειακές ανάγκες, την υγεία, την ασφάλεια των τροφίμων και την αστικοποίηση.

Ειδικότητες

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο ειδικότητες: Αρχιτεκτονική τοπίου και του χωροταξικού σχεδιασμού.

Αρχιτεκτονική τοπίου Πρωταρχικός στόχος σας ως αρχιτέκτονας τοπίου Wageningen είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μητροπολιτικών τοπία που βρίσκονται στις εκβολές και δέλτα σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσουν μια βιώσιμη σχέδια που βασίζονται σε μια ενδελεχή διερεύνηση των οικολογικών, συμπεριφοράς και αισθητική κλάδους.

Χωροταξίας Ως χωρικό σχεδιασμό που αναπτύσσονται σενάρια για μελλοντική μετατροπή του τοπίου και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εν λόγω σεναρίων για πολλούς και διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς. Μπορείτε να μελετήσει τις διαδικασίες προγραμματισμού και να δημιουργήσουν και να οργανώσουν την θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται για χωρικές παρεμβάσεις.

Μελλοντική σταδιοδρομία σας

Μόλις βαθμολογήσει με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και Προγραμματισμού, είστε καλά προετοιμασμένοι για μια καριέρα ως αρχιτέκτονας τοπίου, ο χωροταξικός σχεδιασμός σύμβουλος, διευθυντής του προγράμματος, πολιτική σύμβουλος και ακαδημαϊκή ή εφαρμόζονται ερευνητής. Πολλοί από τους αποφοίτους μας κατέχουν διευθυντικές θέσεις σε συμβουλευτικές και τεχνικές εταιρείες, προγραμματισμός και ο σχεδιασμός γραφεία, πίνακες νερό συνοικία, κυβερνητικές υπηρεσίες και πανεπιστήμια. Ένα έργο αριθμό για μεγάλες πολυεθνικές, ενώ άλλοι έχουν δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση ή απασχολούνται από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Οι μαθητές Ruud Tak και Jesper Borsje Για τη διατριβή τους, Jesper και Ruud διερευνηθεί η βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού στις παράκτιες τοπία. Επισκέφθηκαν Ριβιέρας του Ντουμπρόβνικ στην Κροατία για την μελέτη περίπτωσης τους και να διερευνηθούν και να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη στρατηγική σχεδιασμού για την ανάπτυξη του τουρισμού. Τα σχέδιά τους σε περιφερειακή και τοπική κλίμακα δείξει πώς site-specific ταυτότητες τοπίο μπορεί να λειτουργήσει ως βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού. «Επισκεφθήκαμε περιοχή μελέτης μας δύο φορές. Θα διερευνηθεί η περιοχή μας, συμμετείχαν σε εργαστήρια, και πραγματοποίησε συνεντεύξεις με κατοίκους της περιοχής. Αυτό μας έδωσε μοναδικές γνώσεις στα θέματα που προκύπτουν κατά την εργασία σε έναν διαφορετικό πολιτισμό και το τοπίο. "

Σχετικά προγράμματα MSc Γη και Περιβάλλον MSc Διεθνών Σπουδών Ανάπτυξης MSc Ανάπτυξης και Αγροτικής Καινοτομίας MSc Geo-πληροφορίες Επιστήμη MSc Δασών και Προστασίας της Φύσης

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εγγραφή στο Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Προγραμματισμού απαιτεί:
- Ένα πτυχίο (ή ισοδύναμο) σε ένα πεδίο της επιστήμης σχετικά με το πρόγραμμα.
Αν σας ενδιαφέρει σε μεγάλες Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο πλαίσιο της μελέτης
προγράμματος, η Admissions επιτροπή της Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Προγραμματισμού ζητά
μπορείτε να υποβάλετε στο portfolio σας, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεξιότητες σχεδιασμού σας.
- Ένα μέσο βαθμό (GPA) για αυτό το BSc τουλάχιστον το 70% του μέγιστου βαθμού
- Άριστη γνώση της αγγλικής, τόσο των γραπτών και προφορικών
- Καλή γνώση στα μαθηματικά ή / και στατιστικά στοιχεία
- Βασικές δεξιότητες πληροφορικής

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
-
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Locations
Κάτω Χώρες - Wageningen
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Κάτω Χώρες - Wageningen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price ΕΕ / ΕΖΕΣ € 2.000 * Μη ΕΕ / ΕΖΕΣ € 16.000 *