MSc γεωγραφική διαχείριση και εφαρμογών πληροφορικής

Wageningen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc γεωγραφική διαχείριση και εφαρμογών πληροφορικής

Wageningen University

Η σημερινή κοινωνίες απαιτούν όλο και περισσότερες γεωγραφικές πληροφορίες. Σκεφτείτε χωροταξικού σχεδιασμού, η ανάλυση της εξάπλωσης των επιδημικών ασθενειών, τη διαχείριση του κινδύνου, συστήματα πλοήγησης, υπηρεσίες βασισμένες στη θέση, ανάλυση κίνησης, επαυξημένης πραγματικότητας, η αύξηση της χρήσης των χαρτών και γεωγραφικών πληροφοριών εθελοντικά.

GIMA Η πορεία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα MSc, με επίκεντρο τη διαχείριση και την εφαρμογή των γεωγραφικών πληροφοριών από επιστημονική άποψη. Δύο επιπλέον πτυχές συμβάλλουν στην μοναδικότητα του προγράμματος GIMA: GIMA είναι μια κοινοπραξία που περιλαμβάνει τέσσερα φήμης ολλανδικά πανεπιστήμια: Ουτρέχτη, Delft, Τβέντε και Wageningen? και GIMA είναι ένα συνδυασμένο πρόγραμμα μάθησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνουν τα περισσότερα από τις σπουδές σας από τον τόπο στον οποίο θα μελετήσει τις καλύτερες (σπίτι ή το γραφείο). Μόνο η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα της κάθε ενότητας είναι στην τάξη με βάση.

Περίληψη του προγράμματος

Το MSc Διαχείρισης Γεωγραφικών Πληροφοριών και Εφαρμογές (GIMA) προσφέρει μια προκλητική πρόγραμμα στον τομέα των Γεωγραφικών Επιστημών Πληροφοριών (GIS). Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στον τομέα της διαχείρισης των γεω-πληροφοριών και γεω-πληροφοριών εφαρμογές. Ως μια μελλοντική ειδικός γεω-πληροφοριών, θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο αριθμό θεμελιωδών ζητημάτων στη σημερινή κοινωνία, όπως: Γιατί οι γεωγραφικές πληροφορίες που χρειάζονται και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση προβλημάτων στην ευρύτερη ποικιλία των πεδίων εφαρμογής (όσον αφορά τη διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας , η χωροταξία, location-based services, τον προσανατολισμό και την πλοήγηση, την τοποθεσία των σημείων πώλησης, χωρικές πτυχές του εγκλήματος, την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και ανθρωπιστικών καταστροφών); Πώς μπορούν να σχεδιαστούν και να εφαρμοστούν λύσεις που βασίζονται στην τεχνολογία απόδειξη της έννοιας γεω-πληροφοριών και γεω-πληροφοριών για τα κοινωνικά προβλήματα και πώς μπορεί η ποιότητα και usabiliy να αξιολογηθούν; Ποιες είναι οι κατάλληλες έννοιες, μεθόδους και τεχνικές για τη διαχείριση των γεω-πληροφοριών και των διαδικασιών γεω-πληροφοριών, η οποία μπορεί να συνεπάγεται διεπιστημονική ομαδική εργασία; Το πρόγραμμα GIMA ασχολείται με όλα αυτά τα θέματα και, διδάσκει, μεταξύ άλλων, πώς να εφαρμόζουν και να διαχειρίζονται γεω-πληροφοριών σε οργανισμούς και προγράμματα με κριτικό πνεύμα κατανόησης και χρησιμοποιώντας τις θεωρίες και την τεχνολογία state-of-the-art γεω-πληροφοριών.

Ιδιαιτερότητες του προγράμματος

Ως φοιτητής, έχετε πρόσβαση στην μεγάλη πισίνα εμπειρογνωμόνων από όλα τα τέσσερα πανεπιστήμια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήρους απασχόλησης (δύο χρόνια) ή parttime (τέσσερα χρόνια) πρόγραμμα. Υπάρχουν εξαιρέσεις για τους σπουδαστές που έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία, καθιστώντας δυνατή την ολοκλήρωση ενός προγράμματος μερικής απασχόλησης σε περίπου τρία χρόνια. GIMA είναι ένα συνδυασμένο πρόγραμμα εκμάθησης. Αποτελείται από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (85%) με εβδομάδων επαφής στα τέσσερα πανεπιστήμια (15%).

Μελλοντική σταδιοδρομία σας

Οι απόφοιτοι έχουν άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας. Η ζήτηση για τα διευθυντικά στελέχη και ειδικοί εφαρμογή στη γεω-πληροφοριών στην επαγγελματική αγορά αυξάνεται συνεχώς. Οι απόφοιτοι μας απασχολούνται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (από εταιρείες, εταιρείες συμβούλων, κρατικούς οργανισμούς και ερευνητικά ινστιτούτα) ως διαχειριστές, ειδικούς και ερευνητές.

Απόφοιτος κολλεγίου Gineke Snoeren Σύμβουλος επιχειρήσεων σε ESRI Nederland. "GIS προσφέρει πολλές ευκαιρίες και θα γίνει πιο σημαντική στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να εγγραφούν στο εν λόγω πρόγραμμα. Το μάθημα έχει δύο πλεονεκτήματα. Κατ 'αρχάς, δεν εστιάζει αποκλειστικά σε τεχνικές GIS, αλλά και σε επίπεδο διαχείρισης. Δεύτερον, η μικτή σύστημα εκμάθησης είναι μεγάλη, διότι συνδυάζει τη διδασκαλία του επαφή με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μπορείτε να σπουδάσουν σε δικό σας χρόνο με λιγότερες ώρες επαφής, αλλά εξακολουθεί να επικοινωνήσουν με τους καθηγητές και τους μαθητές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν είναι μόνο η ολλανδική και ξένους φοιτητές λαμβάνουν την πορεία, αλλά και άτομα που ήδη απασχολούνται στον τομέα των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών. Μπορείτε να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο ».

Σχετικά προγράμματα MSc Geo-πληροφορίες Επιστήμη

Προϋποθέσεις Εισόδου

- Πτυχίο σε σχετικό τομέα της επιστήμης.
-. Βασικές γνώσεις και εμπειρία στη γεω-πληροφοριών (Το βιβλίο
«Αρχές Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών» από τον Rolf de Με, (ITC σειράς των σχολικών εγχειριδίων),
ISBN 90-6164-226-4 Υποτίθεται τις βασικές γνώσεις.)
- Επαρκής γνώση και πρακτική εμπειρία στη χρήση της αγγλικής γλώσσας.
- Η πρακτική εμπειρία στον τομέα γεω-πληροφοριών είναι επωφελής.
- Άριστη γνώση της αγγλικής, τόσο των γραπτών και προφορικών

Υποβολής αίτησης και αποδοχής Αυτό το πρόγραμμα είναι νηολογημένα στην CROHO ως MSc Γεωγραφικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, κωδικός 60732. Αίτηση για την GIMA προχωρά μέσω του πανεπιστημίου της Ουτρέχτης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Ιουνίου 2015 για το πρόγραμμα που ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2015.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
Δωρεάν
Locations
Κάτω Χώρες - Wageningen
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Κάτω Χώρες - Wageningen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
ΕΕ / ΕΖΕΣ € 2.000 * Μη ΕΕ / ΕΖΕΣ € 16.000 *