MSc διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος

Wageningen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος

Wageningen University

Το πρόγραμμα διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος είναι ένα διεθνές και διαδραστικό πρόγραμμα που παρέχει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών της θεωρίας, τα εργαλεία και την εφαρμογή. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές να κατευθύνουν τη μελλοντική μήκος της διαδρομής της αειφόρου αστικοποίησης.

Περίληψη του προγράμματος

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι μια ολοένα και αστική μία. Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, μια μεγάλη μεταβολή του πληθυσμού έχει συμβεί από αγροτικές σε αστικές περιοχές. Οι πόλεις κατέχουν πλέον το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού και υπολογίζεται ότι τρεις στους πέντε ανθρώπους θα ζουν σε αστικό περιβάλλον μέχρι το 2030. Η εξέλιξη αυτή ζητεί τη λήψη μέτρων για τον έλεγχο των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της αστικοποίησης, όπως η αυξανόμενη κυκλοφορία, η αύξηση των εκπομπών των αποβλήτων, η επιδείνωση της ποιότητας του αέρα και των υδάτων, και η άνοδος κατανάλωση ενέργειας και πόρων. Ιδιαίτερη ανησυχία είναι η ταχύτητα και η κλίμακα της αστικοποίησης στον αναπτυσσόμενο κόσμο, όπως πολλές χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής πόλεις είναι σε θέση να παρέχουν επαρκή στέγαση και βασικές αστικές υπηρεσίες. Ανεπαρκή συστήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, αποκομιδής απορριμμάτων και τη διαχείριση των αποβλήτων είναι η αιτία της σοβαρής ρύπανσης και των κινδύνων για την υγεία των αστικών. Αειφόρος διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος έχει καταστεί μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για το μέλλον.

Το πρόγραμμα MSc διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις προοπτικές, τις έννοιες και τα εργαλεία για τη διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα ενώνει τέσσερις βασικές προοπτικές για το αστικό περιβάλλον: την ποιότητα του περιβάλλοντος και της υγείας, των περιβαλλοντικών υποδομών και της τεχνολογίας, τη χωροταξία και τη διακυβέρνηση. Εκτός ολοκληρωμένες θεωρίες και απόψεις από διάφορες ειδικότητες, διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος απαιτεί τεχνικές και διοικητικές ικανότητες και τις δεξιότητες για την εφαρμογή της. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα παρέχει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών της θεωρίας, τα εργαλεία και την εφαρμογή. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη μιας διεπιστημονικής Outlook, κριτική σκέψη, αναλυτική επίλυση προβλημάτων και πρακτικών δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων μέσω ενός συνδυασμού της ομαδικής εργασίας, πρακτικές ασκήσεις προσομοίωσης, εκδρομές και ατομικό ερευνητικό έργο.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε μια χώρα και την οργάνωση όπως επιθυμείτε. Οι μαθητές μπορούν να διεξάγουν μείζονες ερευνητικές διατριβή τους εντός επτά κομμάτια διατριβής:
• Περιβαλλοντική Οικονομία
• Περιβαλλοντική Πολιτική
• Ανάλυση Περιβαλλοντικών Συστημάτων
• Επιστήμη Γεω-πληροφορική
• Μελέτες Διαχείρισης
• Χωροταξικό Σχεδιασμό
• Μηχανική Urban Systems

Πειραματική έρευνα διατριβή θα είναι συνήθως μέρος των εν εξελίξει ερευνητικών προγραμμάτων των ομάδων καρέκλα ή ερευνητικά ινστιτούτα του Wageningen UR. Σε αντίθετη περίπτωση, τα θέματα διατριβή προέρχονται από το δικό ερευνητικά ενδιαφέροντα του μαθητή ή από τις συζητήσεις με τους πιθανούς επόπτες.

Μελλοντική σταδιοδρομία σας

Οι απόφοιτοι από το MSc διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος είναι καλά εξοπλισμένα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση ως διδακτορικός φοιτητής ή να αρχίσει σταδιοδρομία ως ερευνητής, σύμβουλος ή σύμβουλος για παράδειγμα, οι εταιρείες κοινής ωφέλειας, τις υπηρεσίες ή τις μεταποιητικές βιομηχανίες, ή σε κυβερνητικές οργανώσεις.

Απόφοιτος Ίντρα Firmansyah «Το MSc διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος με βοήθησε πολύ στην απόκτηση γνώσης τόσο της περιβαλλοντικής τεχνολογίας και της διαχείρισης. Μετά την αποφοίτησή μου το 2011, επέστρεψα στην πατρίδα μου, την Ινδονησία, όπου εργάστηκα για την εταιρεία Royal HaskoningDHV σε ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην αστική ανάπτυξη αποχέτευση. Πρόσφατα, άρχισα το διδακτορικό του δίπλωμα στο Wageningen UR σχετικά με το θέμα του κλεισίματος των κύκλων των θρεπτικών συστατικών από την επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων οικιακών αποβλήτων (νερό) στον τομέα της γεωργίας και της υδατοκαλλιέργειας, λαμβάνοντας το νησί της Καραϊβικής Άγιος Ευστάθιος ως μελέτη περίπτωσης. Αυτή η έρευνα είναι διεπιστημονική και απαιτεί συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του χωροταξικού σχεδιασμού, οι νέες εγκαταστάσεις υγιεινής, της γεωργίας και της υδατοκαλλιέργειας. "

Σχετικά προγράμματα MSc Περιβαλλοντικές Επιστήμες MSc Διεθνών Σπουδών Ανάπτυξης MSc Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Προγραμματισμού

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εγγραφή στα MSc διαχείρισης του αστικού περιβάλλοντος απαιτεί:
- Ένα πτυχίο (ή ισοδύναμο) σε σχετικό τομέα της μελέτης.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον σύμβουλο μελέτη για το σκοπό αυτό.
- Ένα μέσο βαθμό (GPA) για αυτό το BSc τουλάχιστον το 70% του μέγιστου βαθμού
- Άριστη γνώση της αγγλικής, τόσο των γραπτών και προφορικών
- Καλή γνώση στα μαθηματικά ή / και στατιστικά στοιχεία
- Βασικές δεξιότητες πληροφορικής

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
-
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Locations
Κάτω Χώρες - Wageningen
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Κάτω Χώρες - Wageningen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price ΕΕ / ΕΖΕΣ € 2.000 * Μη ΕΕ / ΕΖΕΣ € 16.000 *