MSc σε Κίνδυνο, Ανθεκτικότητα και Διαχείριση Ακεραιότητας

Glasgow Caledonian New York College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc σε Κίνδυνο, Ανθεκτικότητα και Διαχείριση Ακεραιότητας

Glasgow Caledonian New York College

Η ριζική διαφάνεια καθίσταται ο κανόνας για κάθε πτυχή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων - και οι καταναλωτές, οι εργαζόμενοι, οι επενδυτές και οι κυβερνήσεις καθίστανται όλο και πιο έντονες στη διεκδίκηση πιο δεοντολογικών και βιώσιμων πρακτικών. Δικαίως.

Το blockchain, η ολοκληρωμένη αναφορά, τα προγράμματα δημοσιοποίησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και οι πιέσεις σε πραγματικό χρόνο των κοινωνικών μέσων σημαίνουν ότι περισσότερες επιχειρήσεις προτίθενται να ανοίξουν τον εαυτό τους στον δημόσιο έλεγχο - και να εκθέσουν τους νέους κινδύνους. Οι διαχειριστές Nimble σε αυτό το περιβάλλον πρέπει να προβλέψουν αυτούς τους κινδύνους και να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε όλα, από τις απάνθρωπες εργασιακές πρακτικές ενός προμηθευτή έως τις αυξημένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ενίσχυσης της παραγωγής.

Ως φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Μάστερ σε Κινδύνους, Ανθεκτικότητας και Διαχείρισης Ακεραιότητας στο Glasgow Caledonian New York College (GCNYC), θα αποκτήσετε τις γνώσεις και την πρακτική εξειδίκευση για να περιηγηθείτε στις πολυπλοκότητες και τις προκλήσεις του δυναμικού και αυξανόμενου πεδίου κινδύνου διαχείριση.

Σε αυτό το μέρος ή πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, θα:

 • Δημιουργία δεξιοτήτων για τη θέσπιση πολιτικής και δομών κινδύνου
 • Μάθετε τις διαδικασίες σχεδιασμού και ανασκόπησης για τη διαχείριση του κινδύνου
 • Εφαρμογή διαδικασιών οικοδόμησης για αντιμετώπιση κινδύνου
 • Μάθετε πώς να αναπτύξετε προγράμματα έκτακτης ανάγκης και συνέχειας των επιχειρήσεων

Η Glasgow Caledonian είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Η σχολή μας δημοσιεύει μελέτες υψηλού αντίκτυπου σχετικά με θέματα όπως η ρύθμιση του ασφαλιστικού κινδύνου, η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία, η διαχείριση κινδύνων για την υγεία, η διαχείριση του χρηματοοικονομικού κινδύνου και περισσότερο - συμβάλλοντας τόσο στη δημόσια γνώση όσο και στο κοινό καλό.

Η GCNYC φέρνει αυτήν την παράδοση αριστείας στη Νέα Υόρκη, μια σημαντική παγκόσμια επιχειρηματική και οικονομική πρωτεύουσα. Αυτό το γρήγορο πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να χειριστείτε τις βασικές ανησυχίες των στελεχών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, επιτρέποντάς σας να κάνετε το επόμενο βήμα προς μια επιτυχημένη και ικανοποιητική σταδιοδρομία.

Εκτός από τα μαθήματα που διδάσκονται από τη σχολή με σοβαρή πραγματική και ακαδημαϊκή εμπειρία, θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις σε βάθος κριτική, αναλυτικές και ερευνητικές σας ικανότητες μέσα από μια γραπτή διατριβή.

Πτυχιακές Προοπτικές

Ως πτυχιούχος του Master's Risk, Resilience και Integrity Management, θα είστε ένας εξαιρετικά ανταγωνιστικός υποψήφιος για ευκαιρίες απασχόλησης στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο.

Οι σπουδαστές μπορούν να ξεκινήσουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, ανάλυσης κινδύνου, συντονισμού κινδύνων, διαχείρισης ασφαλιστικών επιχειρήσεων και συνέχειας και πολλά άλλα - σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών τομέων: τραπεζικές, ασφαλιστικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, μεταφορές, κατασκευές και κυβέρνηση.

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

 • Τετραετές πτυχίο σε οποιοδήποτε θέμα, με τουλάχιστον 2,7 GPA ή ισοδύναμο διεθνές προσόν από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα: IELTS 6 (με 5,5 σε κάθε υπο-βαθμολογία) ή ισοδύναμο

Διδακτέα ύλη

 • Επιχειρηματική Στρατηγική ως Μέσο Οικονομικής, Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας
 • Πλοήγηση στην Παγκόσμια Αλλαγή: Επιχειρηματικές Πρακτικές για το Κοινό Καλά
 • Βασισμένες στην αξία ηγετικές ικανότητες για έναν διασυνδεδεμένο κόσμο
 • Ηθική και Εταιρική Διακυβέρνηση
 • Επιχειρηματικός κίνδυνος και μοντελοποίηση
 • Επιχειρησιακή Συνέχεια και Διαχείριση Κρίσεων
 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Διατριβή

Υποτροφίες

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση και γίνονται δεκτοί για σπουδές θα είναι επιλέξιμοι για υποτροφία. Οι όροι και προϋποθέσεις μπορούν να ισχύουν και η υποτροφία είναι διαθέσιμη μόνο σε φοιτητές που δεν χρειάζονται Visa για να σπουδάσουν στις ΗΠΑ.

Εμπειρία των σπουδαστών

Το Master's σε Διαχείριση Κινδύνου, Ανθεκτικότητας και Ακεραιότητας εκμεταλλεύεται τους παγκόσμιους δεσμούς της GCNYC και τη θέση της NYC. Η στενή ακαδημαϊκή μας κοινότητα αποτελείται από μια ποικιλόμορφη ομάδα εξειδικευμένων δημιουργικών δημιουργών αλλαγών από όλο τον κόσμο. Το GCNYC βασίζεται στη μακροχρόνια φήμη της GCU, ενώ ανοίγει νέες δυνατότητες διεθνούς συνεργασίας και καινοτομίας.

Η εμπειρία σας στο GCNYC θα είναι τόσο προκλητική όσο και συναρπαστική. Θα εργαστούμε από κοινού, μαθαίνουμε και αμφισβητούμε ο ένας τον άλλον. Θα έχετε βασικά μαθήματα με φοιτητές από όλα τα προγράμματα μόδας και χρηματοδότησης μας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μάθετε από πολύ διαφορετικές οπτικές γωνίες και να κάνετε συνδέσεις μεταξύ των βιομηχανιών.

Τα μικρά μεγέθη των τάξεων εξασφαλίζουν σημαντικές αλληλεπιδράσεις με καθηγητές και προσκεκλημένους ομιλητές. Θα κάνεις πραγματικές συνδέσεις ενώ μαθαίνεις από ανθρώπους που μπορούν να ασχοληθούν με την ακαδημαϊκή θεωρία και την πραγματική εμπειρία - και που αρνούνται να συμβιβαστούν μεταξύ της επιτυχίας της σταδιοδρομίας και του κοινού καλού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 14, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
34,650 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Lower East Side, New York, NY
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης: Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates