MSc σε συστήματα πληροφοριών διαχείρισης

Kadir Has University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc σε συστήματα πληροφοριών διαχείρισης

Kadir Has University

MIS σχολή εκμάθησης και της έρευνας σχετικά με την εφαρμογή των πληροφοριακών συστημάτων σε οργανισμούς. Αυτό περιλαμβάνει τη μελέτη των κοινωνικών δικτύων, το cloud computing, Τεχνολογιών Πληροφορικής (IT) καταναλωτικοποίηση, εικονική πραγματικότητα, τα συστήματα διαπραγμάτευσης, τεχνολογίες συνεργασίας, αυτοματισμού γραφείου, ηλεκτρονικών πληρωμών, συστημάτων στρατηγικών πληροφοριών, το ηλεκτρονικό εμπόριο, συλλογική νοημοσύνη, τηλε-ιατρική, ηλεκτρονικές αγορές, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανάλυσης απαιτήσεων πληροφοριών, οι μέθοδοι ανάπτυξης συστημάτων, συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, εφαρμογή συστημάτων, την υιοθέτηση και διάχυση, φορητούς υπολογιστές, και πολλά άλλα. Οι τεχνολογίες των πληροφοριών και των συστημάτων διδάσκουμε και την έρευνα μετατρέψει τη ζωή των ανθρώπων, τις θέσεις εργασίας και για τη βιομηχανία μετά τη βιομηχανία, τα επιχειρηματικά μοντέλα, τα προϊόντα, τις αλυσίδες εφοδιασμού, και τα κανάλια διανομής.

Είμαστε, επίσης, ενδιαφέρονται για τις επιπτώσεις των τεχνολογιών αυτών για τους ανθρώπους και την κοινωνία? ιδιωτικής ζωής, η εξάρτηση από τις υποδομές, την ασφάλεια, προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, και της πληροφορικής που σχετίζονται με το στρες συλλάβει το ενδιαφέρον του MIS σχολής. Έτσι πολύ να κάνει τις πολιτικές εφαρμογές του Διαδικτύου, την εξέλιξη του τομέα και της πληροφορικής στις αναπτυσσόμενες χώρες. Και αυτό είναι μόνο σήμερα! Το δικό μας είναι ένας από τους πιο δυναμικούς τομείς? η περιοχή διατριβή σας θα επικεντρωθεί σε αρκετά χρόνια μπορεί να μην έχουν ακόμη συλληφθεί από σήμερα.

Οι απόφοιτοι του MIS εξειδίκευση συχνά βρίσκουν εργασία ως αναλυτές συστημάτων είτε ως επικεφαλής επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό? Ο επικεφαλής θέσεις αξιωματικός πληροφοριών, γνωστή και ως διαχειριστές υπολογιστών και συστήματα πληροφορικής, είναι μια άλλη δυνατότητα. Οι επαγγελματίες σε αυτές τις διευθυντικές θέσεις συνεργαστούν για να διασφαλίσουν ότι μια επιχείρηση επιλέγει τις κατάλληλες τεχνολογίες διαχείρισης για το έργο στο χέρι, καθώς και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την εφαρμογή τους.

Οι απαιτήσεις για ένα μεταπτυχιακό χωρίς διατριβή περιλαμβάνει 36 μονάδες των μαθημάτων (12 μαθήματα) και το έργο ενός μη-πιστωτικό πλοιάρχου. Για ένα μεταπτυχιακό με διατριβή, εκτός από το 24 πιστωτικές μαθημάτων (8 μαθήματα), ένα μη-πιστωτικών σεμιναρίου και την επιτυχή υπεράσπιση της διατριβής MS απαιτείται.

Πανεπιστήμιο Kadir Has είναι ένα από τα 32 πανεπιστήμια της Τουρκίας με προπτυχιακά προγράμματα στο ΟΠΣ και Επιχειρήσεων Πληροφορικής στην Τουρκία. Υπάρχουν τεράστιο αριθμό των κενών θέσεων στο ΟΠΣ ακαδημαϊκές θέσεις. Είναι πολύ πιθανό ότι κάθε χρόνο κατά ή κοντά στην αποφοίτησή σας από το πρόγραμμα MS, θα πάρετε μια ακαδημαϊκή προσφορά θέσης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Γιατί πρέπει να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

Ας εξετάσουμε μερικές από όλο τον κόσμο πρόσφατα καθιερωμένες εταιρείες πληροφορικής με βάση για μια στιγμή: Google, Facebook, Yahoo, YouTube, Twitter, Amazon, e-bay, LinkedIn, Τετραγωνικού, Alibaba. Η αγοραία αξία της κάθε μία από αυτές τις εταιρείες μετράται σε όρους δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι αυτό σύμπτωση ή μήπως είναι ο νέος τρόπος της επιχείρησης; Πιστεύουμε ότι η απάντηση είναι η τελευταία. Καθώς προχωρούμε στο πλαίσιο των νέων τεχνολογικών πολλά εποχής πράγματα σχετικά με τη ζωή μας θα αλλάξει δραματικά είτε μας αρέσει είτε όχι. Μερικές από αυτές τις αλλαγές είναι: τρόπο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, την κοινωνική ζωή, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία, την εμπορευματοποίηση, την ιατρική, το σχεδιασμό φαρμάκων, την εκπαίδευση, τις πελατειακές σχέσεις, τον προγραμματισμό των πόρων, την εφοδιαστική, κλπ

Έτσι, «αν δεν είστε αυτός που ενδιαφέρεται στον τομέα της πληροφορικής και την εφαρμογή της σε οργανισμούς και έχουν ένα ενδιαφέρον για τη διεξαγωγή της έρευνας, που εκτελεί την άριστη διδασκαλία, και στην προσπάθεια να εφεύρουν ένα μέλλον γύρω, εφαρμογές της πληροφορικής», τότε θα έχουν ένα κοινό πάθος μαζί μας. Απλά τοποθετήστε από και ας έχουμε μια συζήτηση. Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική και πολλά υποσχόμενη καριέρα για εσάς!

Μερικοί λόγοι για να εξετάσουν το ενδεχόμενο ενός κράτη μέλη στο ΟΠΣ από το Πανεπιστήμιο Kadir Has

  • Ενεργός ερευνητικά προγράμματα στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης πληροφορίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διαχείριση της καινοτομίας, τα συστήματα των επιχειρήσεων, την υιοθέτηση της τεχνολογίας, μεγάλων δεδομένων και κυβερνο-υποδομών,
  • Ερευνητική εμπειρία σε μια ποικιλία των παραδόσεων, όπως πειραματικές μεθόδους, εξόρυξη δεδομένων και τις εφαρμογές της, οικονομετρική ανάλυση, ποιοτική περίπτωση, με βάση την έρευνα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητά συστήματα, διαχείριση δεδομένων, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών,
  • Δημοσιεύσεις σε κορυφαία περιοδικά σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων περιοδικών πληροφοριακών συστημάτων.

Τι θα μάθετε σε αυτό το πρόγραμμα και πώς θα συμβάλει για την καριέρα μου;

Εκτός από την προώθηση γνώσεις σας σχετικά με τα συστήματα πληροφοριών, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξουν τις ερευνητικές δεξιότητες και νοοτροπία πρέπει να είναι μια επιτυχημένη μελετητής. Σε σεμινάρια μας, καθώς και εκείνων που θα λάβουν σε άλλους κλάδους, θα μάθετε για τις μεθόδους έρευνας, προσεγγίσεις ανάλυσης των δεδομένων, καθώς και τις θεωρίες που ισχύουν για την έρευνά σας. Θα αποκτήσουν, επίσης, απαραίτητη τεχνογνωσία διδασκαλία και εμπειρία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 25, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Τουρκία - Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών