MSc στην Εφαρμοσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη και Ανάλυση Δεδομένων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ο κόσμος βασίζεται περισσότερο στα δεδομένα από ποτέ, και ενώ οι εξειδικευμένες αναλυτικές, ψηφιακές, επιστήμες δεδομένων και δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης έχουν μεγάλη ζήτηση, η προσφορά εξακολουθεί να είναι πολύ περιορισμένη. Υπάρχει έλλειψη εμπειρογνωμόνων στην επιστήμη των δεδομένων και στην τεχνητή νοημοσύνη και αυτή η έλλειψη εμπειρογνωμοσύνης σημαίνει ότι, επί του παρόντος, μόνο λίγες εταιρείες είναι πραγματικά σε θέση να εκμεταλλευτούν το πλήρες δυναμικό των συνόλων δεδομένων τους και να το μετατρέψουν σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αυτό το νέο πρόγραμμα MSc έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στην έλλειψη ειδικών Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Data Analytics (DA) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα σας δώσει τις δεξιότητες και την επαγγελματική εικόνα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια καριέρα σε αυτούς τους διαφορετικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς.

Εξήντα 10.000 υποτροφίες £ θα προσφερθούν σε φοιτητές Home / EU / International * που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, ως μέρος μιας επένδυσης ύψους 1,4 εκατομμυρίων £ από το Office for Students (OfS), το Department of Culture, Media and Sport (DCMS), Office for Artificial Intelligence και συμβολή της βιομηχανίας.

* Ελέγξτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Το πρόγραμμα θα σας δώσει μια εφαρμοσμένη κατανόηση της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Ανάλυσης Δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για αιτούντες από όλα τα υπόβαθρα και δεν απαιτείται προηγούμενη τεχνική γνώση . Θα αναπτύξετε τις σχετικές τεχνικές δεξιότητες που χρειάζεστε στο πλαίσιο του προγράμματος.

Οι τεχνικές δεξιότητες που θα αναπτύξετε περιλαμβάνουν γνώσεις Python, R, Julia, Weka, AWS, MS Azure, SAS, SPSS και Excel. Μη τεχνικές μαλακές δεξιότητες, η ανάπτυξη των οποίων είναι το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας σε οποιονδήποτε κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων, της κριτικής σκέψης, του επιχειρηματικού πνεύματος και του επιχειρηματικού πνεύματος, καθώς και δεξιότητες επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και ηγεσίας.

Θα έχετε την ευκαιρία για μια 3μηνη πληρωμένη βιομηχανική τοποθέτηση ως μέρος του προγράμματος, δίνοντάς σας πολύτιμη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο και μια ευκαιρία να δημιουργήσετε επαφές με τον κλάδο.

Οι δεξιότητες πνευματικής και απασχολησιμότητας θα αναπτυχθούν περαιτέρω μέσω της πρόσβασης στο πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης του Career Booster. Επιπλέον, το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε επαγγελματικές πιστοποιήσεις μέσω της AWS Academy και της SAS.

Θα αποφοιτήσετε ως αυτοπεποίθηση, δημιουργικός, επιχειρηματικός, ανεξάρτητος προγραμματιστής δεδομένων και διερμηνέας, ικανός να επιλέξετε τα κατάλληλα εργαλεία AI και DS για ένα συγκεκριμένο πρακτικό πρόβλημα και να πραγματοποιήσετε εμπειρική ανάλυση που τροφοδοτεί τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων.

Επαγγελματική διαπίστευση

Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε σε μια ελίτ ομάδα σχολών επιχειρήσεων για να διατηρήσουμε τις τριπλές πιστοποιήσεις των Equis, AMBA και AACSB, που συχνά αναφέρονται ως "Triple Crown".

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν περαιτέρω τις πνευματικές τους δεξιότητες και να αυξήσουν τις προοπτικές απασχολησιμότητάς τους μέσω μικροσήμων που διατίθενται μέσω περιεχομένου SAS και περιεχομένου Amazon Web Services Αυτές είναι ανεκτίμητες αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία πιστοποιήσεις που σας προετοιμάζουν για περισσότερες ευθύνες εργασίας - θα ανοίξουν τις πόρτες σε διαφορετικές επιλογές απασχόλησης και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο.

Το SAS είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο βιομηχανικά τυποποιημένα λογισμικά ανάλυσης δεδομένων, που χρησιμοποιείται ως μέρος αυτού του πτυχίου για την εκπαίδευση μαθητών. Η SAS είναι ένας από τους στρατηγικούς μας εταίρους. Υποστηρίζουν τους μαθητές μας να αποκτήσουν πιστοποίηση με το λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο, ως μέρος αυτού του προγράμματος.

Όλοι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν επαγγελματική πιστοποίηση με το πρόγραμμα AWS Academy από το Amazon Web Services, ως μέρος του προγράμματος. Ως μέλος της Ακαδημίας AWS, το University of Bradford θα βοηθήσει τους φοιτητές να γίνουν ικανοί και πιστοποιημένοι στη χρήση τεχνολογιών AWS και να είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο δυναμικό εργατικό δυναμικό cloud.

Προυποθέσεις εισόδου

Πτυχίο 2: 2 (ή παραπάνω) στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή ισοδύναμο διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, σε οποιοδήποτε θέμα STEM ή που δεν σχετίζεται με το STEM. Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.

Οι ώριμοι μαθητές θα λαμβάνονται υπόψη κατά περίπτωση. Οι υποψήφιοι με προσόντα χωρίς πτυχίο θα εξεταστούν επίσης οι οποίοι έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία (τουλάχιστον 3 έτη πλήρους απασχόλησης) και θα αξιολογηθούν βάσει συνέντευξης.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 6.0 συνολικά, χωρίς υπο-δοκιμή μικρότερη από 5,5.

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Τι θα μελετήσετε

Το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών (υπόκειται σε επικύρωση) περιλαμβάνει τη μελέτη:

 • Εκμάθηση μηχανών
 • Μεγάλα δεδομένα
 • Visual Analytics
 • Ανάλυση κυβερνητικών δεδομένων
 • Ανάλυση δεδομένων στην υγειονομική περίθαλψη
 • Ψηφιακό μάρκετινγκ
 • Safe AI, Διαχείριση έργου
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης
 • Επιχειρηματικότητα και καινοτομία
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων για επιχειρηματική ηγεσία

Υποστήριξη καριέρας

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων. Ειδική υποστήριξη είναι διαθέσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος από τις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την αναζήτηση μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια σπουδών, τοποθετήσεων, διακοπών και μεταπτυχιακών θέσεων εργασίας. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη σε πρώιμο στάδιο και να χρησιμοποιούν τους εκτεταμένους πόρους στην ιστοσελίδα της Σταδιοδρομίας.

Η συζήτηση επιλογών με ειδικούς συμβούλους βοηθά στην αποσαφήνιση των σχεδίων μέσω της διερεύνησης επιλογών και της εξειδίκευσης των δεξιοτήτων του κυνηγιού εργασίας. Στα περισσότερα από τα προγράμματά μας, υπάρχει άμεση συμβολή από τους συμβούλους ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο πρόγραμμα σπουδών ή μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαστηρίων.

Πρόγραμμα AWS Academy από το Amazon Web Services (AWS)

Η Σχολή Διοίκησης εντάχθηκε στο παγκοσμίου φήμης πρόγραμμα AWS Academy από το Amazon Web Services (AWS). Σε όλους τους μαθητές θα δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητές τους για απασχολησιμότητα, βοηθώντας τους να είναι έτοιμοι για τον κόσμο της εργασίας.

Το AWS Academy είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που παρέχει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα πρόσβαση σε περιεχόμενο cloud computing για την υποστήριξη της μάθησης των μαθητών σε έναν ανταγωνιστικό ψηφιακό χώρο εργασίας. Ως μέλος της Ακαδημίας AWS, το University of Bradford θα βοηθήσει τους φοιτητές να γίνουν ικανοί και πιστοποιημένοι στη χρήση τεχνολογιών AWS και να είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο δυναμικό εργατικό δυναμικό cloud.

Όλοι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν επαγγελματική πιστοποίηση με τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω του περιεχομένου AWS Academy, που παραδίδεται από προσωπικό του Πανεπιστημίου που είναι διαπιστευμένο από την AWS Academy.

Προοπτικές καριέρας

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει ως πτυχιούχος να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε μια καριέρα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και / ή της επιστήμης δεδομένων, καθώς και να σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να εργαστείτε σε σχετικές συμβουλευτικές υπηρεσίες ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση τεχνολογίας.

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε):

 • Εφαρμοσμένη επαγγελματική τεχνητή νοημοσύνη και επιστήμη δεδομένων
 • Μεταπτυχιακός αναλυτής
 • Αναλυτής επιχειρήσεων
 • Σύμβουλος ανάλυσης
 • Σύμβουλος τεχνολογίας
 • Αναλυτής ψηφιακού μάρκετινγκ
 • Διευθυντής ψηφιακών πληροφοριών
 • Ξεκινήστε νέες επιχειρήσεις τεχνολογίας
Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... περαιτέρω

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη