MSc στην εγκληματολογική ψυχολογία

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην εγκληματολογική ψυχολογία

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Το μοναδικό στο είδος του στη Σκωτία, το πρόγραμμα αυτό είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία και έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους με πτυχίο ψυχολογίας. Είναι το πρώτο σας βήμα προς την ιδιότητα του ναυλωμένου και την ιδιότητα του μέλους στο Τμήμα Δικαστικής Ψυχολογίας.

Η παράλληλη MSc Psychology in Forensic Ρυθμίσεις προσφέρει στους επαγγελματίες από διαφορετικά συναφή υπόβαθρα την ευκαιρία να προχωρήσουν σε προγράμματα κατάρτισης στους ίδιους θεματικούς τομείς, αλλά δεν οδηγεί σε εξωτερικά διαπιστευμένα προσόντα ψυχολογίας.

Το πρόγραμμά σας βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής κοινότητας και στην ισχυρή σχέση της GCU με τους ενεργούς επαγγελματίες, ώστε να σας προσφέρει διεξοδική και σχετική κατάρτιση στον τομέα - συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας στα ψυχολογικά, εγκληματολογικά, ποινικά και νομικά ζητήματα που θα ενημερώσουν και θα επηρεάσουν τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Θα μάθετε να υιοθετείτε μια ανεξάρτητη, αναλυτική και εκτιμητική προσέγγιση στην εγκληματολογική ψυχολογία - και να γίνετε μέρος της ευημερούσας και ποικίλης ακαδημαϊκής μας κοινότητας. Εδώ θα ενθαρρυνθείτε να οικοδομήσετε ένα μέλλον που εξυπηρετεί πραγματικά το κοινό καλό, είτε βοηθάτε στην ανίχνευση και θεραπεία των παραβατών είτε στην παροχή συμβουλών για την ανάπτυξη του προσωπικού και των υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων.

Πτυχιακές προοπτικές

Το GCU είναι γνωστό για εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, με παγκόσμια φήμη και κορυφαία κατάταξη 5% που θα σας βοηθήσει να ανταγωνιστείτε για διάφορες θέσεις στον τομέα της εγκληματολογικής ψυχολογίας.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν ρόλο στο δημόσιο τομέα που εργάζεται στα δικαστήρια, την επιβολή του νόμου και τις φυλακές, τα νοσοκομεία ή την ψυχική υγεία και την κοινωνική εργασία. να ακολουθήσετε ειδικότητα σε εμπορικό περιβάλλον ή να συνεχίσετε την ακαδημαϊκή σας καριέρα.

Τι θα μελετήσετε

Ψυχολογία της ποινικής συμπεριφοράς. Ψυχολογία και Νομική Διαδικασία. Αναλυτικές μέθοδοι; Εφαρμογή της εγκληματολογικής ψυχολογίας. Ψυχολογική Αξιολόγηση. Παρεμβάσεις με τους παραβάτες. Παιδιά, νέοι και νόμος. Επαγγελματικές δεξιότητες σε ιατροδικαστική ρύθμιση. και εποπτευόμενη ερευνητική μελέτη.

Προυποθέσεις εισόδου

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

UK Βαθμός 2: 1 (ή ισοδύναμο) στην ψυχολογία που αναγνωρίζεται από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) ότι παρέχει την Πτυχιακή Βάση για Chartered Membership (GBC) και σχετική εργασιακή εμπειρία.

αγγλική γλώσσα

Βαθμολογία IELTS 7,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω του 6,5

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπειρία τους σε μια κατάλληλη ομάδα πελατών (π.χ. παραβάτες, θύματα ή νέοι που κινδυνεύουν να προσβληθούν) σε ιατροδικαστική βάση.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • ΕΕ: £ 5500
  • Διεθνές: £ 12600

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία ως το Στάδιο 1 GBC Pathway στο πλαίσιο του προγράμματος ή της διαδρομής προς Chartered Status και μέλος της Διεύθυνσης της Δικαστικής Ψυχολογίας.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 31, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 10, 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,500 GBP
Φοιτητές στο σπίτι, RUK και ΕΕ · £ 12600 Διεθνείς φοιτητές
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 10, 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 10, 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών