MSc στην εκπαίδευση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το MSc in Education έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για εκπαιδευτική πρακτική, οργάνωση ή έρευνα. Μέσα από ενότητες που περιλαμβάνουν συγκριτικές και διεθνείς προοπτικές, θα μελετήσετε τις εμπειρίες από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και θα διερευνήσετε τα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτικοί ηγέτες και οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων σε όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο. Αυτές οι προκλήσεις περιλαμβάνουν πτυχές όπως ο σχεδιασμός προγραμμάτων σπουδών, η διδασκαλία σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο ή οι επιπτώσεις της διεθνοποίησης και της παγκοσμιοποίησης στις εκπαιδευτικές ιδέες και πρακτικές.

Το πρόγραμμα παρέχει μια εις βάθος κατανόηση της εκπαίδευσης ως τομέα σπουδών, αλλά και των συνδέσεων μεταξύ εκπαίδευσης και άλλων κοινωνικών φορέων που παίζουν ρόλο στην αντιμετώπιση πολύπλοκων εκπαιδευτικών προβλημάτων. Σε στενή συνεργασία με τους συμμαθητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτά τα ερωτήματα και να επωφεληθείτε από διεπιστημονικές προοπτικές, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της κοινωνιολογίας και της ψυχολογίας. Θα κληθείτε να αξιολογήσετε και να διατυπώσετε συστάσεις για εκπαιδευτικές πρακτικές και οργανώσεις και να σχεδιάσετε καινοτόμες παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν τους μαθητές βελτιώνοντας την ποιότητα και τη συνάφεια της εκπαίδευσής τους.

Το πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους μεγαλύτερους τομείς της εκπαίδευσης: πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συζητήσετε τις εξελίξεις στην εκπαίδευση από μια ευρύτερη προοπτική δια βίου μάθησης - από την προσχολική εκπαίδευση και την τριτοβάθμια εκπαίδευση έως την εκπαίδευση ενηλίκων και την ανεπίσημη εκπαίδευση - που αναγνωρίζει τις διασυνδέσεις μεταξύ των διαφόρων τμημάτων των εκπαιδευτικών συστημάτων. Για το σχέδιο διατριβής σας, μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε σε οποιοδήποτε επίπεδο τυπικής εκπαίδευσης ή σε άτυπη εκπαίδευση.

Σημειώστε ότι ενώ αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εκπαιδευτικούς επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους, δεν είναι δίπλωμα διδασκαλίας και δεν παρέχει Καθεστώς Καθορισμένων Δασκάλων (QTS). Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια καριέρα διδασκαλίας, παρακαλούμε να ελέγξετε τις απαιτήσεις για τη διδασκαλία της διδασκαλίας για τη χώρα και τον τομέα όπου σκοπεύετε να εργαστείτε.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 • Η συμμετοχή κορυφαίων μελετητών στη διδασκαλία του προγράμματος σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε για την τρέχουσα έρευνα και τη θεωρία.
 • Η ευκαιρία να μελετηθεί η εκπαίδευση με τρόπους που περιλαμβάνουν αλλά υπερβαίνουν το επίκεντρο της πρακτικής στην τάξη για την αντιμετώπιση των ευρύτερων συζητήσεων γύρω από την εκπαίδευση και θέτουν τα θεμέλια για μια ευρύτερη ποικιλία σταδιοδρομιών από ό, τι επιτρέπει ένα εξειδικευμένο διδακτικό προσόν.
 • Η αφιερωμένη ενότητα σχετικά με την κριτική σκέψη και άλλες δεξιότητες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα απαιτούνται για να επωφεληθείτε από τις εμπειρίες σας ως μεταπτυχιακός φοιτητής.
 • Οι στενοί δεσμοί με τα σχολεία, τα κολέγια και άλλους οργανισμούς εκπαίδευσης / κατάρτισης που παρέχουν ευκαιρίες για ενεργό συμμετοχή με τους εκπαιδευτικούς και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.
 • Η ευκαιρία να μάθουμε σε ένα σχολείο γνωστό για την έρευνα αιχμής της στην εκπαίδευση και στις κοινωνικές επιστήμες γενικότερα: κατατάξαμε την 5η θέση στην εκπαίδευση και την 3η θέση στην κοινωνιολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας στο τελευταίο Excellent Framework for Research (REF).

Κριτήρια αποδοχής

Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να κατέχουν τουλάχιστον 2: 2 βαθμό σε σχετικό τομέα ή να έχουν την κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία.

Το μάθημα απευθύνεται σε πρόσφατους πτυχιούχους, από εκείνους που δεν έχουν ή έχουν ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία σε εργασίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση, καθώς και σε επαγγελματίες μέσης επαγγελματικής σταδιοδρομίας που ασχολούνται με τη διδασκαλία, την παροχή άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, τη διοίκηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ή την ανάλυση των εκπαιδευτικών πρακτικών. Θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας για τη διδασκαλία και τη μάθηση και την ικανότητά σας να κατανοείτε και να διεξάγετε έρευνα σε εκπαιδευτικά πλαίσια.

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους με φόντο τις κοινωνικές επιστήμες ή τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Εκείνοι που έχουν ιστορικό σε άλλους τομείς και περισσότερο από 3 χρόνια διδασκαλίας, εκπαιδευτική διοίκηση / προγραμματισμό, εκπαιδευτική έρευνα ή συναφή εμπειρία μπορεί να θεωρηθούν για εισαγωγή στο πρόγραμμα.

Πληροφορίες για ξένους φοιτητές:

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισδοχής σε αυτό το πρόγραμμα για τους διεθνείς φοιτητές μπορούν να ληφθούν από την ομάδα συμμετοχών προγράμματος.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας για υποψήφιους εκτός του ΗΒ

Χαρακτηριστική προσφορά IELTS: 6,5 (με ελάχιστο 6,5 γραπτώς και όχι λιγότερο από 5,5 σε όλες τις άλλες κατηγορίες).

Οι υποψήφιοι που χρειάζονται βίζα Tier 4 για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να προσκομίσουν αποδεκτή άδεια αγγλικής γλώσσας προκειμένου να πληρούν τις απαιτήσεις UKVI (βίζες και μετανάστευση του Ηνωμένου Βασιλείου).

Δομή

Για έναν φοιτητή πλήρους φοίτησης, θα πρέπει να αναλάβετε ένα συνδυασμό βασικών και προαιρετικών ενοτήτων στο Έτος Έτος (120 μονάδες).

Στο Δύο Έτος θα αναλάβετε μια ενότητα Διατριβής (60 μονάδες).

Οι ενότητες που παρουσιάζονται είναι ένα παράδειγμα του τυπικού προγράμματος σπουδών και θα αναθεωρηθούν πριν από το ακαδημαϊκό έτος 2020/21. Οι τελικές ενότητες θα δημοσιευθούν έως το Σεπτέμβριο του 2020.

Θα λάβετε πέντε υποχρεωτικές μονάδες 20 μονάδων πίστωσης - μία ενότητα 20 πιστωτικών προαιρετικών και μια 60 πιστωτική διατριβή σε ένα θέμα που συμφωνήθηκε με τον προϊστάμενό σας - για να καλύψετε τις 180 πιστώσεις που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα.

Διδάσκονται ενότητες

Οι πέντε υποχρεωτικές ενότητες περιλαμβάνουν βασικές κοινωνικές δεξιότητες και ουσιαστικά θέματα στην εκπαίδευση. Η προαιρετική ενότητα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πτυχίο σας ανάλογα με τα δικά σας συμφέροντα. Κάθε διδαχθείσα ενότητα αξίζει 20 μονάδες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν περίπου 200 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης διδασκαλίας, του ανεξάρτητου φοιτητή και του χρόνου που αφιερώνουν τα καθήκοντα αξιολόγησης.

Διατριβή

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διδακτικών ενοτήτων, θα σας ζητηθεί να δώσετε μια 60 πιστωτική διατριβή σε ένα θέμα σχετικό με την εκπαίδευση της επιλογής σας.

Αυτή η διατριβή περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο μικρής κλίμακας και σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας σε μια ουσιαστική περιοχή που σχετίζεται με το πρόγραμμα και να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αναπτύσσονται μέσω της συμμετοχής στις διδαχθείσες ενότητες.

Θα σας χορηγηθεί διδακτορική διατριβή για να βοηθήσει στον προγραμματισμό, τη διεξαγωγή και τη σύνταξη του ερευνητικού προγράμματος.

Το Πανεπιστήμιο δεσμεύεται να παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τις λειτουργικές μονάδες όπου αυτό είναι δυνατό, αλλά παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι, αν και καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να προσφέρει επιλογές, αυτό μπορεί να είναι περιορισμένο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες ενότητες διαθέτουν περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων θέσεων, οι οποίες κατανέμονται βάσει της αρχής προτεραιότητας, ενώ άλλοι απαιτούν ελάχιστο αριθμό φοιτητών πριν από τη διεξαγωγή τους, για να διασφαλίσουν ότι η κατάλληλη ποιότητα της εκπαίδευσης μπορεί να παραδοθεί. ορισμένες ενότητες απαιτούν από τους μαθητές να έχουν ήδη λάβει συγκεκριμένα μαθήματα και άλλα είναι βασικά ή απαιτούνται για το πρόγραμμα που παίρνετε. Οι ενότητες ενδέχεται επίσης να είναι περιορισμένες εξαιτίας των συγκρούσεων χρονοδιαγράμματος και αν και το πανεπιστήμιο προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τη διατάραξη της επιλογής σας, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε συμβουλές από το σχετικό σχολείο σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές υπομονάδας.

128702_books-bookstore-book-reading-159711.jpegPixabay / Pexels

Μάθηση και αξιολόγηση

Πώς θα διδαχθώ;

Θα μάθετε από τους μελετητές που συμβάλλουν στο μέλλον των πεδίων τους. Τα μαθήματά μας αντικατοπτρίζουν τόσο τις βασικές ιδέες των κλάδων τους όσο και τις σύγχρονες συζητήσεις, θεωρίες και έρευνες.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν ένα μείγμα διαλέξεων, σεμιναρίων, ανεξάρτητης μελέτης και αυτό-κατευθυνόμενης μάθησης που χρησιμοποιούν διαδικτυακούς πόρους, μεμονωμένες εργασίες και ομάδες εργασίας. Οι διαλέξεις παρέχουν γενικά μια επισκόπηση του σχετικού θέματος, εισάγοντας βασικές έννοιες ή έρευνα και επισημαίνοντας σύγχρονα ζητήματα ή συζητήσεις. Σε αντίθεση με τις διαλέξεις, τα σεμινάρια σάς δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε λεπτομερώς τις ιδιαίτερες αναγνώσεις, την έρευνα ή τα θέματα. Αυτό σας επιτρέπει να εδραιώσετε την κατανόησή σας και να λάβετε σχόλια σχετικά με την ατομική σας μάθηση. Τα σεμινάρια σας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε την επικοινωνία, την παρουσίαση και τις συνεργατικές σας ικανότητες καθώς συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις και άλλες εργασίες.

Καθώς η κοινωνική επιστήμη αναπτύσσεται ως απάντηση στον κοινωνικό κόσμο, το πρόγραμμα σπουδών μας επίσης αλλάζει. Οι φοιτητές μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτές τις εξελίξεις, ενώ η ομάδα φοιτητών-προσωπικού ζητείται η γνώμη τους για τις μείζονες αλλαγές και όλοι οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν τις αξιολογήσεις των υπομονάδων και μια ετήσια έρευνα φοιτητών.

Πώς θα υποστηριχθώ;

Ένας προσωπικός δάσκαλος θα σας καθοδηγήσει για τη διάρκεια των σπουδών σας και θα είναι διαθέσιμος για να συζητήσετε την πρόοδο και να παρέχετε συμβουλές και οδηγίες για τις ακαδημαϊκές σπουδές σας. Το Κέντρο Φοιτητών και το Γραφείο Διδασμένων Προγραμμάτων, που βρίσκονται στο κτίριο Glamorgan, μπορούν επίσης να παρέχουν συμβουλές για την πρόσβαση στις πανεπιστημιακές υπηρεσίες.

Όλες οι ενότητες του μαθήματος κάνουν χρήση του Virtual Learning Environment (VLE) του Cardiff University του Cardiff University , στο οποίο θα βρείτε υλικά για το μάθημα, συνδέσεις με συναφή υλικά και πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα αξιολόγησης, όπως για παράδειγμα κριτήρια αξιολόγησης, προηγούμενα έγγραφα (όπου ισχύει) και οδηγίες για την υποβολή αξιολογήσεων.

Πρόσθετη υποστήριξη για συγκεκριμένη ενότητα παρέχεται από εκπαιδευτές σεμιναρίων, διδάσκοντες και / ή φοιτητές. Η υποστήριξη της διατριβής παρέχεται από έναν επόπτη ο οποίος θα συναντηθεί τακτικά μαζί σας.

Μορφοποιητική ανάδραση

Η ανατροφοδότηση της μορφοποίησης είναι η ανατροφοδότηση που δεν συμβάλλει στις αποφάσεις για την εξέλιξη ή την ταξινόμηση βαθμών. Ο στόχος της διαδραστικής ανατροφοδότησης είναι να βελτιώσει την κατανόησή σας και να μάθει πριν ολοκληρώσετε την συνοπτική αξιολόγηση. Συγκεκριμένα, η διαδραστική ανατροφοδότηση σας βοηθά να:

 • Προσδιορίστε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας και στοχεύστε στους τομείς που χρειάζονται εργασία.
 • Βοηθήστε το προσωπικό να σας υποστηρίξει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που εντοπίζονται με στοχευμένες στρατηγικές βελτίωσης.

Τα τυπικά σχόλια παρέχονται στα σεμινάρια. Επιπλέον, οι ενότητες μπορούν να περιλαμβάνουν ειδική διαμόρφωση αξιολόγησης που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την επακόλουθη συνολική αξιολόγηση.

Συγκεντρωτικά σχόλια

Το ανατροφοδοτικό ως προς το άθροισμα είναι η ανατροφοδότηση που συμβάλλει στις αποφάσεις σχετικά με την πρόοδο ή την ταξινόμηση βαθμών. Ο στόχος της συνοπτικής εκτίμησης είναι να δείξει πόσο καλά επιτύχατε στην επίτευξη των μαθησιακών αποτελεσμάτων μιας Ενότητας και θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε την απαιτούμενη ενέργεια (feed-forward), προκειμένου να βελτιώσετε τις μελλοντικές εκτιμήσεις.

Όλες οι ανατροφοδοτήσεις σχετικά με τα μαθήματα παρέχονται ηλεκτρονικά για να εξασφαλιστεί ότι είναι εύκολα προσβάσιμες και ευανάγνωστες. Ομιλούμενες ανατροφοδοτήσεις παρέχονται για παρουσιάσεις, αλλά θα παρέχονται επίσης γραπτά σχόλια εάν / όπου η παρουσίαση συμβάλλει σημαντικά στο σήμα της ενότητας.

Η ανατροφοδότηση σχετικά με τις εξετάσεις τάξεων παρέχεται συνήθως ως γραπτή ανατροφοδότηση για ολόκληρη την τάξη, αλλά μπορείτε επίσης να συζητήσετε το ατομικό σας χαρτί δοκιμής και το σήμα που του δόθηκε ο αρχιτέκτονας.

Όλα τα σημάδια και η ανατροφοδότηση γίνονται με αναφορά στα σχετικά κριτήρια σήμανσης.

Πώς θα αξιολογηθεί;

Οι τυπικές μορφές αξιολόγησης περιλαμβάνουν μεμονωμένες αναθέσεις, μαθήματα, έργα, παρουσιάσεις ή δοκιμασίες κλάσης. Η πιο συνηθισμένη μορφή αξιολόγησης είναι η παραγωγή μαθημάτων. Οι προθεσμίες κατανέμονται καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Ένα σημαντικό μέρος της αξιολόγησης είναι η ανατροφοδότηση. Υπάρχει ανάδραση σε οποιαδήποτε διαδικασία, δραστηριότητα ή πληροφόρηση που βελτιώνει την εκμάθηση παρέχοντας στους μαθητές την ευκαιρία να προβληματιστούν σχετικά με το τρέχον ή πρόσφατο επίπεδο επίτευξής τους ή την κατανόησή τους για ένα θέμα. Μπορεί να παρέχεται μεμονωμένα ή σε ομάδες και μπορεί να λάβει πολλές μορφές. Αντιδρούν στις αναπτυξιακές προσδοκίες των προγραμμάτων και των κλάδων μας.

Το φάσμα των ανατροφοδοτήσεων περιλαμβάνει ένα-προς-ένα μεμονωμένο ανατροφοδότηση. Γενική ανατροφοδότηση. peer feedback; άτυπη ανατροφοδότηση. αυτοαξιολόγηση να υποβάλει μαζί με την αξιολόγηση.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό και οι ομότιμοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία μεθόδων για την παροχή αυτών των ειδών ανάδρασης: γραπτή ανατροφοδότηση. σχολιασμός κειμένου · προφορική ανατροφοδότηση. συζήτηση σεμιναρίου.

Ποιες δεξιότητες θα ασκήσω και θα αναπτύξω;

Η γνώση

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση:

 • Επιδείξτε μια βαθιά και συστηματική κατανόηση των βασικών θεωριών και εννοιών που σχετίζονται με την εκπαιδευτική πολιτική, την οργάνωση και την πρακτική
 • Αναλύστε και τοποθετήστε τις τοπικές και εθνικές εκπαιδευτικές πρακτικές και πολιτικές στο ευρύτερο παγκόσμιο και ιστορικό πλαίσιο
 • Να επιδείξει υψηλό επίπεδο γνώσης των μεθοδολογικών και δεοντολογικών παραμέτρων που σχετίζονται με την έρευνα σε θέματα εκπαίδευσης

Πνευματικές ικανότητες:

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση:

 • Συστηματικά προσδιορίστε πολύπλοκες συνδέσεις μεταξύ πτυχών της εκπαιδευτικής θεωρίας και πολιτικής και πρακτικής (στην εκπαίδευση και σε συναφείς τομείς)
 • Αξιολογήστε κριτικά την υπάρχουσα έρευνα και υποτροφία σχετικά με τα εκπαιδευτικά ζητήματα και κάντε τεκμηριωμένες κρίσεις μεταξύ ανταγωνιστικών αξιώσεων και θεωρητικών προοπτικών
 • Περιγράψτε και ασκεί κριτική στην πολιτική και πρακτική που σχετίζονται με σύνθετα εκπαιδευτικά θέματα και στη σχέση μεταξύ εκπαίδευσης και άλλων κοινωνικών θεσμών
 • Αποτελεσματικά συλλέγει, αξιολογεί, συνθέτει και ερμηνεύει διάφορες μορφές πολύπλοκων δεδομένων - περιλαμβανομένης της μορφής διατριβής έργου

Επαγγελματικές δεξιότητες:

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση:

 • Προσαρμογή πρωτότυπων λύσεων για την αντιμετώπιση τόσο οικείων όσο και άγνωστων προβλημάτων, για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής πολιτικής και πρακτικής
 • Επιδείξτε μια κριτική αντίληψη των προσεγγίσεων που βασίζονται στην τεκμηρίωση για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών παρεμβάσεων

Μεταβιβάσιμες / βασικές δεξιότητες:

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση:

 • Να επικοινωνούν (γραπτώς και προφορικά) τα ευρήματα της έρευνας με σαφήνεια σε ειδικευμένα και μη ειδικευμένα άτομα, να εργάζονται σε διεθνές πλαίσιο, να επιλύουν προβλήματα, τη διαχείριση του χρόνου, τις ΤΠΕ και τις δεξιότητες ατομικής και ομαδικής εργασίας
 • Αξιολογήστε τη δουλειά σας και να είστε αυτοκριτικός

Προοπτικές καριέρας

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να σκεφτούν για τη ζωή πέρα από το Πανεπιστήμιο από την πρώτη μέρα, προσφέροντας ενότητες και υποστήριξη για να σας δώσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αποφοίτηση. Η μετατροπή της θεωρίας σε πρακτική εφαρμογή και η παροχή εμπειρίας στον εργαζόμενο κόσμο αποτελούν σημαντικές πτυχές όλων των προγραμμάτων σπουδών μας και βοηθούν στην προετοιμασία των αποφοίτων μας για τη ζωή μετά την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να εργαστούν σε εκπαιδευτικούς τομείς στους επίσημους ή μη εκπαιδευτικούς οργανισμούς, σε κυβερνητικά τμήματα και ρυθμιστικούς φορείς, σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ιδρυμάτων και ομάδων προβληματισμού, στα φιλανθρωπικά ιδρύματα, στα μέσα ενημέρωσης ή ως κοινωνικοί επιχειρηματίες τομέα της εκπαίδευσης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... περαιτέρω

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη