MSc στην επαγγελματική θεραπεία (Προ-εγγραφή)

Leeds Beckett University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην επαγγελματική θεραπεία (Προ-εγγραφή)

Leeds Beckett University

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αποκτήστε τις δεξιότητες για να γίνετε επαγγελματίας επαγγελματίας θεραπευτής, ικανός να παραδώσει και να αξιολογήσει την επαγγελματική θεραπεία σε μια σειρά από ρυθμίσεις.

Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από την κατανόηση των ανθρώπων ως επαγγελματικών όντων, της σχέσης ανάμεσα στην κατοχή και την υγεία, των μοντέλων κατοχής, της επαγγελματικής επιστήμης και της επαγγελματικής δικαιοσύνης.

Θα μάθετε πώς να πραγματοποιείτε εκτιμήσεις και επεμβάσεις επαγγελματικής θεραπείας με ανθρώπους από όλη τη διάρκεια ζωής τους και με μια σειρά από σωματικές, ψυχικές και κοινωνικές δυσκολίες, όπως άνοια, εγκεφαλικό επεισόδιο, έλλειψη στέγης ή ανεργία. Η μαθησιακή σας εμπειρία θα περιλαμβάνει μαθήματα με βάση το πρόβλημα, περιοδικά, δημιουργικές και πρακτικές συνεδρίες, αυτοδίδαλη εκμάθηση και έρευνα. Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 1.000 ώρες επαγγελματικής πρακτικής υπό την επίβλεψη και την κατεύθυνση έμπειρων επαγγελματιών θεραπευτών.

Οφέλη για το μάθημα

Θα συμμετάσχετε σε ένα ευρύ φάσμα μαθησιακών εμπειριών όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια βασισμένα σε προβλήματα / εργασίες, δημιουργικές και πρακτικές συνεδρίες, αυτοκατευθυνόμενη μάθηση και έρευνα. Εκτός από την πανεπιστημιακή μάθηση, θα πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 1.000 ώρες επαγγελματικής πρακτικής υπό την επίβλεψη έμπειρων επαγγελματιών θεραπευτών.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι θα πρέπει κανονικά να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο τάξης ολοκληρώνεται τα τελευταία πέντε χρόνια στα συναφή θέματα της επιστήμης, των κοινωνικών επιστημών, της υγειονομικής περίθαλψης (συμπεριλαμβανομένων των πτυχίων σε συναφή επαγγέλματα υγείας και κοινωνικής φροντίδας), ψυχολογία, φιλοσοφία, κοινωνιολογία, ιστορία, Περιβάλλον ή Τέχνες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο οδηγιών για αιτούντες που δεν πληρούν αυτή την απαίτηση.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν αγγλικά ως πρώτη γλώσσα τους πρέπει να έχουν IELTS 7.0 χωρίς ικανότητα κάτω του 6,5 ή ισοδύναμο βραβείο.

Οι αιτούντες θα πρέπει επίσης να αποδείξουν στην αίτησή τους:

  1. Η κατανόηση της φιλοσοφίας, της πρακτικής και της εμβέλειας της επαγγελματικής θεραπείας
  2. Κατάλληλη εργασιακή εμπειρία / σκίαση
  3. Οι συμπεριφορές, οι συμπεριφορές και οι αξίες της φροντίδας και της συμπόνιας
  4. Αποδεικτικά στοιχεία αυτοδιάθεσης και κινήτρων
  5. Αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας και ικανότητα να εργάζονται τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέλος μιας ομάδας

Η ικανοποιητική υγεία και οι ενισχυμένοι έλεγχοι της ποινικής ιστορίας θα απαιτηθούν από όλους τους αιτούντες πριν από την αποδοχή στο μάθημα, θα είναι σύμφωνες με την επαγγελματική ιδιότητα μέλους και τις απαιτήσεις καταχώρησης HCPC.

Όλες οι εφαρμογές πρέπει να υποστηρίζονται από δύο αναφορές. Σημειώστε ότι οι αναφορές πρέπει να συνοδεύονται από συνοδευτική επιστολή με επικεφαλής χαρτί ή να αποστέλλονται απευθείας μέσω του διαιτητή.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε εγγεγραμμένος επαγγελματίας θεραπευτής. Η πλειονότητα των επαγγελματιών θεραπευτών εργάζεται στο πλαίσιο του NHS σε οξεία και κοινοτική κατάσταση και στις κοινωνικές υπηρεσίες. Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ευκαιρίες για εργασία στην ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, τη βιομηχανία, τον εθελοντικό τομέα και την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχουμε υψηλό ποσοστό απασχόλησης των σπουδαστών, με πτυχιούχους να κερδίζουν ρόλους επαγγελματικής θεραπείας σε διάφορους τομείς.

  • Εργοθεραπευτής

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

Πρακτική τοποθέτηση 3

Αυτή η ενότητα είναι πρακτική εξάσκηση διάρκειας έξι εβδομάδων, η οποία βρίσκεται στην ενότητα της Αναδυόμενης Επαγγελματικής Θεραπευτικής Πρακτικής (EOTP). Οι φοιτητές παρακολουθούν τοποθέτηση μία μέρα την εβδομάδα για πέντε εβδομάδες και στη συνέχεια με πλήρη απασχόληση για πέντε εβδομάδες. Οι σπουδαστές καλούνται να αναπτύξουν ένα έργο που έχει επαγγελματική εστίαση.

Προχωρημένη πρακτική επαγγελματικής θεραπείας

Αποκτήστε μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες και τις δεξιότητες που υποστηρίζουν την προηγμένη επαγγελματική θεραπεία. Θα διερευνήσετε και θα εφαρμόσετε ολιστικές επεμβάσεις επαγγελματικής θεραπείας που βασίζονται σε τεκμήρια, οι οποίες είναι πολιτιστικά ικανές.

Αναδυόμενη Επαγγελματική Θεραπεία

Αυτή η ενότητα θα αναπτύξει την εφαρμογή της αξίας της απασχόλησης και της σχέσης της με την υγεία και την ευημερία, αλλά δίνει έμφαση στην ανάπτυξη νέων ή αναδυόμενων υπηρεσιών για την επαγγελματική θεραπεία.

Κατοχή, Υγεία

Εξερευνήστε τις βασικές έννοιες που στηρίζουν την επαγγελματική προοπτική της υγείας. Θα αποκτήσετε τις δεξιότητες για να αξιολογήσετε τις επαγγελματικές επιδόσεις και την αφοσίωση.

Κατοχή στο πλαίσιο

Μελετήστε τους τρόπους με τους οποίους η επαγγελματική θεραπεία και τα επαγγέλματα των ανθρώπων υπόκεινται σε ένα εύρος συνθηματικών επιρροών. Θα εξετάσετε το κοινωνικό, φυσικό, πολιτιστικό και πολιτικό πλαίσιο.

Έρευνα στην Εργοθεραπεία 2

Αυτή η ενότητα παρέχει την ευκαιρία για σας να διεξάγετε το ερευνητικό έργο που προτείνατε στο RIOT 1. Απαιτείται να αποκτήσετε την κατάλληλη ηθική έγκριση για τη μελέτη πριν πραγματοποιήσετε τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Τα ευρήματα από την έρευνά σας είναι γραμμένα στο ύφος ενός περιοδικού και δημοσιεύονται σε μια αφίσα της έρευνας. Παρακολουθείτε επίσης ένα viva-voce για να υπερασπιστείτε την έρευνά σας.

Πρακτική τοποθέτηση 1

Πραγματοποιήστε μια πρακτική άσκηση διάρκειας έξι εβδομάδων που βρίσκεται στο τέλος του έκτου μήνα του προγράμματος και κοντά στο τέλος της ενότητας Επαγγελματική Θεραπευτική Πρακτική (OTP). Απαιτείται να συμπληρώσετε τις ώρες τοποθέτησης για να γίνετε επαγγελματίας θεραπευτής, βασιζόμενοι στις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται από έναν επαγγελματία θεραπευτή που σας παρουσιάζονται στο OTP. Είναι μια ευκαιρία για σας να παρατηρήσετε επαγγελματίες θεραπευτές και να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται η θεωρία στην πράξη μέσα από τις ρυθμίσεις υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Πρακτική τοποθέτηση 2

Συμμετέχετε σε πρακτική άσκηση έξι εβδομάδων που βρίσκεται στην αρχή του δεύτερου έτους του μαθήματος. Απαιτείται να συμπληρώσετε τις 225 ώρες για να συνεισφέρετε για τις 1.000 ώρες συνολικά προκειμένου να είστε επαγγελματίας θεραπευτής. Η τοποθέτηση βασίζεται περαιτέρω στις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται από έναν επαγγελματία θεραπευτή που διερευνάται με την ενότητα Advanced Practice Therapy Practice (AOTP). Πρόκειται για μια ευκαιρία για τους σπουδαστές να παρακολουθήσουν στην πράξη τους επαγγελματίες θεραπευτές και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους στην επαγγελματική θεραπευτική παρέμβαση μέσα στα πλαίσια της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας.

Πρακτική τοποθέτηση 4

Πραγματοποιήστε μια πρακτική άσκηση δέκα εβδομάδων που βρίσκεται στο τέλος του προγράμματος. Απαιτείται να ολοκληρώσετε τουλάχιστον 350 ώρες για να συνεισφέρετε στις συνολικές 1.000 ώρες για να υποβάλετε αίτηση εγγραφής για να ασκείστε ως επαγγελματίας θεραπευτής.

Έρευνα στην Εργοθεραπεία 1

Αποκτήστε μια εισαγωγή στο σχεδιασμό της έρευνας. Η ενότητα παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εντοπίσετε ένα κενό στη γνώση και να προτείνετε μια ερευνητική μελέτη σχετικά με την επαγγελματική θεραπεία. Θα μάθετε για τις επιστημολογικές και οντολογικές ερευνητικές θέσεις, τις αρχές και τη διαδικασία της δεοντολογίας της έρευνας, ποιοτικές, ποσοτικές και μεικτές μεθοδολογίες, μεθόδους συλλογής δεδομένων και στρατηγικές ανάλυσης δεδομένων.

Μετάβαση στην πράξη

Εξετάστε τις επεμβάσεις επαγγελματικής θεραπείας σε περίπλοκες καταστάσεις πελατών και εξετάστε τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την απασχόληση ως επαγγελματίας θεραπευτής. Θα εξερευνήσετε την απασχολησιμότητα και τη μετάβαση από φοιτητή σε θεράποντα, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας, των τεχνικών συνέντευξης και των αιτήσεων εργασίας.

Εργασιακή Θεραπεία Πρακτική

Ανακαλύψτε τα βασικά εργαλεία που απαιτούνται από έναν επαγγελματία θεραπευτή. Θα πραγματοποιήσετε μια πρακτική τοποθέτηση κοντά στο τέλος της ενότητας. Μάθετε πώς αποτελούν η βασική συνιστώσα αυτής της ενότητας η διαδικασία επαγγελματικής θεραπείας της συλλογής πληροφοριών, της εκτίμησης, του προγραμματισμού της θεραπείας, της παρέμβασης και της αξιολόγησης, καθώς και του τρόπου με τον οποίο οι επαγγελματίες θεραπευτές εμπλέκουν τους πελάτες και η σημασία μιας θεραπευτικής σχέσης και κλινικής συλλογιστικής.

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Οι υποτροφίες του NHS: Τα δίδακτρα για αυτό το μάθημα καταβάλλονται συνήθως από το NHS και σε πολλές περιπτώσεις θα είναι επίσης διαθέσιμη μια υποτροφία. Προκειμένου να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πρέπει να πληροίτε τους κανόνες επιλεξιμότητας και κατοικίας που καθορίζονται από το εξωτερικό φορέα που διαχειρίζεται το πρόγραμμα - NHS Student Bursaries.

Ταξιδιωτικά έξοδα τοποθέτησης στο χώρο εργασίας - Έως £ 250 μεταβλητή για φοιτητές υποτροφιών εκτός NHS. Τα έξοδα ταξιδίου στις τοποθετήσεις μπορούν να επιστραφούν αν ο φοιτητής είναι επιλέξιμος για υποτροφία. Σημειώστε ότι αυτό ισχύει μόνο για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2017/18 είναι £ 13180. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Ταξιδιωτικά έξοδα τοποθέτησης στο χώρο εργασίας - Έως £ 250 μεταβλητή για φοιτητές υποτροφιών εκτός NHS. Τα έξοδα ταξιδίου στις τοποθετήσεις μπορούν να επιστραφούν αν ο φοιτητής είναι επιλέξιμος για υποτροφία. Σημειώστε ότι αυτό ισχύει μόνο για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ.

Εγκαταστάσεις

Κοινοτική ζώνη διαβίωσης

Χρησιμοποιείται για να αποδείξει τις δραστηριότητες αποκατάστασης, περιλαμβάνει λειτουργική κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο και κρεβάτι και είναι εξοπλισμένη με ανυψωτήρα οροφής, μαξιλάρι ανύψωσης έκτακτης ανάγκης, βαριατρική καρέκλα και μια σειρά από προσαρμοσμένο εξοπλισμό.

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Κλινική δεξιότητα σουίτα

Η σουίτα £ 1 εκατομμυρίου έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες μάθησης ενός φάσματος επαγγελματιών υγείας, με εξειδικευμένο εξοπλισμό σε ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια που επιτρέπουν την πραγματοποίηση ποικίλων συνεδριών σε κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον.

Γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η διατήρηση της άνεσης είναι εύκολη στο Leeds Beckett - οι σουίτες μας είναι εύκολα προσβάσιμες, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του αθλητισμού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 13, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,180
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Leeds, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Leeds, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Διεθνείς φοιτητές: £ 13.180 ετησίως.